Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki abicim mesela ben bu camera driver dosyasını nasıl atıcam rarla mı yoksa içindeki dosyaları mı ?
  • önce rardan dosyaları çıkar çıkardığın klasörü zip şekline getirecek o şekilde yükleyecfeksin
    quote:

Orjinalden alıntı: Sla_Hkn

peki abicim mesela ben bu camera driver dosyasını nasıl atıcam rarla mı yoksa içindeki dosyaları mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kntrli

önce rardan dosyaları çıkar çıkardığın klasörü zip şekline getirecek o şekilde yükleyecfeksin
    quote:

peki abicim mesela ben bu camera driver dosyasını nasıl atıcam rarla mı yoksa içindeki dosyaları mı ?

.....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia -- 29 Nisan 2008; 1:46:19 >
  • quote:

önce rardan dosyaları çıkar çıkardığın klasörü zip şekline getirecek o şekilde yükleyecfeksin
    quote:

hayır arkadaşım ben bu patch varya hafıza kartına atarak yapılan onu yaptım ama camera driver nasıl yapıcam hangi dosyayı nasıl şekilde nereye atıcam ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hknyc -- 29 Nisan 2008; 15:21:04 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    en başta söyleenenleri yaptım bir yerde hata yaptım galiba
    camera çalışmıyo, wolkman çalışmıyo yapılan işlemlerin tümünü nasıl geri alabilirim.
    Lütfen acele yardım
  • kimse yok mu sorums cevap verecek
  • aynı işlemleri uygula yes no sorusuna yes de
  • ahmet baba yokmu yenilik bu topik son nefesini vermek üzere bir el atsana
  • buraya bende başka uğrayan yok galiba
    quote:

ahmet baba yokmu yenilik bu topik son nefesini vermek üzere bir el atsana
  • bu arada arkdaşlar ilk sayfadaki kilit pach inde sorun var ben 31 li versiyona yükledim çağrılara girdiğim zaman herhangi bir çağrıyı silmeye çalışınca teli resetliyo bilginize
  • quote:

konuma tam yedi aydır ne bir eklenti yaptım nede sorulan sorulara cevap verdim ki bu benim aldıgım bi karardı pmlere elimden geldiği kadar cevap vermek istedim ama yinede eksiklerim olmus olabilir evet konu son canını vermiştir gerci bu 7 ay öncesinin kararı ama yine sag olsun arkadaslar buralara getirmişler

eğer su açtığım konuda bir kişiye bile faydalı olabildiysem benim sevinçim budur arkadaslar hepinizden allah razı olsun tesekkürlerinizi bende büyük birer teşekkürle kabul ediyorum ve bu konu coktaaaan ölmüştü bunu söylemek istedim

ama eklenen konulara bakıyorum güzel calısmalar var bu arkadaslarımızı takdir ediyorum ve sizlerde faydalandığınız konularda arkadaslarınıza tesekkürü cok görmeyin diyorum çünkü sura eklenen konuların hiçbiri maddi anlamda düşünülerek yapılmamıştır tek bir amac var ki oda bilgiyi paylasmak sizlere iyi paylasımlar diliyorum fethiye den tüm ülkemin güzel insanlarına selamlar olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

quote:

konuma tam yedi aydır ne bir eklenti yaptım nede sorulan sorulara cevap verdim ki bu benim aldıgım bi karardı pmlere elimden geldiği kadar cevap vermek istedim ama yinede eksiklerim olmus olabilir evet konu son canını vermiştir gerci bu 7 ay öncesinin kararı ama yine sag olsun arkadaslar buralara getirmişler

eğer su açtığım konuda bir kişiye bile faydalı olabildiysem benim sevinçim budur arkadaslar hepinizden allah razı olsun tesekkürlerinizi bende büyük birer teşekkürle kabul ediyorum ve bu konu coktaaaan ölmüştü bunu söylemek istedim

ama eklenen konulara bakıyorum güzel calısmalar var bu arkadaslarımızı takdir ediyorum ve sizlerde faydalandığınız konularda arkadaslarınıza tesekkürü cok görmeyin diyorum çünkü sura eklenen konuların hiçbiri maddi anlamda düşünülerek yapılmamıştır tek bir amac var ki oda bilgiyi paylasmak sizlere iyi paylasımlar diliyorum fethiye den tüm ülkemin güzel insanlarına selamlar olsun

paylaşımların için sağol kardeş.

