Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nb

Bu saat çok güzel olmuş ama uygulamadan önce biraz daha açabilirmisiniz, mesela ses tuşlarına basıncamı çıkıyor, ekranda süreklimi kalıyor, her dakika başı ekrandaki yeri değişiyormu, istediğimizde açıp kapatabiliyormuyuz ve diğer patch leri silmeden bunu kolayca kaldırabiliyormuyuz...
    paylaşımlar için teşekkürler...

simdi dostum telefon normal bekleme modundayken (yani ekran koruyucusunda) ses tusuna basınca cıkıyo saatin görüntüsü ve sürekli kalmıyo sadece 5saniye saati gösterip yine kapanıyor saatin ekrandaki yeri değişmiyo tabi benim resimdeki gibi büyük olarak kullanırsanız yok ben küçük kullanırım diyorsanız evet ekranda yerleri değişiyo bu kez, istediğimizde acıp kapatabiliyormuyuz derken bu zaten ekran koruyucusundaki cıkan saat dediğin gibi ses tuslarına basınca cıkar ve 5 saniye bu sekilde kalır, bunu kullanmaya başladıktan sonra silmek istemiceksin

• bide acaba msjlara faln nası şifre koydunus
  • bide bunları yaparsak tel garanti dışı kalır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

bide acaba msjlara faln nası şifre koydunus

bide bunları yaparsak tel garanti dışı kalır mı?

dostum msjlara rehbere resimlere videolara hepsine sifre koyabilyoruz bunu saglayan patch var tele uygularsan sende sifrelendirebilisin w810iler için patch sezonu acıldı diye konu başlığında vermiştim ordan sende yapabilirsin

ayrıca bu yaptığın işlemler telefonu garantiden cıkarmaz merak etme zaten garantiye gönderdiğin telefon bozuk olacağı için bu işlemler gözükmez telefonunda, mainle flashladığın takdirde tüm patch işlemlerin silinir yani garantim ucar diye düşünme

• ahmet abi eline sağlık ben bişi danışcam sen şimdi verdiğin ilk linkin içerisinde senin telefonda yaptığın herşey varmı yoksa sadece bi şeymi yoksa o saat için gerekenler o flash temalar o şifreler içinde mevcutmu bide ben daha önceden bu şifre işinii yapmıştım ama sadece tuş kilidine şifre koyabilidim başka çaresi varmı bunu bir yardımcı olabilecenmi abi saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnakeMannn

ahmet abi eline sağlık ben bişi danışcam sen şimdi verdiğin ilk linkin içerisinde senin telefonda yaptığın herşey varmı yoksa sadece bi şeymi yoksa o saat için gerekenler o flash temalar o şifreler içinde mevcutmu bide ben daha önceden bu şifre işinii yapmıştım ama sadece tuş kilidine şifre koyabilidim başka çaresi varmı bunu bir yardımcı olabilecenmi abi saygılar

rica ederim kardesim ne demek beğenmene sevindim öncelikle verdiğim linkler sadece bir konu için üstünde resmi olan ve anlattığım seyler içindir yani telefonumdaki hersey o linkte yok zaten o konuların içnde sanırım bi sifreleme yok onuda eklemeyi düşünüyorum aslında patch anlatımlı konuda verdim ama dağınık olduğu için herkez göremiyo kanımca
    kardeşim burdaki sifreleme msj rehber cagrılar ve dosya yönelticisini kilitlemeye yarıyor senin yaptığın sifre tus kilidiyle kilitleniyordu ve güvenlik kodu yazmadan acılmıyordu demi ama simdi istediğin o 4 yere sifre koyabilirsin ben resimler ve msjlar için kullanıyorum tus kilidiyle sifrelemede iyi ama her defasında güvenlik kodu girmek zor uluyo

• İLK MESAJA VİDEODAKİ MESAJLARIN VE DOSYALARIN SİFRELEMENİN NASIL YAPILDIĞININ ANLATIMI VE GEREKLİ DOSYA EKLENMİŞTİR
  • ahmet abi şunun 05 lisi yokmu ya böle giderse 31 e dönecem
    bide abi şu flash temalar telefonun hafızasına atılıodu ya o nasıl oluo unuttumda bi yardım edersen sevinirim abi aygılar hayırlı geceler
  • quote:

ahmet abi şunun 05 lisi yokmu ya böle giderse 31 e dönecem
    bide abi şu flash temalar telefonun hafızasına atılıodu ya o nasıl oluo unuttumda bi yardım edersen sevinirim abi aygılar hayırlı geceler

benim bildiğim yok kardeşim ya 031 kullanıyorum bende sırf gfx patchi ve su mesaj sifresi için

flash olayıda asadıdaki verdiğim patchi setoolla yükle telefona sonra telefon hafızası/diğer/flash diye klasör olustur temanın swf dosyalrını bunun içine at normal thm lerini de temaların içine at bukadar
    05 için flash temayı telefon hafızasına alan patch

http://rapid-share.tv/52709

not aradaki (-)cizgiyi kaldır

• İLK MESAJA TEK TUSLA KAMERA IŞIĞININ YANMASIYLA İLGİLİ PATCH DOSYASI VE GEREKLİ BİLGİ EKLENMİŞTİR SAYGILAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

quote:

