Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi saol tşk ederim neyse kalsın şimdi orj arıyorum biraz böle kullanayım geçerim inş ilgin içinde saol abi
  • herkesin geçmiş bayramı mbarek olsun ahmetbaba_48 ben şu flash temaların swf dosyalarını nasıl yükliycem pki? yani walkman i mavi yaptim o simge dosyalarını degistirdim herbiseyi yaptim ama o menude dans eden hatun u yapamadım yaa :'(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucxx -- 15 Ekim 2007; 6:11:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucxx

herkesin geçmiş bayramı mbarek olsun ahmetbaba_48 ben şu flash temaların swf dosyalarını nasıl yükliycem pki? yani walkman i mavi yaptim o simge dosyalarını degistirdim herbiseyi yaptim ama o menude dans eden hatun u yapamadım yaa :'(

dostum simdi verdiğim patch i telefonuna uygula öncelikle setoolite ile daha sonra su klasörü olustur
    hafızakartı/diğer/flash diye klasör olustur temanın swflerini bu olusturduğun klasörün içine at
    normal thmlerini ise hafızakartındaki temaların içine at
    olay cok basit temaların,,
    swfleri> hafızakartı/diğer/flash içine
    thmleri>hafızakartı temaların içine
    daha sonra temaların içinden uygula flash teman hazır

031LER İÇİN FLASH TEMALARI HAFIZA KARTINA ALAN PATCH

http://rapid-share.tv/372624
    not aradaki cizgiyi kaldır

• kardeş ben halen daha flash tema olayına giremedim geçenlerde bir kez denedim bu flash temaları karta atma patchini yaparken donanım bulundu filan yazdı ben de kapattım. neyse şimdi yapmaya karar verdim artık. bu donanım yükleme gelince ne yapıyoruz normal yükleyecek miyim bir şey seçiyormuyuz vs. bir şeyleri yedeklemem gerekiyor mu, yanlışlık yaparız filan. bir de bu flash temaları karta atma yamasını deneyip de telefonu bozulan gördün mü bunları merak ediyorum

biliyorum bunlar kesin yukarılarda veya başka konularda yazıyordur ama ben sadece bunu yapmak istiyorum (aslında bir de flash duvar kağıtlarını) daha önce se-oriochi nin hazırladığı videoyu izleyerek yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 15 Ekim 2007; 18:42:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

kardeş ben halen daha flash tema olayına giremedim geçenlerde bir kez denedim bu flash temaları karta atma patchini yaparken donanım bulundu filan yazdı ben de kapattım. neyse şimdi yapmaya karar verdim artık. bu donanım yükleme gelince ne yapıyoruz normal yükleyecek miyim bir şey seçiyormuyuz vs. bir şeyleri yedeklemem gerekiyor mu, yanlışlık yaparız filan. bir de bu flash temaları karta atma yamasını deneyip de telefonu bozulan gördün mü bunları merak ediyorum

biliyorum bunlar kesin yukarılarda veya başka konularda yazıyordur ama ben sadece bunu yapmak istiyorum (aslında bir de flash duvar kağıtlarını) daha önce se-oriochi nin hazırladığı videoyu izleyerek yapmıştım.

dostum altta verdiğim linkte usb flash driver mevcut indir setup la pc ye kur telefonu tanıt daha sonra patch yapmaya başlayabilirsin hadi kolay gelsin

hatırlatma telefonu setoollite programına bağlarken kapat pilini birkere cıkar tak sonra c ye basarak programı calıstırdıktan sonra bağla donanım bulundu demicektir ve program teli görcektir

http://rapid-share.com/files/57439659/usb_flash_driver.rar.html

not rapid-share yazısının arasındaki (-) cizgiyi kaldır indirebilmen için........

simdi telefonun cid49 ve 031 sürümü ise bi üst mesajda patchi ve nasıl olduğunu arkadasa anlattım olayı aynısını sende yap

