Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SnakeMannn

abi çok tşk ederim ilgin için saol abi

RİCA EDERİM KARDEŞİM SUAN KONUYA EKLENTİ YAPIYORUM ONUN İÇİN BİRAZ GEC CEVAP VEREBİLİRİM ANLADIM Kİ YENİ GELEN ARKADASLAR BU CAMDRİVER ACOUSTİC FLASH TEMA PATCHLERİNİ BİLMİYO HEPSİNE AYRI AYRI YAZMAKTANSA İLK MESAJA EKLİYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

quote:

Orjinalden alıntı: oksijen77

ahmetbaba telefondaki saat olayını yapıyorum büyüklüğüne büyüyo ama beyaz ekran içinde siyah rakamlar oluyo bir türlü olmadı bir yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkürler

kardeşim orda masa üstüne klasörler olusturup dikkat edeceğin sey klasörler içiçe olacak sonra verdiğim customize_upgrade.xml ini en son olusturduğun klasörün içine atıp masa üstüne geri dönüp tpa klasörünü zipliyorsun unutma ziplenecek
    dahasonra ziplediğin tpa dosyasını setoolite ile misc files tan secerek flash tusuna basarak telefona bağlıyorsun telefona yüklendikten sonra teli actıktan sonra tekrar kapatıp acıyorsun bu işlemleri anlattığım gibi yaptıysan olması lazım tekarar dene derim nerde takılıyorsan sorabilirsin

Çok teşekkür ederim kardeş yaptım.Flas tuşu yerine alışkanlık write script e basıyormuşum halletim ilgilendiğin için çok saol başarılarının devamını dilerim.

• Ahmet baba olayı çözdüm yanlız bi problem var yaklaşık 10 mb lık bi flash arşivi yükledim yada flash ladık tpa/PRESET/SYSTEM/DESKTOP/FLASH şimdi ben onları silmek istiyorum ne yapmam gerekiyor ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim EMEĞE SAYGI
  • ahmetbaba sana birşey daha soracam sonra rahatsız etmeyecem söz ilk sayfada gfx lerin arasında batarya gfx i var (30,60 vs..) batarya süresini gösteren verdiğin gfx linkidekilerin içinde o yok sende varsa yollaya bilirnmisin o olursa telefonum şahane olacak şimdiden teşekkürler
  • quote:

ahmetbaba sana birşey daha soracam sonra rahatsız etmeyecem söz ilk sayfada gfx lerin arasında batarya gfx i var (30,60 vs..) batarya süresini gösteren verdiğin gfx linkidekilerin içinde o yok sende varsa yollaya bilirnmisin o olursa telefonum şahane olacak şimdiden teşekkürler

HEMEN YENİLİYORUM LİNKİ VE DOSYAYI DOSTUM BEN ONU GECEN DEĞİŞTİRMİŞTİM ÖLE KALMIŞ

quote:

muabbedgard:

Ahmet baba olayı çözdüm yanlız bi problem var yaklaşık 10 mb lık bi flash arşivi yükledim yada flash ladık tpa/PRESET/SYSTEM/DESKTOP/FLASH şimdi ben onları silmek istiyorum ne yapmam gerekiyor ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim EMEĞE SAYGI

kardes sen bu flash ları nasıl yükledin tele zipledin demi yoksa patch le hafıza kartına mı eğer patchle hafıza kartınaysa zaten görürsün temaları beğenmediklerini silebilirsin öbür türlü işin zor

• quote:

ahmetbaba sana birşey daha soracam sonra rahatsız etmeyecem söz ilk sayfada gfx lerin arasında batarya gfx i var (30,60 vs..) batarya süresini gösteren verdiğin gfx linkidekilerin içinde o yok sende varsa yollaya bilirnmisin o olursa telefonum şahane olacak şimdiden teşekkürler

DOSTUM İSTEDİĞİNİ EKLEDİM TEKRAR İNDİRİP YÜKLEYEBİLİRSİN YÜKLERKERN OLDUĞU GİBİ İÇİNE AT HEPSİ AYNI İSİMLİ OLDUĞU İÇİN HEPSİNİ DEĞİŞTİR DE OLUR AYGILAR

