Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _kUrT_oGlU_

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

İLK MESAJA GDFS NEDİR NE İÇİN KULLANILIR VE NASIL YAPILACAGI HAKKINDAKİŞ KONU EKLENMİŞTİR

ahmetbaba_48 siz bu w810 flaş işlerinden anlıyosunuz herhalde birşey soracağım ben,
    bu flash wallpaper daki hatalar varya durduk yere titremeler arama geldiğinde numara yada isimlerin gözükmemesi ... gibi bunları önleyebiliyormuyuz bir bilgin varmıdır acaba ?

dünyada Bi İlk W810ide Flash Duvar Kağıdı Kullanırken Çağrı gelince Yazılar Karışıyordu Biliyorsunuz Ama Artık Karışmıyor Veriğim Tpa.zip Dosyasını Setolldan Misc File bölümüne seçip Yükleyin Yeter

Haydi hayırlı Olsun

Tamamen kendi Buluşumdur Hiç Bir Yerden Alıntı Değildir Ve yazdığım Gibi Dünyada Bir İlktir

NOT: ALINTIDIR OROCHİ ARKADASIMIZDAN UMARIM KIZMAZ BURDA PAYLAŞILDIĞI İÇİNKENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM, BEN DENEMEDİM CALIŞMA TAMAMEN OROCHİ ARKADASIMIZA AİTTİR ASAGIDAKİ ZİPLİ DOSYAYI HİÇ BİR İŞLEM YAPMADAN İNDİRİP SETOOLİTE İLE MİSCFİLES SECENEGİNE SEC VE FLASH TUSUNA BAS BU HATALARDAN KURTULMUS OLURSUN DENEDİKTEN SONRA BURDA YORUMLARINI YAZABİLİRSİN

http://rapid-share.com/files/60214242/Tpa.zip.html

• ARKADASLAR İLK MESAJA KONULARA FARSIZ OLARAK YAPILMA YOLLARI ANLATILMIŞTIR
  • abıı flash temalara bak yaa,bı ben yapamadım haa su flash tema ısını offffffff
  • uzun zamandır uğraşmıyorum telefonla baya değişiklikler olmuş nereden başlasam bilmiyorum.. başlarmıyım acaba
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _kUrT_oGlU_

quote:

İLK MESAJA GDFS NEDİR NE İÇİN KULLANILIR VE NASIL YAPILACAGI HAKKINDAKİŞ KONU EKLENMİŞTİR

ahmetbaba_48 siz bu w810 flaş işlerinden anlıyosunuz herhalde birşey soracağım ben,
    bu flash wallpaper daki hatalar varya durduk yere titremeler arama geldiğinde numara yada isimlerin gözükmemesi ... gibi bunları önleyebiliyormuyuz bir bilgin varmıdır acaba ?

dünyada Bi İlk W810ide Flash Duvar Kağıdı Kullanırken Çağrı gelince Yazılar Karışıyordu Biliyorsunuz Ama Artık Karışmıyor Veriğim Tpa.zip Dosyasını Setolldan Misc File bölümüne seçip Yükleyin Yeter

Haydi hayırlı Olsun

Tamamen kendi Buluşumdur Hiç Bir Yerden Alıntı Değildir Ve yazdığım Gibi Dünyada Bir İlktir

NOT: ALINTIDIR OROCHİ ARKADASIMIZDAN UMARIM KIZMAZ BURDA PAYLAŞILDIĞI İÇİNKENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM, BEN DENEMEDİM CALIŞMA TAMAMEN OROCHİ ARKADASIMIZA AİTTİR ASAGIDAKİ ZİPLİ DOSYAYI HİÇ BİR İŞLEM YAPMADAN İNDİRİP SETOOLİTE İLE MİSCFİLES SECENEGİNE SEC VE FLASH TUSUNA BAS BU HATALARDAN KURTULMUS OLURSUN DENEDİKTEN SONRA BURDA YORUMLARINI YAZABİLİRSİN

http://rapid-share.com/files/60214242/Tpa.zip.html

Çok teşekkür ederim sonuçlarını iletmeye çalışırım burdan

• arkadaşlar bu konudaki gfx i cid50 telime atmaya çalıştım klasöre gfx dosyalarını attıktan sonra telefon açılmadı, açmaya çalışınca ekran belli aralıklarla yanıp sönüyor ne yapabilirim bilgisi olan var mı bide uyarı olsun telefonu cid50 olanlar bakalım olucak mı gibi aptalca meraklara kapılıp denemesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: eddy

arkadaşlar bu konudaki gfx i cid50 telime atmaya çalıştım klasöre gfx dosyalarını attıktan sonra telefon açılmadı, açmaya çalışınca ekran belli aralıklarla yanıp sönüyor ne yapabilirim bilgisi olan var mı bide uyarı olsun telefonu cid50 olanlar bakalım olucak mı gibi aptalca meraklara kapılıp denemesin

dostum cid 50 lerin gfxleri yok ne patchi cıktı nede gfx dosyaları mevcut
    denemeden önce keske sorsaydın usb kablsonu bağlamaya calış dosya transferi de ve olusturduğun gfx klasörünü telden silmeye calış eğer beceremezsen flashla telefon düzelir lütfen önce konuları tam öğrenmeden yükleme yapmayın
  • setoll ile cid50 r31 main dosyasını flashlasam düzelir mi dosyanın linkini verebilirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy -- 5 Ekim 2007; 2:51:42 >
  • merhaba arkadaşlar ben telefonu yeni aldım, sesini temasını degiştirmek istiyorum ama nasıl yapacagım hakkında bir bilgim yok.okuyorum ama birşey anlamadım bi arkadaş bana sıfırdan bi anlatabilir mi bu güncelleme nasıl oluyor tema nasıl yükleniyor acustıc nedir far nedir mein nedir nasıl yapılır hadi arkadaşlar bi el atın şu işe
    upload ettiginiz dosyaları lütfen rapide yüklemeyin bir den fazla indiremiyoruz kolay indirilebilecek bir yer secerseniz seviniriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzöz

