Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: by*cambaz

ahmetbaba ben büyük saat yamasını yükledim.Costimize dosyasını silmeyi anlamadım.Rarı açtığımda çıkan dosya ile settoldan pack yapacam silinecek öylemi

ozaman kardesim diğer anlattığım seyi bosver kafan karısmasın yapman gereken sey hani o saati büyüten yama varya silmişsen ilk mesajdan yine indir tekrar yüklüyormus gibi yükle en sonunda yes no sorusu cıkıyo ya ona yes de yama silinir ve saatin küçük olur customize olayını karsıtırma sen anladığım kadarıyla onu yapmamıssın zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

ben teli değişim için servise vercem içindeki flash temalrı faln siliyim mi(005)

zaten patch ile hafıza kartına almıstın silmek zor olmicaktır senin için sadece hafızakartı/diğer/flash diye oluşturduğun dosyayı içindekilerle beraber sil tabi isteren bence gerek bile yok patchi kaldırayımmı diyorsan eğer hiç gerek yok kalsın
  • teşekkür ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

quote:

Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

ben teli değişim için servise vercem içindeki flash temalrı faln siliyim mi(005)

zaten patch ile hafıza kartına almıstın silmek zor olmicaktır senin için sadece hafızakartı/diğer/flash diye oluşturduğun dosyayı içindekilerle beraber sil tabi isteren bence gerek bile yok patchi kaldırayımmı diyorsan eğer hiç gerek yok kalsın

• ahmetbaba kusura bakmaYa bak simdi ben senin dediğin gibi custimizeyi zipleyip tpa/../.. klasörü içine attım.Settol ile yükledim.Sonrada patchı yükledim.Saat büyük oldu.Şimdi büyütme patchını sildim.Suan saat küçük.söylemek istediğim yüklediğim custumize dosyasını nasıl silebilirim.packı sildim.Ama o costimize kaldı
  • quote:

kendimden alıntı

DOSTUM SİMDİ VERDİĞİM CUSTOMİZE DOSYASINI YİNE SAATİ DEĞİŞTİRDİĞİN GİBİ SU KLASÖRLERİ OLUTURARAK MASA ÜSTÜNDE ZİPLE VE SETOOLLE UYGULA TELEFONA
    TPA/PRESET/CUSTOM DİYE KLASÖRLERİ İÇİÇE OLUSTUR VE VERDİĞİM CUSTOMİZE Yİ EN SON KLASÖRÜN İÇİNE AT VE ZİPLE
    İŞLEMİ UYGULADIKTAN SONRA EKRANDA CIKAN SAAT GÖRÜNTÜSÜ ESKİSİ GİBİ OLUR SAATİN GÖRÜNTÜSÜNÜ KÜÇÜLTMEK İÇİNDE BÜYÜTMEK İÇİN YAPTIĞIN PATCH VARYA ONU TEKRAR YÜKLE SONUNDA CIKAN YES NO SORUSUNA YES DE ODA KÜÇÜLÜR

CUSTOMİZE DOSYASI
    http://rapid-share.tv/423484

UYGULADIKTAN SONRA NETİCEYİ BİLDİRİRSEN SEVİNİRİM SAYGILAR

quote:

ahmetbaba kusura bakmaYa bak simdi ben senin dediğin gibi custimizeyi zipleyip tpa/../.. klasörü içine attım.Settol ile yükledim.Sonrada patchı yükledim.Saat büyük oldu.Şimdi büyütme patchını sildim.Suan saat küçük.söylemek istediğim yüklediğim custumize dosyasını nasıl silebilirim.packı sildim.Ama o costimize kaldı

anladım dostum su yukarda verdiğim customize telefonun orjınal customizesi onu aynı anlattığım yolla setoollite ile zipli olarak yükle telefona ekranda cıkan saatin görüntüsü eski haline dönecek

• quote:

ahmetbaba ben büyük saat yamasını yükledim.Costimize dosyasını silmeyi anlamadım.Rarı açtığımda çıkan dosya ile settoldan pack yapacam silinecek öylemi

rarın içinden cıkan dosyayı tpa/preset/custom diye masa üstüne olusturduğun klasörün içine atıp zipledikten sonra setoolite ile uyguluyorsun anlatmak istediğim bu
  • Ben ilk yüklediğim costimizeyi şöyle yüklemişim.TPA/PRESENT/CUSTOM.Şimdi neyapmam gerek?

