Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: X@ndeR
    her yeri değişiyo aletin

Fazla da değiştirmemek lazım
  • Sonyericsson cu arkadaşlarım hiç durmadan her gün yeni birşeyler bulduğunuz için sizleri tebrik ederim tam gaz ileri =) Nokia ya eski günlerini aratalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erselyilgin

Sonyericsson cu arkadaşlarım hiç durmadan her gün yeni birşeyler bulduğunuz için sizleri tebrik ederim tam gaz ileri =) Nokia ya eski günlerini aratalım.

EĞer bana GArantiden Eski TElim YApılasıya KADar Bİ tel VERirler İSE (ÖLE Bİşi Olamzda HAdi OLdu Dİelim)

Full Patch +flash tema+acustik ne bulursam yükleyip öle VERicem ADAmlar TElefon GÖrsün

• dışı turuncu içi mavi...nasıl bir karışım olurdur acaba düşünmesi bile kötü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hatred

dışı turuncu içi mavi...nasıl bir karışım olurdur acaba düşünmesi bile kötü...

okadar kötü olmuyo arkadasım tabı zevkler tartısılmaz begenmeyebılırsın ama mavıde hoş duruyor sahsen ben mavi olmasını tercih ederim hem bu olay sadece telefon acılırken ve kapanırken kı anımasyon mavı oluyor ve sanki uzayın boşluğunda mvi toplar geziyprmış gibi bence tele başka bi hava kattı neyse deneyipte begenen arkadasların da olacagını tahmın edıyorum.......
  • İLK MESAJA KONUYLA İLGİLİ VİDEO EKLENMİŞTİR MERAK EDEN ARKADASLAR İZLEYEBİLİR HOSUNA GİDEN ANLATTIĞIM YOLLA MAVİ AÇILIŞ YAPABİLİR TELEFONUNU
  • Çok güzel bir çalışma olmuş ellerine saglık
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhaneso

Çok güzel bir çalışma olmuş ellerine saglık

RİCA EDERİM DOSTUM NE DEMEK HERSEY NE İÇİN PAYLASIM VE SONY İÇİN

SAYGILAR SUNUYORUM

HATIRLATMA BU İŞLEMİ K750İ İÇİNDE YAPABİLİRSİNİZ KARDEŞİMDE VERDİĞİM KISA YOLU XP++ İLE İZLEYEREK TELİN ACILIŞINI AYNI BU SEKİLDE YAPMIŞTI
  • fs/tpa/present/sistem/settings/ arkadaşım peki acaba bunun patch dosyası varmıdır..?
  • quote:

fs/tpa/present/sistem/settings/ arkadaşım peki acaba bunun patch dosyası varmıdır..?

dostum olup olmadığına dair bir bilgim yok hem olsa bile yine farla yapmayı tercih ederdim çünkü flashlasan bile telefonu bu özellik kaybolmuyo yani patchi olsaydı olurda birgün flashlaman gerekse telefonunu silineceği için bence en kalıcı yöntem bu
  • http://r apidshare.com/files/58091387/move_sysfiles_to_other_w810_r4ea031.rar.html

bu patchi yaparsan bi çok klasörü diğer klasörünün içine alabilirsin..

içinde birde örnek klasör yapısı var zaten..

acoustic, cam, flash, menu, splash ve layout dosyalarını telefon hafızasına aktarıyor..

sadece ben kendime ayarlarken altta iki kod satrırının önüne ; eklemiştim onları kaldırmalısın..

bi de SYSGFX patchi kullananlar menu dosyasını iptal etsinler..

bu arada patchi wordpad kullanarak açın içinde hangi klasörü nereye alıcağı yazıyo ona göre önceden gerekli dosyaları telefona kopyalayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memethemyn -- 25 Eylül 2007; 10:19:06 >
  • turuncu nedense walkman e daha cok yakısıoo
  • quote:

Orjinalden alıntı: thompson

turuncu nedense walkman e daha cok yakısıoo

tuş takımı ışığı beyaz olmalıydı
  • Bu kadar uğraşmaya değer mi bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

quote:

fs/tpa/present/sistem/settings/ arkadaşım peki acaba bunun patch dosyası varmıdır..?

dostum olup olmadığına dair bir bilgim yok hem olsa bile yine farla yapmayı tercih ederdim çünkü flashlasan bile telefonu bu özellik kaybolmuyo yani patchi olsaydı olurda birgün flashlaman gerekse telefonunu silineceği için bence en kalıcı yöntem bu

benim telefonda patch baya bir fazla tabi en kalıcı yöntem far la ama şu an için böyle bir patch varmı diye merak etim ilgin için teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: memethemyn

http://r apidshare.com/files/58091387/move_sysfiles_to_other_w810_r4ea031.rar.html

bu patchi yaparsan bi çok klasörü diğer klasörünün içine alabilirsin..

içinde birde örnek klasör yapısı var zaten..

acoustic, cam, flash, menu, splash ve layout dosyalarını telefon hafızasına aktarıyor..

sadece ben kendime ayarlarken altta iki kod satrırının önüne ; eklemiştim onları kaldırmalısın..

bi de SYSGFX patchi kullananlar menu dosyasını iptal etsinler..

bu arada patchi wordpad kullanarak açın içinde hangi klasörü nereye alıcağı yazıyo ona göre önceden gerekli dosyaları telefona kopyalayın

Bi deniyelim baklım yapa bilecegimi bu rada sagulusın

• önce patch dosyasını wordpad le açıp dikkatlice okumayı unutma!!!!
  • yaw kurcalamayın telefonu patlatacaksınız
  • tpa diye bi yeni klasör açın içine preset diye bi klasör açın içine system diye bi klasör açın içine settings diye bi klasöra açın ve indirdiğiniz o 3 dosyayı bunun içine kopyalayın.. daha sonra tpa klasörünü tpa.zip olarak sıkıştırın. stool açın ve tpa.zip dosyasını music files olarak ekleyin ve flash yazan yere basıp telin c tusuna basarak takın. hadi geçmiş olsun

tpa\preset\system\settings\
  • yahu bu phone xs ile uğraşmaya falan koerkuyorum yoksa güzel şeyler var
  • ya arkadaş ben en çok orda arkadaş temaları gezerken ana menude bi hatun dans ediyo o temaya bayıldım onu bi şekilde burda paylaşabilirmisin yapabilirsen harika olur eline sağlık bide ilk mesajda anlattıgın fs/tpa/present/sistem/settings/ falan noluyo ben yeni bi telefon kullanıcısıyım yani alalı 3 ay oldu ama hala bi çok konuda yabancıyım tşk ederim eline sağlık bu paylaşım için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucxx -- 27 Eylül 2007; 17:42:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.