yok ben korkumu yenemedim yapmıcam tema faln hiçbişe bide uçururum falnn çok stresli iş fazla strese gelemem
saol ahmet abi aman abi kızma sen de olmasan ne yaparız biz yoksa hayırlı akşamlar abi
quote:
Orjinalden alıntı: SnakeMannn
saol ahmet abi aman abi kızma sen de olmasan ne yaparız biz yoksa hayırlı akşamlar abi
sende saol kardeşim ne demek yapabildin umarım ayrıca bu gece tüm dostların mübarek kadir gecelerini en içten dileklerimle kutlar hersey gönüllerince diledikleri gibi olmasını temenni ederim saygılar
İLK MESAJA YENİ PATCH EKLENMİŞTİR ANA MENÜDE CAĞRILARIN YERİNDE KAMERA OLSUN İSTEYENLER PATCHİ TELEFONUNA UYGULASINLAR
emegi geçen arkadaşlara teşekürler özellikle ahmetbaba_48 e benim tel cd 50 burdaki paylaşımdan fazla yararlanamıyorum ama şu da bir gerçek sizlerin sayesinde baya bilgi sahibi oluyoruz bir noktada hatırlatma yapmak istedim şu çagrıların bulundugu tuşu kamera tuşu olarak ayarlama olayı bunu tel ayarlarından da yapabiliyoruz yuvarlak tuşun üst kısmına kısayol olarak kamerayı seçtigimde direk kamera ya geçiyo şahsen ben bu şekilde kulanıyorum bir kusurum varsa yazdıklarımda özür herkese hayırlı çalışmalar
quote:
Orjinalden alıntı: caprice
emegi geçen arkadaşlara teşekürler özellikle ahmetbaba_48 e benim tel cd 50 burdaki paylaşımdan fazla yararlanamıyorum ama şu da bir gerçek sizlerin sayesinde baya bilgi sahibi oluyoruz bir noktada hatırlatma yapmak istedim şu çagrıların bulundugu tuşu kamera tuşu olarak ayarlama olayı bunu tel ayarlarından da yapabiliyoruz yuvarlak tuşun üst kısmına kısayol olarak kamerayı seçtigimde direk kamera ya geçiyo şahsen ben bu şekilde kulanıyorum bir kusurum varsa yazdıklarımda özür herkese hayırlı çalışmalar
rica ederim kardeş ne kusuru olacak, hatırlatma için sahsım adına ben teşekkür ederim sana gerci dediğin olayı bende o sekil kullanıyorumda paylaşım ve yenilik adına vermek istedim coğu kişi değişikliği sever dediğin kısayola cağrıları da ekleyebilir kamera tusunu da ana menüde tutabilirsin
saygılar
korkumu yendim ve yaptımtelefon gerrçekten çok güsel oldu bide değişik walkman skinleri bulsam tam süper olacak
quote:
Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr
korkumu yendim ve yaptımtelefon gerrçekten çok güsel oldu bide değişik walkman skinleri bulsam tam süper olacak
tebrikler dostum basarmana sevindim artık devamı gelir birkere başladın ya tele yeni bişeyler yapmadan duramazsın en azından ben öyleyim walkman skini derken gfx uygulayacaksın telefonuna ilkj mesajda anlattım telin cid49 ve 031 ise anlattığım yolla yapabilirsin gör ozaman telefonda bitane turuncu kalıyormu
malesef olmuyo dostum sadece telefon hafızasında olusturcan ve usb kablosuyla dosya transferi diyerek atcan baska yolu yok anlattığım gibi yapabilirsin
malesef olmuyo dostum sadece telefon hafızasında olusturcan ve usb kablosuyla dosya transferi diyerek atcan baska yolu yok anlattığım gibi yapabilirsin
yaptm ama olmadı:( tekrar setoolla yüklicem bakalım olcak mı(patch)
olmadıı olmuuoo
quote:
olmadıı olmuuoo
dostum nasıl olmaz ya bak patchi yap sonra telefon hafızası/diğer gfx diye klasör olustur ordaki ahmet gfx sinide telefonu usb kabosuna tak dosya transferi de ordan telefon hafızasına gitcek otomatik dosyayı buluyo ya iki pencere acılıyo pc de onun biri hafıza kartına ait biride telefon hafızasına ait sen telefon hafızasındaki olusturduğun gfx klasörünün içine ahmet gfx dosyasının içindekilrin hepsini atacaksın usb kablosunu söktünmü senin iş tamamdır dostum
nerde hata yaptımı çzöemedim skini yapıom ama uygulayamıo yazılar faln deişiyo turuncu kalıo üstelik bi ara seste gitti arandımı ses vermiodu teli kapadm açtm düzeldi
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48
quote:
olmadıı olmuuoo
dostum nasıl olmaz ya bak patchi yap sonra telefon hafızası/diğer gfx diye klasör olustur ordaki ahmet gfx sinide telefonu usb kabosuna tak dosya transferi de ordan telefon hafızasına gitcek otomatik dosyayı buluyo ya iki pencere acılıyo pc de onun biri hafıza kartına ait biride telefon hafızasına ait sen telefon hafızasındaki olusturduğun gfx klasörünün içine ahmet gfx dosyasının içindekilrin hepsini atacaksın usb kablosunu söktünmü senin iş tamamdır dostum
quote:
nerde hata yaptımı çzöemedim skini yapıom ama uygulayamıo yazılar faln deişiyo turuncu kalıo üstelik bi ara seste gitti arandımı ses vermiodu teli kapadm açtm düzeldi
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48
quote:
olmadıı olmuuoo
patchi doğru uyguladığından eminsen olması lazım bak ikinci kez yükledin ya ozaman ikinci cıkan yes noya yes diceksin unutma ilkine no ikinci cıkarsa yes patch yüklerken tekrar no dediysen patch silinmiştir telden
Doru yaptığımaa eminim başka arkadaştanda yardm aldm ama olmadı olmassa gene denicemm biras şarjlansın
quote:
Doru yaptığımaa eminim başka arkadaştanda yardm aldm ama olmadı olmassa gene denicemm biras şarjlansın
sarj oluncaya kadar bana bu iş için yaptığın seyi anlatırmısın benim yazdıklarıma bağlı kalmadan sadece kendinin yaptığın tarzı bakalım biyerde hata yapıyormusun mesela gfx dosyasını tlefona nasıl attın felan bi anlatırmısın
normal tel hafızasnda other(diğer) içinde gfx dosyası açtm ve skin dediğim şeleri içine attım
quote:
normal tel hafızasnda other(diğer) içinde gfx dosyası açtm ve skin dediğim şeleri içine attım
peki bunu nasıl attın telefonun hafızasındaki gfx klasörün içine hangi yolla artı indirdiğin gfx dosyasının içindekilerin hepsini atıyorsun demi telefona
offffherşeyy karıştıı kafa faln kalmadı bendee herşeyi tekrarlıcam patchi indirdikten sora başka hangi dosyayı indirmem gerekio