Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam ahmet anlamadığım bir konu var telefonu usb ye C ye basılı olarak bağladım cye basılı tuta4rak usb yi bağlamam gerektiği yazıyo sanırım bide bu işlem ne kadar sürüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: muabbetgard

selam ahmet anlamadığım bir konu var telefonu usb ye C ye basılı olarak bağladım cye basılı tuta4rak usb yi bağlamam gerektiği yazıyo sanırım bide bu işlem ne kadar sürüyo

telefon kapalı sekilde c ye basarak usb ye bağlıyorsun eğer teli görmüyo program diyorsan ilk mesajda usb flash driver var onu pc ye kur teli tanıt bukez doğru sekilde calısacaktır ve benim sürekli yaptığım sey cye basarak teli bağlıyruz ya bataryayı birkereliğine mutlaka söküp takın
  • bende eksik olan bişiy mi var ahmet msn ye gelirmisin olmuyo
  • quote:

bende eksik olan bişiy mi var ahmet msn ye gelirmisin olmuyo

dostum tam olarak nereyi yapamadın sen bak o patch yapımını anlattığım resimlerin en altında usb flash driver var onu pc ye kurdundu daha sonra cye basarak bağladığında program hiç tepki vermiyormu ne yazıyo programda normalde cye basılı olarak taktığın anda telefonun bilgilerini göstermeye baslar ve sende basmaktan vazgecersin
  • quote:

GFX OLAYI NE DİYENLER VERDİĞİM RESME BAKSINLAR TELEFONUN
    TÜM İŞARETLERİ DEĞİŞİYOR RADYO PLAYER WAKLMAN PLAYER SESLİ SESSİZ İŞARETLER
    AKLINIZA GELEN HERSEY

VERDİĞİM PATCH 031 İÇİNDİR TELEFONA SETOOL İLE UYGULAYIN DAHA SONRA SU
    KLASÖRÜ OLUSTURUN
    TELEFON HAFIZASI/DİĞER/GFX OLUSTURDUKTAN SONRA
    AŞAĞIDA VERDİĞİM AHMETGFX DOSYASININ İÇİNDEKİLERİ USB KABLOSUYLA
    DOSYA TRANSFERİ DİYEREK
    TELEFON HAFIZASI/DİĞER/GFX KLASÖRÜN İÇİNE YÜKLEYİN
    DAHA SONRA FARKI GÖRÜN TELEFONUN HER YERİ DEĞİŞTİ

031 İÇİN GFX PATCHİ
    http://rapid-share.tv/948344
    SUAN KULLANDIĞIM GFX DOSYASI
    http://rapid-share.tv/103090

not aradaki (-)cizgiyi kaldırın

dostum öncelikle teşekkürler.. ama bu gfx linkini açamıyorum.. sayfa görüntülenemiyor diyor.. çizgiyi kaldırıyorum öylede diyor kaldırmıyorum öylede dyor..
    varsa başka link verebilir misin..

bide elindeki diğer gfx dosyalarını bi link halinde gönderebilir misin. yada gfx dosyalarını nereden buluruz görüntülü olarak..

031 versiyonu için..

• quote:

Orjinalden alıntı: KaZAaRa

quote:

GFX OLAYI NE DİYENLER VERDİĞİM RESME BAKSINLAR TELEFONUN
    TÜM İŞARETLERİ DEĞİŞİYOR RADYO PLAYER WAKLMAN PLAYER SESLİ SESSİZ İŞARETLER
    AKLINIZA GELEN HERSEY

VERDİĞİM PATCH 031 İÇİNDİR TELEFONA SETOOL İLE UYGULAYIN DAHA SONRA SU
    KLASÖRÜ OLUSTURUN
    TELEFON HAFIZASI/DİĞER/GFX OLUSTURDUKTAN SONRA
    AŞAĞIDA VERDİĞİM AHMETGFX DOSYASININ İÇİNDEKİLERİ USB KABLOSUYLA
    DOSYA TRANSFERİ DİYEREK
    TELEFON HAFIZASI/DİĞER/GFX KLASÖRÜN İÇİNE YÜKLEYİN
    DAHA SONRA FARKI GÖRÜN TELEFONUN HER YERİ DEĞİŞTİ