Kusura bakma ahmet abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EECFCE0DC -- 13 Ekim 2007; 23:12:14 >
  • quote:

Ben ilk yüklediğim costimizeyi şöyle yüklemişim.TPA/PRESENT/CUSTOM.Şimdi neyapmam gerek?

Kusura bakma ahmet abi

preset olacak dostum böle bi dene
  • abicim benim amacım o custimizeyi yüklemek değil silmek.Present olarak yükledim.Silmek istiyorum.

Suan saat normal şekilde ama setool ile costimizeyi yanlış yere yükledim silmek istiyorum.Siz azönce beni yanlış anladınız
  • ahmet abi tşk ederim yalnız orjinal yazılım dosyaalarını yükleyerek yazılım atsam reset olayı gidermi acaba
  • quote:

abicim benim amacım o custimizeyi yüklemek değil silmek.Present olarak yükledim.Silmek istiyorum.

Suan saat normal şekilde ama setool ile costimizeyi yanlış yere yükledim silmek istiyorum.Siz azönce beni yanlış anladınız

KARDESİM İŞTE SETOOLLİTE İLE PROGRAM YÜKLEMELRİNDE O SANSIN YOK SİLEMEZSİN ANCAK DEĞİŞTİREBİLİRSİN

OLAY NE BİLİYORMUSUN HANİ SEN KLASÖR OLUSTURUP ZİPLEYEREK TELEFONA ATIYORSUN YA BUNLARI, ZATEN TELEFONUN İÇİNDE YANİ RAMINDA O DOSYALAR MEVCUT BU PROGRAM SAYESİNDE O DOSYALARA EKLENTİ OLUYO BİZ GÖREMESEKTE YANİ SEN ESKİ YÜKLEDİĞİNİ SİLEMEZSİN ANCAK YENİSİNİ YÜKLEYEREK YAPARSIN NE YAPACAKSAN FAR MANAGERDA NASILDI ORDAN İSTEDİĞİN DOSYAYI SİLİP YENİSİNİ EKLEYEBİLİYORDUN HERSEYİ GÖREREK VE TELEFONDAKİ ORJINAL DOSYALARI DEĞİŞTİRMEDEN ÖNCE BÖLELİKLE KOPYALAYABİLİYORDUK AMA SETOOLİTE İLE O SANSIN YOK UMARIM ANLAMIŞINDIR

YADA TELEFONUNUN FS SİNİ TEKRAR YÜKLEYECEKSİN O NASIL OLUYO DİYE SORABİLİRSİN VALLA O İŞLEMİDE HİÇ YAPMADIĞIM İÇİN ŞÖLE OLUYOR DİYEMEM

quote:

SnakeMannn

ahmet abi tşk ederim yalnız orjinal yazılım dosyaalarını yükleyerek yazılım atsam reset olayı gidermi acaba

KARDEŞİM DENEYEREK ANLAYABİLİRİZ ANCAK BELKİ RESET OLAYI BÖLELİKLE ÇÖZÜLÜR

• inş çözülür ahmet abi yoksa ben onu çözecem duvara fırlatım parçalayacam

ama inş olur
  • ahmet kardeş

http://forum.donanimhaber.com/m_16364988/mpage_7/key_/tm.htm

şu sayfada sonlarda bi fotograf var.Saat ve tarih yukarı alınmış sağlı sollu.
    o patch sende varsa paylaşabilir misinn.
    emeğine sağlık şimdiden
  • peki o dosya ramde dursa telefonda yavaslama vs vs. olurmu?
  • FS yi geri yükleyince telefon ilk satın aldığım haldeymiş gibi mi oluyor.Patchsiz flash temasız vs.
  • ahmet abi acil yardımın lzmn şimdi yazılım işine girdimde abi benim açılış resmi mavi walkman var onu turuncu yapmak istiyorum fardan nasıl bi yol izilicem aacaba yardım edebilirmisin acaba abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

quote:

Orjinalden alıntı: uzöz

merhaba arkadaşlar ben pact yapmaya çalışıyorum ama telefonu bilgisayara baglarken c tuşuna basılı baglıyorum program telefonu tanımıyor kullandıgım program setool2lt bilen varmı neden oldugunu yanlış birşey mi yapıyorum acaba

dostum altta verdiğim linkte usb flah driver mevcut indir setup la pc ye kur telefonu tanıt daha sonra patch yapmaya başlayabilirsin hadi kolay gelsin

http://rapid-share.com/files/57439659/usb_flash_driver.rar.html

not rapid-share yazısının arasındaki (-) cizgiyi kaldır indirebilmen için........

