Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size de iyi geceler ilk kurban ben oldm desenizee
  • quote:

Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

size de iyi geceler ilk kurban ben oldm desenizee

• valla orjinal turuncusunun yerini tutmamış bence.
  • benm telin yazılımı sapıtmaya başladı servise mi veriyim kendim mi yazılım atayım oda setoolla yapılıyosa kendim yapabilirim belki:(
  • ahmetbaba_48 sana bi şey sorabilirmiyim bu youtube daki video da telefona dosya şifresi koyulmuş o şifreyi nerden koyabilirim mesajlar bölümüne ve dosya yöneticisi bölümüne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucxx

ahmetbaba_48 sana bi şey sorabilirmiyim bu youtube daki video da telefona dosya şifresi koyulmuş o şifreyi nerden koyabilirim mesajlar bölümüne ve dosya yöneticisi bölümüne?

1. sayfada vermiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

*******************************************************************************
    ******************************************************************************

ARKADASLAR COĞU ARKADASIN MSJLARI NASIL KİLİTLEDİN SORUSUNA CEVAP

BU İŞİ PATCH YARDIMIYLA YAPIYORUZ ASAĞIDAKİ VERDİĞİM PATCH DOSYASINI TELEFONUNUZA SETOOLİTE İLE YÜKLEYİN VE İSTEDİĞİNİZ DÖRT YERE SİFRE KOYUN cid49 r4ea031 sürümü içindir

1 MESAJLAR
    2 KAYITLAR (rehber)
    3 CAGRILAR
    4 DOSYA YÖNELTİCİSİ

http://rapid-share.com/files/56591126/confidentiality_v1.6_w810_r4ea031.rar.html

simdi patch i uygulandıktan sonra ayarlar/genel/kilitler/telefon kilidi/koruma/telefon koruması/burdan hangisini kiltlemek isterseniz seciyorsunuz ve sifrelediğiniz alanları sizden baskası göremiyor güvenlik
    kodu yazarak siz acabiliyorsunuz sadece benim en cok sevdiğim yerler msj ve resimler

NOT aradaki cizgiyi (-) kaldırın........

ben setool programını kullanmayı bilmiyorum amaaaaa :'(

• http://rapid-share.tv/320471

burda video var izle bikaç kez çok kolayy ben bile yaptıysam
  • merhaba arkadaşlar ben pact yapmaya çalışıyorum ama telefonu bilgisayara baglarken c tuşuna basılı baglıyorum program telefonu tanımıyor kullandıgım program setool2lt bilen varmı neden oldugunu yanlış birşey mi yapıyorum acaba
  • ustalar; patch yapmadan önce gerekli klasörleri telefonda ve hafıza kartında oluşturup patch dosyalarını içine attıktan sonra mı setoll ile patch yapacağım??? bir de flash tema için hangi klasörleri oluşturacağız? Temaları da hafıza kartında tutmak istiyorum bunun için hangi patchi kuracağım?

bunlardan hangisi flashları hafıza kartında tutmaya yarıyor

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 12 Ekim 2007; 20:28:49 >

• ya ben bu c tuşuna basma olayını anlamadım ayrıntılı anlatabilcek bi arkadaş yoqmu?usb bağlantısı sırasında telefon fonksiyonları kullanılamıyor diye bi uyarı veriyo bu alet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucxx -- 13 Ekim 2007; 11:41:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzöz

merhaba arkadaşlar ben pact yapmaya çalışıyorum ama telefonu bilgisayara baglarken c tuşuna basılı baglıyorum program telefonu tanımıyor kullandıgım program setool2lt bilen varmı neden oldugunu yanlış birşey mi yapıyorum acaba

dostum altta verdiğim linkte usb flah driver mevcut indir setup la pc ye kur telefonu tanıt daha sonra patch yapmaya başlayabilirsin hadi kolay gelsin

http://rapid-share.com/files/57439659/usb_flash_driver.rar.html

not rapid-share yazısının arasındaki (-) cizgiyi kaldır indirebilmen için........

quote:

sucxx..
    ya ben bu c tuşuna basma olayını anlamadım ayrıntılı anlatabilcek bi arkadaş yoqmu?usb bağlantısı sırasında telefon fonksiyonları kullanılamıyor diye bi uyarı veriyo bu alet

dostum su flash driveri sende indir dediğim gibi pc ye kur teli tanıt sonra settoola bağlarken telefonun kapalı olacak pili birkez sök tak daha sonra c tusuna basarak usb kablasona tak böle yaparsan program görür teli ve sorun olmaz

• ahmetbaba ben şu saati büyütme yamasını yükledim.Güzel çalışıyor fakat silmek istiyorum.Settol ile zipli olan dosyayı nasıl sileceğim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: by*cambaz

ahmetbaba ben şu saati büyütme yamasını yükledim.Güzel çalışıyor fakat silmek istiyorum.Settol ile zipli olan dosyayı nasıl sileceğim?

