Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

offffherşeyy karıştıı kafa faln kalmadı bendee herşeyi tekrarlıcam patchi indirdikten sora başka hangi dosyayı indirmem gerekio

patchin altında bide ahmet gfx diye bi link daha var onuda indirceksin içinde telefona ait işaretler ve walkman skini var
  • patchi yaptm şimdi o dosyada yüklenio bu arada o dosya tel hafızasnda ne kadarlık yer kaplıo çünkü fazla alan yokta(11 mb)
  • quote:

patchi yaptm şimdi o dosyada yüklenio bu arada o dosya tel hafızasnda ne kadarlık yer kaplıo çünkü fazla alan yokta(11 mb)

merak etme dostum 629kb tir yani 1mb bile değil bak simdi olacak gibi senin iş
  • gene olmadıı üstelik batarya göstergem falnda deişti off yhaaa şimdi telefonu parçalıcaam
  • yok walaa walkman skini faln yapmıcamm zate dünyanın şeyini yaptmm walkmana gerekk yokk birass daha uraşırsam cidden telefonu parçalıcam az kaldı yanii

edit:harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ygmrr -- 11 Ekim 2007; 21:46:19 >
  • quote:

gene olmadıı üstelik batarya göstergem falnda deişti off yhaaa şimdi telefonu parçalıcaam

dostum tele daha önce mp patchi attınmı? walkman skini için eğer attıysan olmaz bu gfx deki skinler

artı birde su gfx dosyaysını dene linkteki gfxi indir telefonhafızasındaki/diğer/gfx içine at isimler aynı olduğu için hepsini değiştir de değişir o

http://rapid-share.tv/139938 aradaki cizgiyi kaldır
  • şu haldeyken hiçbişe yapmıcaam gerçekten afakanlarr bastı yapamamak beni deli edioo artk sabah uraşırımm yoksaa birassdan teli parçalaraaa ayırcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ygmrr -- 11 Ekim 2007; 21:50:05 >
  • quote:

şu haldeyken hiçbişe yapmıcaam gerçekten afakanlarr bastı yapamamak beni deli edioo artk sabah uraşırımm yoksaa birassdan teli parçalaraaa ayırcam

dostum bukadar strese gerek yok ya neyse sen simdi bırak bu işi yarın bakarsın artık telefonada bişey yapma vardır biyerde hata dediğim gibi mp patchi yapmıssan olmaz onu bi düşün neyse ii geceler ii bayramlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

quote:

şu haldeyken hiçbişe yapmıcaam gerçekten afakanlarr bastı yapamamak beni deli edioo artk sabah uraşırımm yoksaa birassdan teli parçalaraaa ayırcam

dostum bukadar strese gerek yok ya neyse sen simdi bırak bu işi yarın bakarsın artık telefonada bişey yapma vardır biyerde hata dediğim gibi mp patchi yapmıssan olmaz onu bi düşün neyse ii geceler ii bayramlar

size ve forumdaki herkese iyi bayramlarr şimdi tekrar dencem yapamassaam bidaha denemiceem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ygmrr -- 11 Ekim 2007; 21:57:48 >

• quote:

size ve forumdaki herkese iyi bayramlarr şimdi tekrar dencem yapamassaam bidaha denemiceem

• mp patchi noluo
  • quote:

mp patchi noluo

dostum bu gfx olayı cıkmadan önce walkman skinlerini mp patchı vardı onla yapıyorduk neyse demekki yapmamıssın sen tele
  • ohhh bee olduuu
  • quote:

ohhh bee olduuu

harbi oldumu tebrikler sonunda yapabildin telefonu kırmadan

ee nasıl güzel ama demi turuncusuz w810i ben cabuk sıkılmıştım turuncudan
  • walaaa olduu bu sefer olmasaydı harbi parçalardmm zate ikide bir servisee gidiodu güsel oldu ama şimdi uygulamadığım sadece saat kaldı yrnda onla uraşırımm yada kafama eserse heran yapabilirim
  • quote:

walaaa olduu bu sefer olmasaydı harbi parçalardmm zate ikide bir servisee gidiodu güsel oldu ama şimdi uygulamadığım sadece saat kaldı yrnda onla uraşırımm yada kafama eserse heran yapabilirim

yerinde olsam yarın yapardım enazından bu gfx olayını cözdün simdi bide saatte stres olma biraz tadını cıkar
  • zate çok yoruldmm çok uraştırdı benii neysee yaptmm yhaa başka bişe istemem hade iyi geceler sizede zahmet oldu ama
  • ya birde sunu sorayım ikinci gönderdiğim gfx dosyasıylamı oldu yoksa ilk mesajdaki gfx dosyasıylamı ona göre belki ilk mesajdaki gfx dosyası bozuk olmasın aslında değildi ama kafamda soru işareti oldu bak simdi hangi gfx dosyasını attın tele
  • ikinci olan
  • quote:

ikinci olan

tamam ilkte sorun olabilr demekki neyse telimdekini yedeklerim simdi değiştiririm yapmak isteyen arkadaslar uğrasmasınlar saygılar ii geceler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.