quote:

sucxx..
    ya ben bu c tuşuna basma olayını anlamadım ayrıntılı anlatabilcek bi arkadaş yoqmu?usb bağlantısı sırasında telefon fonksiyonları kullanılamıyor diye bi uyarı veriyo bu alet

dostum su flash driveri sende indir dediğim gibi pc ye kur teli tanıt sonra settoola bağlarken telefonun kapalı olacak pili birkez sök tak daha sonra c tusuna basarak usb kablasona tak böle yaparsan program görür teli ve sorun olmaz

sen bi numarasın yaptım şimdi mis gibi oldu :D

• quote:

Orjinalden alıntı: SnakeMannn

ahmet abi acil yardımın lzmn şimdi yazılım işine girdimde abi benim açılış resmi mavi walkman var onu turuncu yapmak istiyorum fardan nasıl bi yol izilicem aacaba yardım edebilirmisin acaba abi

KARDEŞİM İLK MESAJDA TURUNCU WALKMAN ACILIŞ DOSYALARI VAR HANİ BEĞENMEYEN ARKADASLAR İÇİN DOSYAYI VERMİŞTİM ONU İNDİR

tpa/preset/system/settings İÇİNDEKİ ÜÇ SEYİ SİL VE İNDİRDİĞİN DOSYADAKİ ÜÇ DOSYAYI KOPYALA
    1SHUTDOWN_IMAGE_SEMC
    2STARTUP_IMAGE_SEMC
    3SPLASH
  • abi şimdi attımda onuda hallettimde
    yalnız telefon çok yavaşladı 31 li sürümle 20 sn de açılıo telefon

abi ksr bakma senide rahatsız ediyorum ama elinde orj 05 yazılım dosyaları varmı

bide abi yardımlarından dolayı saol reset olayı kesildi

eğer yaşayan varsa orj yazılım dosyalarını kullansın
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaPoX

ahmet kardeş

http://forum.donanimhaber.com/m_16364988/mpage_7/key_/tm.htm

şu sayfada sonlarda bi fotograf var.Saat ve tarih yukarı alınmış sağlı sollu.
    o patch sende varsa paylaşabilir misinn.
    emeğine sağlık şimdiden

elimde yok kardeş aslında benimde hosuma gitti o olay bi kac tane patch var saatle ilgili ama ekranın tam ortasına operator logosunun olduğu yere alıyo logoyuda saatin yerine alıyo ama okadar hos durmuyor

quote:

Orjinalden alıntı: sucxx

sen bi numarasın yaptım şimdi mis gibi oldu :D

rica ederim yapabilmene sevindim dostum olayı kavradıktan sonra cok basit olduğunu anlamısındır demi

quote:

Orjinalden alıntı:SnakeMannn

abi şimdi attımda onuda hallettimde
    yalnız telefon çok yavaşladı 31 li sürümle 20 sn de açılıo telefon

abi ksr bakma senide rahatsız ediyorum ama elinde orj 05 yazılım dosyaları varmı

bide abi yardımlarından dolayı saol reset olayı kesildi

eğer yaşayan varsa orj yazılım dosyalarını kullansın

kardesim acılması yavasladı demişsin bazı seyleri cok kafaya takıyosunuz ben anlamıyorum bunu ya bir dakkada acılsa nolur yada 5saniyede acılsa nolur acılışta yavaslamış olabilr ancak normal telefon işlemlerinde gayet hızlı yani kasma felan yapmıyo sadece acılışta cok bekliyo abi diyorsan sen bilirsin

resetleme işinin kesilmesine sevindim o dosyaların kendi telefonumun orjınal custom ve languane dosyalrıydı main olarakta kendi kullandığım main dosyasıydı 005 içinde var ancak o dosyaları sadece 05e gecerken kullanmıstım gerci sorunsuz onlarda tekrar 05 e geciim abi diyorsan veriyorum indir yalnız içinde acıklama yok diğerkinin içinddeki acıklamayla yap aynı olay sadece en son flashlarken 344 yerine 343 flash blog felan yazıyo sonra teli acınca sürümün yine 05 olur umarım bundada reset olmaz

http://rapid-share.tv/502962

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.