031 İÇİN GFX PATCHİ
    http://rapid-share.tv/948344
    SUAN KULLANDIĞIM GFX DOSYASI
    http://rapid-share.tv/103090

not aradaki (-)cizgiyi kaldırın

dostum öncelikle teşekkürler.. ama bu gfx linkini açamıyorum.. sayfa görüntülenemiyor diyor.. çizgiyi kaldırıyorum öylede diyor kaldırmıyorum öylede dyor..
    varsa başka link verebilir misin..

bide elindeki diğer gfx dosyalarını bi link halinde gönderebilir misin. yada gfx dosyalarını nereden buluruz görüntülü olarak..

031 versiyonu için..

dostum site acılmıyo sitede bir sorun var anladığım kadarıyla yarın baska biyerden uplaid edebilirim

• eywallah bekliyorum..:)
  • İLK MESAJDAKİ LİNKLER YENİLENMİŞTİR DİĞER UPLOAD SİTESİNDE SORUN OLDUĞU İÇİN İNDİREMEYEN ARKADAŞLAR İÇİN LİNKLER DEĞİŞTİ
  • İLK MESAJA MESAJ İÇİN KULLANDIĞINIZ T9 UN GENİŞLETİLMİŞ HALİ PATCH OLARAK VERİLMİŞTİR T9 KULLANANLAR MUTLAKA DENESİNLER
  • arkadaslar merhaba,

yeni w810i aldım.gercekten guzel alet.bayagı forum site vs. arastırdım.3 telefon arasında kararsız kalmıstım.6233,rokr e2 ve w810i.hepsinin de kendine gore iyi ve kotu yonleri var.istegime en uygun ve bircokseyi yapabilen telefon olarak w810i aldım.gercekten cok guzel sıklıgı sesi kamerası islevselligi gelistirebilirligi.dıs ses kısık biraz evet ama sorun degil hic.bakıyorum 6233culer dıs ses soyle boyle bangır bangır diye yazmıslar.insan cep telefonuyla muzik dinler mi hoparlorunden ben buna resmen gorgusuzluk magandalık derim.ancak kendi arkadasların arasında sidik yarısı yaparsın benim ki cok cıkıyor senin ki cok cıkıyor vs. bu nokiacılar gercekten acaip fanatik.resmen takım tutar gibi telefon tutuyorlar.motorlacılar da az ama daha fanatikler:)cep telefonu kisisel bir cihazdır.kulaklık sesi cokiyi gercekten de.sesler dogal yumusak insana muzik zevkini asılıyor.
    benim soracagım bende 2 pc var birinde 98 digerinde xp var.98 icin haliyle disc2phone olmuyor.windows 98 icin bluetooth dongle almayı dusunuyorum.acaba win 98e uygun bildiginiz bluetooth dongle var mıdır ve dosya aktarım hızı nedir sınırlamaları var mıdır cevap verebilirseniz memnun olurum

hepinize kolay gelsin

• AHMET VERDİĞİN FLASH TEMALARI İNDİRDİM RARDAN ÇIKARIP ZİPLEYECEZ Mİ BİDE BU İŞLEM NE KADAR SÜRÜYO
  • ahmet abi öncelikle sana tşk ederim
    bayağı faydalı bir konu olmuş gerçekten çok güzel çok da faydalı bilgiler var
    yalnız abi bilmeyenler yaparken dikkat etsin die bir yazı koyarsan arkadaşlar daha dikkatli olacaktır

herkese kolay gelsiin ben bunların hepsini yaptım gayet güzel oldu herkesin dikkatlice yapmasını tavsiye ederim sonuç lar mükemmel
  • quote:

AHMET VERDİĞİN FLASH TEMALARI İNDİRDİM RARDAN ÇIKARIP ZİPLEYECEZ Mİ BİDE BU İŞLEM NE KADAR SÜRÜYO

dostum simdi verdiğim patch i telefonuna uygula öncelikle setoolite ile daha sonra su klasörü olustur
    hafızakartı/diğer/flash diye klasör olustur temanın swflerini bu olusturduğun klasörün içine at
    normal thmlerini ise hafızakartındaki temaların içine at
    olay cok basit temaların,,
    swfleri> hafızakartı/diğer/flash içine
    thmleri>hafızakartı temaların içine
    daha sonra temaların içinden uygula flash teman hazır