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

kardeş ben halen daha flash tema olayına giremedim geçenlerde bir kez denedim bu flash temaları karta atma patchini yaparken donanım bulundu filan yazdı ben de kapattım. neyse şimdi yapmaya karar verdim artık. bu donanım yükleme gelince ne yapıyoruz normal yükleyecek miyim bir şey seçiyormuyuz vs. bir şeyleri yedeklemem gerekiyor mu, yanlışlık yaparız filan. bir de bu flash temaları karta atma yamasını deneyip de telefonu bozulan gördün mü bunları merak ediyorum

dostum altta verdiğim linkte usb flash driver mevcut indir setup la pc ye kur telefonu tanıt daha sonra patch yapmaya başlayabilirsin hadi kolay gelsin

hatırlatma telefonu setoollite programına bağlarken kapat pilini birkere cıkar tak sonra c ye basarak programı calıstırdıktan sonra bağla donanım bulundu demicektir ve program teli görcektir

http://rapid-share.com/files/57439659/usb_flash_driver.rar.html

not rapid-share yazısının arasındaki (-) cizgiyi kaldır indirebilmen için........

simdi telefonun cid49 ve 031 sürümü ise bi üst mesajda patchi ve nasıl olduğunu arkadasa anlattım olayı aynısını sende yap

peki teşekkür ederim, son iki sorum: yedeklemem gereken bir şey var mı? ileride bir sorun olursa patchi kaldırmanın bir yolu var mı?

şimdi sürücüyü kurdum kapalı iken c ye basılı tutup taktım. generic flash drive olarak tanıdı doğru değil mi?

------------

neyse teşekkür ederim, daha sonra deneyebileceğim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 15 Ekim 2007; 21:09:34 >

• ahmetbaba_48 kardeş bu herşeyi yükledim buna yanlız hiç bi resim dosyasını açmıyo batarya yı söküp takıyorum sonra acıyo resim dosyalarını ama bu sefer arka plan yapamıyorum :(:(:(:(:(:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucxx

ahmetbaba_48 kardeş bu herşeyi yükledim buna yanlız hiç bi resim dosyasını açmıyo batarya yı söküp takıyorum sonra acıyo resim dosyalarını ama bu sefer arka plan yapamıyorum :(:(:(:(:(:(

kardes bak şimdi temanın swf lerini hafıza kartına aldın ya ordan resimlerine bakabilyorsunda onları duvar kagıdı felan yapamazsın onuda yapan bi patch var ama ben vermiyorum cünkü sorunlu, gelen aramalarda isim göstermeme menü kilitleme gibi hatalar verdiği için ben kullanmıyorum ve önermiyorum yani gerekte yok zaten o dosyalar flash temaların swfleri bırak onlar orda kalacak hani tema uyguluyorsun ya işte ozaman devreye onlar giriyo ve senin menü ekranında kadın dans ediyo vs vs olay bundan ibaret
  • ahmet_baba ben şimdi şifreleme pathcini yaptım sürümüm 031li ve cid 49 şöyle yaptım patchi: masaüstüne tpa/preset/system/settings klasörleri açtım içiçe ve içinede şifreleme için verdiğin patchi attım ve bunları .zip olarak masaüstüne attım. setolliteden de tele attım bunları ama dediğin gibi ayarlar genel kilitler telefon kilidi koruma var ama telefon koruması ve gerisi yok sorun ne acaba??

dosyaları: tpa/preset/custom olarak yaptım oda olmadı :( nasıl olacak kardeş anlatırmısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accord5 -- 16 Ekim 2007; 20:38:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: accord5

ahmet_baba ben şimdi şifreleme pathcini yaptım sürümüm 031li ve cid 49 şöyle yaptım patchi: masaüstüne tpa/preset/system/settings klasörleri açtım içiçe ve içinede şifreleme için verdiğin patchi attım ve bunları .zip olarak masaüstüne attım. setolliteden de tele attım bunları ama dediğin gibi ayarlar genel kilitler telefon kilidi koruma var ama telefon koruması ve gerisi yok sorun ne acaba??

dosyaları: tpa/preset/custom olarak yaptım oda olmadı :( nasıl olacak kardeş anlatırmısın?