ARKADASLAR İLK MESAJA CAMDRİVER FLASH TEMA VE ACOUSTİC DEĞİŞİMLERİ ANLATILMIŞTIR HEMDE EN KOLAY YÖNTEMLE SAYGILAR

• quote:

quote:

DOSTUM İSTEDİĞİNİ EKLEDİM TEKRAR İNDİRİP YÜKLEYEBİLİRSİN YÜKLERKERN OLDUĞU GİBİ İÇİNE AT HEPSİ AYNI İSİMLİ OLDUĞU İÇİN HEPSİNİ DEĞİŞTİR DE OLUR AYGILAR

ARKADASLAR İLK MESAJA CAMDRİVER FLASH TEMA VE ACOUSTİC DEĞİŞİMLERİ ANLATILMIŞTIR HEMDE EN KOLAY YÖNTEMLE SAYGILAR

Çok saol o işte halloldu.Mükemmel bir telefona sahip oldum diyebilirim.Herşey için çok teşekkürler.

• quote:

Çok saol o işte halloldu.Mükemmel bir telefona sahip oldum diyebilirim.Herşey için çok teşekkürler.

RİCA EDERİM KARDES EĞER HEPSİNİ YAPMISSAN TELEFONA SUAN ELİNDEKİ TELEFON BENİMKİNDEN VE HERGÜN COĞALIYO TELEFONUNDAN SIKILANLAR BUNLARI UYGULARLARSA DAHA COK SEVECEKLERİNE EMİNİM TELEFONLARINI

• telefonu yeni aldım sürümü r4ea031 yeni arkadaşlar için yazmışsın kafam çok karıştı hangi işlemi uyugulucam bide bozulma riski varmı ne yapmalıyız garantiden çıkarmı tli bugün aldım daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: MNVGTuning

telefonu yeni aldım sürümü r4ea031 yeni arkadaşlar için yazmışsın kafam çok karıştı hangi işlemi uyugulucam bide bozulma riski varmı ne yapmalıyız garantiden çıkarmı tli bugün aldım daha

kardeş hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan telefonunu

pm olarak sormussun gerekli acıklamayı yaptım ora bakabilirsin bide teli yeni almıssın ya büyük ihtimal cid50 dir dostum o ve burda anlatılanları yapamazsın enazından patchli olanları cid50lerin patchleri cıkmadığı için yapabildiğiniz seyler sınırlı

nasıl bakacağını cid49 mu cid50 mi olduğpunu pm olarak yazdım eğer cid50 ise cid 50 lerde ses acoustic flash tema diye orochi arakadasın actığı bi konu var forumda ordan yapabilirsin dostum yok cid 49 dersen burdakileri hiç korkmadan uygulayabilirsin saygılar

• arkadaşlar gfds dosyası lasım kapandı tel
  • quote:

Orjinalden alıntı: MNVGTuning

arkadaşlar gfds dosyası lasım kapandı tel

dostum her telefonun gdfs i farklıdır ama dememekten ne cıkar dersen al benim telefonun gdfs dosyası umarım uyar pek sanmıyorum ama yinede dene bakalım

http://rapid+share.com/files/63893916/gdfs_35462301853079.rar.html

not aradaki (+) arrtıyı kaldır
  • ahmetbaba bazı flas temaların menü bölümünde radya simgesi bulunmuyor.Ör/:Apature bu tip flas temalarda radio nerede bulunuyor.Bir tarif edebilirsen çok memnın olurum baya bi baktım bulamadım.Belki kolay biyerdedir ama insan gözünün önündeki şeyi göremezya bazen. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

ahmetbaba bazı flas temaların menü bölümünde radya simgesi bulunmuyor.Ör/:Apature bu tip flas temalarda radio nerede bulunuyor.Bir tarif edebilirsen çok memnın olurum baya bi baktım bulamadım.Belki kolay biyerdedir ama insan gözünün önündeki şeyi göremezya bazen. Şimdiden teşekkürler.

valla hiç dikkat etmemiştim harbiden yok ama zaten kısa yol olarak makinenin üzerindeki sağ tusda radyo atanmış ordan acabilirsin

• ahmetbaba_48 sayenizde bu flash temaları öğrendim kullanıyorum. dün yeni bir konu açmıştım ama silindi senin konuna ekliyorum, isteyenler buradan indirsin. konuyu bozmamak için önizlemeleri görünür halde koymuyorum isteyen arkadaşlar tıklayarak açabilirler.
    -------------------
    117 flash dosyası.
    içlerinde aynıları olabilir, kusura bakmayın.
    Not: hepsi denenmemiştir.
    http://rapid-share.com/files/63734846/menulertumu.rar.html
    şifre: -BuRAk-
    link içindeki "-"yi kaldırmayı unutmayın.