031LER İÇİN FLASH TEMALARI HAFIZA KARTINA ALAN PATCH

http://rapid+share.com/files/63689405/move_flash_menu_to_card_other_f.rar.html
    not aradaki artıyı kaldır

• ahmet abi
    31 li yazılımda akustik atacamda yalnız telefonun hafızasına drv apf die 2 klasörmü acacaz yoksa başka adda mı klasör acacaz yardım edebilirmisn abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnakeMannn

ahmet abi
    31 li yazılımda akustik atacamda yalnız telefonun hafızasına drv apf die 2 klasörmü acacaz yoksa başka adda mı klasör acacaz yardım edebilirmisn abi

kardesim uygulucak olduğun patchi düzenle diyerek ac not defteriyle içinde hangi isimde hangi klasörlerin olusturulacağı yazıyo ona göre olusturursun her patch aynı isimle olusmuyor onun için diyorum mesela 05 lerde genelde drv/apf diye olustutulurken benim kullandığım patch drv/snd diye klasör olusur
  • peki abi

aman abi sakin sen de olmasan biz ne yaparız herkes ortada kalır sen bari kızma abi

saol abi bu arad ateşşekkür edreim

abi kızma ama burda yazanları değiştirsem olurmu mesela böle dosya oluşturmak gerekiomuş
    ifs/settings/acoustic to card/MSSEMC/all/aco

onun yerine sadece ifs settings akustik yazsam olurmu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnakeMannn -- 19 Ekim 2007; 20:20:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnakeMannn

peki abi

aman abi sakin sen de olmasan biz ne yaparız herkes ortada kalır sen bari kızma abi

saol abi bu arad ateşşekkür edreim

abi kızma ama burda yazanları değiştirsem olurmu mesela böle dosya oluşturmak gerekiomuş
    ifs/settings/acoustic to card/MSSEMC/all/aco

onun yerine sadece ifs settings akustik yazsam olurmu acaba

bak güzel kardeşim yanlış patch var elinde sana verdiğim linkteki patchi indir daha sonra tele uygula ardından su klasörleri olustur
    telhafızası/diğer/drv/snd diye klasör olustur patch not defterince önce aç demek istediğimi anlicaksın orda yazıyo ne olduğu hafıza kartının diğer bölümünede acoustic diye bi klasör olustur cesitleri bura at sonra istediğini uygularsın nasıldı abi dersen
    hafıza kartı/diğer/acoustic içindeki uygulayacağın acoustiğn içindeki tüm dosyaları işaretle sonra kopyla de
    telhafızası/diğer/drv/snd içine yapıstır ve cık telefonu kapat ac işlem okdir

http://rapid+share.com/files/63722816/move_acoustic_to_other_w810_r4ea031.rar.html
    aradaki(+) artıyı kaldır

• ahmetbaba telefondaki saat olayını yapıyorum büyüklüğüne büyüyo ama beyaz ekran içinde siyah rakamlar oluyo bir türlü olmadı bir yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: oksijen77

ahmetbaba telefondaki saat olayını yapıyorum büyüklüğüne büyüyo ama beyaz ekran içinde siyah rakamlar oluyo bir türlü olmadı bir yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkürler

kardeşim orda masa üstüne klasörler olusturup dikkat edeceğin sey klasörler içiçe olacak sonra verdiğim customize_upgrade.xml ini en son olusturduğun klasörün içine atıp masa üstüne geri dönüp tpa klasörünü zipliyorsun unutma ziplenecek
    dahasonra ziplediğin tpa dosyasını setoolite ile misc files tan secerek flash tusuna basarak telefona bağlıyorsun telefona yüklendikten sonra teli actıktan sonra tekrar kapatıp acıyorsun bu işlemleri anlattığım gibi yaptıysan olması lazım tekarar dene derim nerde takılıyorsan sorabilirsin

• abi çok tşk ederim ilgin için saol abi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.