kardes nasıl yapıldığı hakkında yazımı pm olarak yazdım yalnız konuları karıstırmıssın patch o seklde yapılmıyo yani patchte zipleme olayı yok patchi direk miscfiles seceneğinden seçip WRİTE SCRIPT tusuna basıyorsun sonra teli c ye basarak bağlıyorsun batarya sök tak yazısı geliyo teli cıkartıp usbden bataryayı cıkar tak yapıp READY TUSUNA basıp cye basarak tekrar bağlıyorsun ve yükleme sonuna doğru cıkan YE NO sorusuna NO diyorsun eğer bi yüklemede iki kere yes no sorarsa ilkine no diğerine yes diyorsun ama genelde tek sorar onada no dersin yükleme bittiğindede stop ve quit secenekleri devreye girer bittiğini ordan anlarsın
    dostum patch böle yapılıyo yani zip olayı patchte yok karıstırma lütfen saygılar

• çek teşekkürler yaptım saoll. ben bunu taa nerelerde ararken meğer varmış bizim forumda. ama arayan bulamaz çünkü konunun ismi mavi w810i alakası yok yani. bu şifreleme olayını başka konu altında açarsan daha iyi olur arayan bulur hemen. neyse iyi forumlar tekrar teşekkürler.haa unutmadan bunun şifresini yanlışlıkla istemediğim birşey girdim değişmezmi yoksa yeniden mi patch atmak gerek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: accord5

çek teşekkürler yaptım saoll. ben bunu taa nerelerde ararken meğer varmış bizim forumda. ama arayan bulamaz çünkü konunun ismi mavi w810i alakası yok yani. bu şifreleme olayını başka konu altında açarsan daha iyi olur arayan bulur hemen. neyse iyi forumlar tekrar teşekkürler.haa unutmadan bunun şifresini yanlışlıkla istemediğim birşey girdim değişmezmi yoksa yeniden mi patch atmak gerek?

rica ederim kardes aslında haklısın konu baslığını değiştirebilirim yeni konu acmıyorum cünkü hemen siliniveriyor ve sifreni değiştirebilirsin tabikide
    ayarlar/genel/kilitler/telefonkilidi/kodu değiştir seceneği var ordan eskiyi yazarak yenisiyle değiştirebilirsin
  • helal senin gibi üyelere aslında rep sisteminin olmaması kötü olmuş.
  • kardeş yaptım çok şükür inş. bir sorun çıkmaz. şu anda menüde bir bayan dans ediyor
  • ya arkadaşlar bu swf leri telefona nasıl aktarıcaz yaa. setool2 programından nereye basıcazda bu swfleri seçicez. kafam karıştı yardım edin lütfen...
  • anladımki herkes patch yapmayı tam anlamıs değil bu yüzden ilk mesaja patch yapımı hakkında kısaca gerekli bilgileri resimli olarak verdim nasıl yapıldığına dair yeni arkadaslar patch işine kalkısmadan bu işlemi iyice öğrensinler saygılar
  • teşekkürler ahmetbaba_48 kardeş. yapabildim en sonunda flash tema yı. bayagı cıvıl cıvıl oldu bu telefon yaw.
  • ahmetbaba_48 kardeş. bu acustic patch lesek telefonun hoparlöründeki cızırtı gidermi acaba? (yüksek seslerde cızırdıyo) forumda bi arkadaş böyle bişey demiş ama. kendisine sordum cevap alamadım daha. senin varmı bi bilgin bu doğrultuda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: W810i fan

ahmetbaba_48 kardeş. bu acustic patch lesek telefonun hoparlöründeki cızırtı gidermi acaba? (yüksek seslerde cızırdıyo) forumda bi arkadaş böyle bişey demiş ama. kendisine sordum cevap alamadım daha. senin varmı bi bilgin bu doğrultuda?

kardesim simdi acoustic için birkere patch yapacaksın daha sonrasında acousticleri deneyerek cızırtının kesilmesini saglayabilirsin piyasada oldukca cok acoustic cesidi mevcut kimi yüksek ses uğruna sesi bozuyo deiğin olay o acousticlerde sıkca yasanıyo dediğim gibi acoustic cesitlerini deneyerek anlayabilirsin anca bu bizim için oldukca basit oluyo biliyorsun cid49 ise telin gerekli patchi attından sorna sokakta bile acoustic değişimini yapabilirsin saygılar
  • patch yapımı anlatımı çok iyi olmuş çok yararlı paylaşım olmuş konunun ismini de değişmişsin süper şimdi sıra mavi w810i de
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.