merhaba arkadaşlar ben telefonu yeni aldım, sesini temasını degiştirmek istiyorum ama nasıl yapacagım hakkında bir bilgim yok.okuyorum ama birşey anlamadım bi arkadaş bana sıfırdan bi anlatabilir mi bu güncelleme nasıl oluyor tema nasıl yükleniyor acustıc nedir far nedir mein nedir nasıl yapılır hadi arkadaşlar bi el atın şu işe
    upload ettiginiz dosyaları lütfen rapide yüklemeyin bir den fazla indiremiyoruz kolay indirilebilecek bir yer secerseniz seviniriz

dostum teli yeni almışsan baya bir konuları arastırman lazım cünkü sadece benim veya bikaç arkadasın anlattığı seylerle kalkışma bu işe sanırım telefonun cidi de 50 yeni almışsın ya simdi bak cid neki dicen demi işte bunu anlatmaya calışıyorum cok detaylı arastır acoustic tema camdriver yükleme konularına iyice bak derim bak simid dediğimi yap cidini öğrenelim telefonun ona göre konulara bakarsın
    telefonun kısa tus özelliği varya yuvarlak tuslar radyonun kısa tusu var sağ tus onla başalayalım

sağ-yıldız*-solsol-yıldız*-sol-yıldız* cıkan menüden servis bilgilerine gir sonra yapılandırma de asagıya doğru in yazıların arasında c:49 yazıyorsa cid49dur c:50 yazıyorsa cid50dir

buna göre uygun anlatımlı konulara bakarsın

eğer cid50 ise pek arastırma konu su ordan bak

http://forum.donanimhaber.com/m_17055095/tm.htm

• quote:

setoll ile cid50 r31 main dosyasını flashlasam düzelir mi dosyanın linkini verebilirmisin

buyur kardes umarım düzelir

W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED50 link aşagıdaki aradaki cizgiyi kaldır(-)

http://rapid-share.tv/375944
  • süper bence....
  • quote:

sağ-yıldız*-solsol-yıldız*-sol-yıldız* cıkan menüden servis bilgilerine gir sonra yapılandırma de asagıya doğru in yazıların arasında c:49 yazıyorsa cid49dur c:50 yazıyorsa cid50dir

BU NASIL YAPILIYOR VALLA HİÇBİRŞEY ANLAMADIM YA SOLDA YILDIZ TUŞU VAR SAGDA Kİ NEDİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzöz

quote:

BU NASIL YAPILIYOR VALLA HİÇBİRŞEY ANLAMADIM YA SOLDA YILDIZ TUŞU VAR SAGDA Kİ NEDİR

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs

DOSTUM SEN BU İŞE HİÇ BULAŞMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbaba_48 -- 5 Ekim 2007; 15:10:52 >

• GÜzel konu paylasım ıcın saol
  • R05 sürüme geçtim telefon düzeldi ilgilendiğin için teşekkür ahmetbaba_48
  • quote:

R05 sürüme geçtim telefon düzeldi ilgilendiğin için teşekkür ahmetbaba_48

rica ederim dostum telefonunun düzelmesine cidden cok sevindim saygılar
  • yaaa olmuo yapamıyorummm delircemmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucxx

yaaa olmuo yapamıyorummm delircemmm

dostum bana tam olarak neyi yapamadığını söylermisin yani neyi yapıyorsunda olmuyo ona göre yardımcı olmaya calışalım
  • ahmetbaba_48
     MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs

BU İŞLEMİDE SETOOLİTE İLE YAPACAZ FARA GEREK KALMADAN BUYRUN
    yine masa üstüne su klasörleri olusturun yine aynı içiçe olacak sekilde

tpa/preset/custom bu klasörün içine verdiğim dosyadaki customize_upgrade.xml ini
    atın en basa geri gelin tpa lı dosyayı fareye sağ tıklayarak cıkan seceneklerden
    zipleyin unutmayın rar olmicak zip olacak

daha sonra setoollite programını calıstırın misc files seceneğinden zipli tpa yı secin
    ve flash tusuna basip işlemi baslatın işlem bittiğinde aynı patch yüklendiğinde
    veridiği uyarıyı verir usbden cıkarıp
    teli actıktan sonra tkrar kapatıp acın işlem tamamdır

http://rapid-share.com/files/57232731/customize_upgrade.rar.html

BUDA SAATİ BÜYÜTEN PATCH 031 LER İÇİN YUKARDAKİ İŞLEMİ YAPTIKTAN SONRA BU PATCHİ
    UYGULAYIN AYNI RESİMDEKİ GİBİ GÖRÜNMESİ İÇİN

http://rapid-share.com/files/57471849/font_60_sleepmode.rar.html

Bu saat çok güzel olmuş ama uygulamadan önce biraz daha açabilirmisiniz, mesela ses tuşlarına basıncamı çıkıyor, ekranda süreklimi kalıyor, her dakika başı ekrandaki yeri değişiyormu, istediğimizde açıp kapatabiliyormuyuz ve diğer patch leri silmeden bunu kolayca kaldırabiliyormuyuz...
    paylaşımlar için teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.