Orjinalden alıntı: uzöz

quote:

sağ-yıldız*-solsol-yıldız*-sol-yıldız* cıkan menüden servis bilgilerine gir sonra yapılandırma de asagıya doğru in yazıların arasında c:49 yazıyorsa cid49dur c:50 yazıyorsa cid50dir

BU NASIL YAPILIYOR VALLA HİÇBİRŞEY ANLAMADIM YA SOLDA YILDIZ TUŞU VAR SAGDA Kİ NEDİR

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs

DOSTUM SEN BU İŞE HİÇ BULAŞMA

ALLAH TUTTUGUNU ALTIN BIRAKTIGINI GÜMÜŞ ETSİN SAGOL KARDEŞ
    dedigini yaptım benimki c 49 muş yani iyimi kötümü bu chaz c 50 olurmu olmaz mı bana bi anlatı versen c49 olması benim için avantaj mı yoksa dezavantaj mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzöz -- 8 Ekim 2007; 11:42:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: uzöz

ALLAH TUTTUGUNU ALTIN BIRAKTIGINI GÜMÜŞ ETSİN SAGOL KARDEŞ
    dedigini yaptım benimki c 49 muş yani iyimi kötümü bu chaz c 50 olurmu olmaz mı bana bi anlatı versen c49 olması benim için avantaj mı yoksa dezavantaj mı

senden de allah razı olsun dostum eyvallah ne demek

cid 49 iyi elbette cünkü suan uygulanan tüm anlatılan coğu konular cid 49 içindir patch konuları cid 49 için mevcut suan cid50 lerin patch leri bulunmuyor ama olmicakmi tabi birgün cıkacaktır ama nezaman kimbilir

bu senin için avantajdır dosyum ilgili konulara bak istediğin seyleri yapman kolay olacak saygılar

• Patch kısmında sormuştum ama yeni modellerde saat, batarya göstergesinin yanında; bunu sağlayan yama varmı acaba (menüde dolaşırken saat görülebiliyor)
  • ahmet abi ben bu flash temaları yaptım ama temalar hareletli olması lazımken haret etmio bunlar ya normal tema gibi neden olabilir acaba yazılımım 05 cid49 şaşılacak şey ya
  • quote:

ahmet abi ben bu flash temaları yaptım ama temalar hareletli olması lazımken haret etmio bunlar ya normal tema gibi neden olabilir acaba yazılımım 05 cid49 şaşılacak şey ya

Zannedersem duvarkağıdı ve Everchanging5 temalarında oluyordur çünkü thm leri eksik
  • hımmmmmmmmmmmmmmm anlıyorum ama bendekilerin hiç birisi oynamıo ama swf lerin hepsi tam allahallah ya
  • quote:

ahmet abi ben bu flash temaları yaptım ama temalar hareletli olması lazımken haret etmio bunlar ya normal tema gibi neden olabilir acaba yazılımım 05 cid49 şaşılacak şey ya

kardeşim yukarda verdiğim flash için olan patchi uyguladınmı telefonuna onu uyguladıktan sonra temaların swf lerini gerekli klasörü olusturarak içine atıyorsun yoksa normal tema olarak görünür

eğer uyguladım abi diyorsan sunu yap simdi tak usb kablosunu telefona dosya transferi cıkar ona tamam de telefon hafızası/diğer/flash içine temanın swflerini at bazı modeller hafızakartından temaların swflerini almıyo daha sonra thmlerini de zaten normal temaların içine atıyorsun ozaman calışması lazım bi dene bakalım
  • abi swfleride thm leride aynı klasörün içinemi atayım
  • quote:

abi swfleride thm leride aynı klasörün içinemi atayım

kardesim bak tekrar diyorum patchi yaptıktan sonra telefonhafızası/diğer/flash diye klasör olustur temanın swflerini bu olusturduğun klasörün içine at usb kablosunu tak dosya transferi de sonra telefonhafızasındaki/diğer/flash klasörünü bul temanın swflerini bu yolla içine at

temanın thmlerini ise normal hafıza kartının içindeki temaların içine atıyorsun sonra uyguladığında flash tema olur
  • acaba bu dosyanın 31 lisi var mı acillll
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

quote:

ahmet abi şunun 05 lisi yokmu ya böle giderse 31 e dönecem

benim bildiğim yok kardeşim ya 031 kullanıyorum bende sırf gfx patchi ve su mesaj sifresi için

flash olayıda asadıdaki verdiğim patchi setoolla yükle telefona sonra telefon hafızası/diğer/flash diye klasör olustur temanın swf dosyalrını bunun içine at normal thm lerini de temaların içine at bukadar
    05 için flash temayı telefon hafızasına alan patch

http://rapid-share.tv/52709

not aradaki (-)cizgiyi kaldır

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.