Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sucxx

ya arkadaş ben en çok orda arkadaş temaları gezerken ana menude bi hatun dans ediyo o temaya bayıldım onu bi şekilde burda paylaşabilirmisin yapabilirsen harika olur eline sağlık bide ilk mesajda anlattıgın fs/tpa/present/sistem/settings/ falan noluyo ben yeni bi telefon kullanıcısıyım yani alalı 3 ay oldu ama hala bi çok konuda yabancıyım tşk ederim eline sağlık bu paylaşım için

BUYUR DOSTUM O TEMANIN THM Sİ VE SWF Sİ MEVCUT LİNKTE İNDİR VE TELE UYGULA NASIL YAPILDIĞINI BİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM YOK BİLMİYORSAN W810İ LER İÇİN PATCH SEZONU ACIL DİYE KONU BAŞLIĞINDA FLASH TEMA OLAYI ANLATILMIŞ ORDAN YAPABİLİRSİN

AYRICA BU YUKARDA Kİ ANLATTIĞIM KISA YOL VARYA O İŞLEM FARLA YAPILMASI GEREKEN Bİ İŞLEM GEREKLİ DOSYALAR VE RESİMLİ ANLATIM KONUSU FORUMDA MEVCUTTU Bİ ARAT DERİM ONU İYİCE İNCELEMN LAZIM YAPABİLMEN İÇİN

WAKLMAN DANCE TEMASI

http://rapid-share.com/files/58698011/walkman_dance.rar.html

NOT ARADAKİ (-)CİZGİYİ KALDIRIN.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbaba_48 -- 27 Eylül 2007; 23:18:38 >

• baktım o video ya ben yapamam kardeş onu denedim olmuo izmir de oturupta yapan varsa bi yardım benim telede o mavi walkman i yapabilirmi nasl yapıcagımıda anlatırsa ii olur izmirde oturuyorum ben yardım etcek bi arkadaş varmı?
  •  MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs

Rica etsem bu patch ve bu güzel temayı bizlerle paylaşa bilirmisin

• serhaneso aradığın dosyalar burda..

http://www.eufiles.com/tr/file/1398/Aperture-rar.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: merwish85

serhaneso aradığın dosyalar burda..

http://www.eufiles.com/tr/file/1398/Aperture-rar.html

teşekkür ederim ama linkde bir sorunmu var yoksa bendemi ? iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi has_başkan -- 28 Eylül 2007; 21:21:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhaneso

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs

Rica etsem bu patch ve bu güzel temayı bizlerle paylaşa bilirmisin

WAY BU BENİM TELEFON

kardeşim nedemek gönderiyorum buyur yalnız bu bir patch değildir bu uygulamayı far managerla yapacaksın telefona kısaca anlatayım sunuda unutma farla yapıp flashlaman gerekeceğinden daha öncesinde attığın patch ler silinir yani bunu bilerek yap bu işlemi daha sonra patch işini en baştan yapman gerekir cünkü birde bunu bir kere yapınca tele hep kalır yani flashlayınca patvhler gibi silinme riski yoktur

far kullanabilmen için telefonu xp+++ programıyla bozuyorsun bunları bildiğini düşünüyorum zaten

farda su kısa yolu izle

tpa/preset/custom bu klasörün içine verdiğim dosyadaki customize_upgrade.xml ini at daha sonra fardan cık telefonuna uygun mainle flashla telefonunu actıktan sonra tekrar kapat ac işlem tamamdır saygılar

http://rapid-share.com/files/57232731/customize_upgrade.rar.html

BUDA TEMA ARKADASIM.........
    http://rapid-share.com/files/58907240/Aperture.rar.html

BUDA SAATİ BÜYÜTEN PATCH FARLA UYGULADIKTAN SONRA BU PATCHİ YAP SAATİN GÖRÜNTÜSÜ BÜYÜSÜN KOLAY GELSİN............

http://rapid-share.com/files/57471849/font_60_sleepmode.rar.html

patch 031 için senin telinkide 031 olduğunu düşünüyorum saygılar

not aradaki (-) cizgiyi kaldır.......