Önizlemeleri:
     MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 20 Ekim 2007; 21:53:00 >

• dostum paylasım için teşekkür ederim benim için sorun değil bu konuda herseyi paylasabilirsiniz bende o yüzden yeni konu acmıyorum hep eklenti yapıyorum silindiği için, konuna ön izleme felan koycaksan koy her sey paylasıldıkca güzel demi
  • peki o zaman önizlemeleri açıyorum anlayışın için teşekkürler
    quote:

dostum paylasım için teşekkür ederim benim için sorun değil bu konuda herseyi paylasabilirsiniz bende o yüzden yeni konu acmıyorum hep eklenti yapıyorum silindiği için, konuna ön izleme felan koycaksan koy her sey paylasıldıkca güzel demi

• quote:

quote:

HEMEN YENİLİYORUM LİNKİ VE DOSYAYI DOSTUM BEN ONU GECEN DEĞİŞTİRMİŞTİM ÖLE KALMIŞ

quote:

muabbedgard:

Ahmet baba olayı çözdüm yanlız bi problem var yaklaşık 10 mb lık bi flash arşivi yükledim yada flash ladık tpa/PRESET/SYSTEM/DESKTOP/FLASH şimdi ben onları silmek istiyorum ne yapmam gerekiyor ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim EMEĞE SAYGI

kardes sen bu flash ları nasıl yükledin tele zipledin demi yoksa patch le hafıza kartına mı eğer patchle hafıza kartınaysa zaten görürsün temaları beğenmediklerini silebilirsin öbür türlü işin zor

zipledimde yükledim silmenin bi yolu yok mu telefonda 8 mb yer kaldı ne yapmam gerekiyor yada yeniden aynı şekilde bir kaç şey yükleyince onlar silinirmi

• quote:

Orjinalden alıntı: muabbetgard

zipledimde yükledim silmenin bi yolu yok mu telefonda 8 mb yer kaldı ne yapmam gerekiyor yada yeniden aynı şekilde bir kaç şey yükleyince onlar silinirmi

dostum bi yolu var hemde cok basit ama öncesinde söyleyeyim bu işlemi yapınca tüm flash temaların silinir sonra ilk yüklediğin gibi yapar bukez beğendiklerini uygularsın ve okadarda hafıza tutmaz

simdi sana bitane zipli dosya vercem ona hiç bi işlem yapmadan setoolite programını calıştır ve miscfiles seceneğinden indirdiğin zipli dosyayı sec sonra FLASH tusuna basıp cye basarak telefonu bağla batarya uyarısında cıkar tak READY tusuna basıp tekrar cye basarak teli bağla yükleme sonunda bütün flash temaların silinmiş olacak

komut dizini linkte indir

http://rapid+share.com/files/63978067/Komut.zip.html

not aradaki(+) artıyı kaldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbaba_48 -- 20 Ekim 2007; 23:15:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

peki o zaman önizlemeleri açıyorum anlayışın için teşekkürler
    quote:

dostum paylasım için teşekkür ederim benim için sorun değil bu konuda herseyi paylasabilirsiniz bende o yüzden yeni konu acmıyorum hep eklenti yapıyorum silindiği için, konuna ön izleme felan koycaksan koy her sey paylasıldıkca güzel demi

Burak arkadaşım emeğine sağlık güzel çalışma olmuş ama bunlar sxf dosyaları bunların yanında thm dosyalarını vermezsen bunların hiçbir anlamı kalmaz ve netekim indirdim ve bir işe yaramıyor thm dosyaları varsa onlarıda yollarsan çok memnun olurum ve açtığın başlıkta eksiksiz olur saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.