• ahmet baba bu mevzuları çözmemizde büyük katkın oldu yeni topiklerine destek için buralarda olacaz
  • acoustic yüklemek için işlemleri yaptım ama telefonum açılmıyor artık.
    ne yapmam gerek acil cvaplandırırsanız sevinirim..
  • YAW benim tek sorunum C'ye basıp telefonu bağlamak bir türlü bağlayamıyorum ya kafayı yiecem yaw bu sorunu nasıl aşabilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • usb dosyası var onu yükleyeceksin..

edit:http://rapid+share.com/files/63145555/usb_flash_driver.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accord5 -- 16 Haziran 2008; 23:09:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkuaz55

acoustic yüklemek için işlemleri yaptım ama telefonum açılmıyor artık.
    ne yapmam gerek acil cvaplandırırsanız sevinirim..

setolle yazılım yükleyeceksiniz yazılım depomdan cıdına göre main fs ve custom

dosyaalrını atacaksın forumda biraz araştırırsan nasıl yapacağını bulursun

quote:

BlakcClod Tarih 16 Haziran 2008; 18:25:06
    YAW benim tek sorunum C'ye basıp telefonu bağlamak bir türlü bağlayamıyorum ya kafayı yiecem yaw bu sorunu nasıl aşabilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

usb driveri kuracaksın teli c yebasılı şekilde kapalı halde usb kabloyu bağlanınca yeni donanım bulundu ibaresinden sonra usb driveri kurduğun yeri gösterip usb driveri tanıtacaksın bukadar

• Tamam ben şimdi o açılışı mavi yaptım... o oldu da flash temalar olmadı orada yazanın aynısını yaptım yaparken bir problem de yaşamadım.. aynı adımları izledim ama flash temalar olmadı... yardımlarınız için teşekkürler...
  • kardeş bu yaptığın çalışmalar için ellerine sağlık hepside güzel şeyler.ama benim gibi bu olayları fazla bilmeyen arkadaşlar nasıl yapcaklar mesela ben bi kere setoollite den acustic ataeken teli kitledim dahada açamadılar en son çare içinden parça değiştirdiler bi sürü zaman ve para kaybım oldu.şimdide kendi kendine kapanıyor sesi az çıkıyor telefonun.2yıldır kullanıyor sadece mig33 kurabildim telefona onuda 30 yerden baka baka sora sora yükledim.

bu işi yapabilecek arkadaşlar istanbul içinde varsa yardımcı olursalar sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmcraex

kardeş bu yaptığın çalışmalar için ellerine sağlık hepside güzel şeyler.ama benim gibi bu olayları fazla bilmeyen arkadaşlar nasıl yapcaklar mesela ben bi kere setoollite den acustic ataeken teli kitledim dahada açamadılar en son çare içinden parça değiştirdiler bi sürü zaman ve para kaybım oldu.şimdide kendi kendine kapanıyor sesi az çıkıyor telefonun.2yıldır kullanıyor sadece mig33 kurabildim telefona onuda 30 yerden baka baka sora sora yükledim.

bu işi yapabilecek arkadaşlar istanbul içinde varsa yardımcı olursalar sevinirim

hiç gerek yok buna. uygulamadan en başından oku hepsini, sonra uygulamaya geç. sakin ol yedeğini al telinin hata yaparsan düzeltesin telefonunu. sonrada teker teker yap çok kolay bu arada teline uygunmu telinin cidi falan ne onları öğrenmeyi unutma hadi kolay gele..

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.