NOT ALINTIDIR...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbaba_48 -- 28 Eylül 2007; 21:29:55 >

• ahmetbaba_48 ilgin alkan için teşekkür ederim
  • quote:

ahmetbaba_48 ilgin alakan için teşekkür ederim

RİCA EDERİM YARDIMCI OLMUSSAM NE MUTLU SAYGILAR....
  • Bana yardım edicek bi hayır sahibi yokmu
  • İLK MESAJIMA SEVDİĞİM FLASH TEMALARI EKLEDİM BUYRUN ARKADASLAR SİZLERDE KULLANIN SAYGILAR.......
  • İLK MESAJA YENİ KONU EKLENMİŞTİR SAYGILAR
  • teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

İLK MESAJIMA SEVDİĞİM FLASH TEMALARI EKLEDİM BUYRUN ARKADASLAR SİZLERDE KULLANIN SAYGILAR.......

Paylaşım budur işte çok sagul yaa
  • quote:

quote:

İLK MESAJIMA SEVDİĞİM FLASH TEMALARI EKLEDİM BUYRUN ARKADASLAR SİZLERDE KULLANIN SAYGILAR.......

Paylaşım budur işte çok sagul yaa

quote:

badboy

teşekkürler

RİCA EDERİM ARKADASLAR BU KONUYU KENDİ TOPİĞİM OLARAK YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM YENİ TÜM KONULARI BURDA PAYLASACAM YALNIZ BUGÜN AKSAMDAN PERSEMBE YE KADAR YOKUM İNŞALLAH PERSEMBE GÜNÜNDEN SONRA SORUSU OLAN ARKADASLAR YARDIMCI OLABİLRİM SAYGILAR

• hhhmmmm gerçekten harika paylaşım için saol
  • Paylaşım için teşekkürler
    Bu patch leri telefona yüklediğimizde normaldekinden fazla bi kasılma kapanıp açılma gibi sorunlar çıkıyormu acaba?Kısaca telefonda hatalar meydana geliyormu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _kUrT_oGlU_

Paylaşım için teşekkürler
    Bu patch leri telefona yüklediğimizde normaldekinden fazla bi kasılma kapanıp açılma gibi sorunlar çıkıyormu acaba?Kısaca telefonda hatalar meydana geliyormu ?

DOSTUM ANLATILANLARI HARFİ HARFİNE YAPARSAN TELEFONUNDA HERANGİ BİR SORUN CIKMAYAYCAKTIR ZATEN BURDA PAYLASILAN KONULARIN HEPSİ DENENEREK KONULUYOR ENAZINDAN SAHSIM ADINA ÖLE YAPIYORUM VE SU GÜNE KADAR HİÇ BİR SORUNLA KARSILAŞMADIM SONUCTA BUNLARDA BENİM BULUŞUM DEĞİL BENDE SİZLER GİBİ DENEYEREK ANLATILANLARI UYGULAYARAK BU HALE GELDİM VE KENDİMDE BASARMIS OLDUĞUM VE SEVDİĞİM KONULARI BURDA SİZ DOSTLARLA PAYLASIYORUM

• Sağolasın bilgi için bi ara deneyelim o zaman
  • İLK MESAJA GDFS NEDİR NE İÇİN KULLANILIR VE NASIL YAPILACAGI HAKKINDAKİŞ KONU EKLENMİŞTİR
  • quote:

İLK MESAJA GDFS NEDİR NE İÇİN KULLANILIR VE NASIL YAPILACAGI HAKKINDAKİŞ KONU EKLENMİŞTİR

ahmetbaba_48 siz bu w810 flaş işlerinden anlıyosunuz herhalde birşey soracağım ben,
    bu flash wallpaper daki hatalar varya durduk yere titremeler arama geldiğinde numara yada isimlerin gözükmemesi ... gibi bunları önleyebiliyormuyuz bir bilgin varmıdır acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.