DOSTUM SİMDİ VERDİĞİM CUSTOMİZE DOSYASINI YİNE SAATİ DEĞİŞTİRDİĞİN GİBİ SU KLASÖRLERİ OLUTURARAK MASA ÜSTÜNDE ZİPLE VE SETOOLLE UYGULA TELEFONA
    TPA/PRESET/CUSTOM DİYE KLASÖRLERİ İÇİÇE OLUSTUR VE VERDİĞİM CUSTOMİZE Yİ EN SON KLASÖRÜN İÇİNE AT VE ZİPLE
    İŞLEMİ UYGULADIKTAN SONRA EKRANDA CIKAN SAAT GÖRÜNTÜSÜ ESKİSİ GİBİ OLUR SAATİN GÖRÜNTÜSÜNÜ KÜÇÜLTMEK İÇİNDE BÜYÜTMEK İÇİN YAPTIĞIN PATCH VARYA ONU TEKRAR YÜKLE SONUNDA CIKAN YES NO SORUSUNA YES DE ODA KÜÇÜLÜR

CUSTOMİZE DOSYASI
    http://rapid-share.tv/423484

UYGULADIKTAN SONRA NETİCEYİ BİLDİRİRSEN SEVİNİRİM SAYGILAR

EDİT: ÖNCELİKLE SEN TELE HANGİSİNİ UYGULADIN SADECE BÜYÜK SAAT YAMASINIMI EĞER ÖYLEYSE KLASÖR ZİPLEMEN GEREK YOK SADECE BÜYÜTMEK İÇİN YAPTIĞIN PATCHİ TEKRAR YÜKLE NO YERİNE YES DE PATCH SİLİNİR VE SAAT KÜÇÜLÜR YOK BEN RENGİNİ DE DEĞİŞTİRDİM DİYORSAN YUKARDA ANLATTIĞIM OLAYI YAP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbaba_48 -- 13 Ekim 2007; 19:56:00 >

• ahmet abi selam öncelikle bayramın kutlu olsun
    abi benim telefonum sürekli reset atıo kendine büyük ihtimalle yazılımdan kaynaklanıo tekrar yazılım atacam ama setooldan atmayı bilmiyorum fardan biliyorum ama oda riskli ona girmek istemiyorum
    biliyorum burası yeri deil ama konuda açtım fakat hmn silmişler
    abi işin yoksa yardımcı olabilirmsin ama işin varsa başka zmn hallderiz tabi senin müsadenle

saygılar abi
  • setoollaa ahmet abide bilmiomuş bende sordm farla atacan yane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ygmrr -- 13 Ekim 2007; 22:19:07 >
  • peki dostlar başka bilen varmı mesut abi gelse ona soracamda oda yok yardım edin ltf
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnakeMannn

ahmet abi selam öncelikle bayramın kutlu olsun
    abi benim telefonum sürekli reset atıo kendine büyük ihtimalle yazılımdan kaynaklanıo tekrar yazılım atacam ama setooldan atmayı bilmiyorum fardan biliyorum ama oda riskli ona girmek istemiyorum
    biliyorum burası yeri deil ama konuda açtım fakat hmn silmişler
    abi işin yoksa yardımcı olabilirmsin ama işin varsa başka zmn hallderiz tabi senin müsadenle

saygılar abi

kardesim öncelikle teşekkür ederim senin ve diğer tüm dostların bende bayramlarını kutlarım

simdi kardeşim hergün okadar yeni seyler çıkıyo ki artık takip edemiyorum ben yazılım değişimini farla yapmıştım ve birdaha da yazılım değiştirmedim cünkü gerek duymadım evet setoolite ile yüklendiğini duydum bikaç konuda da gördüm ama tam bilgim olmadığı için sunları yap demek istemiyorum

reset konusundada senin telde hep bi sorunlar oldu nedense hatırladığım kadarıyla bak sana kalıcı bi yol önercem ben ilk 005 sürümüne gecerken telefonumun orjınal sürümünü yedeklemiştim farla, onu sana göndereyim anlattığım yolla sürümünü değiştir 031 e gec bakalım yine devam edecekmi sorun cünkü ben okadar yüklemelere karsın telefonda herangi bir reset veya kasıntı olmuyo (maşallah)

altta verdiğim dosyalar orjınal r4ea031 sürümünün main dosyası costum ve langune (dil) dosyalırıdır içinde acıklamam var 5 dakka içinde 031 versiyonuda dönebilirsin işlemi farla yaptığının için daha öncesinde tele attığın patchler silinir haberin olsun

http://rapid-share.com/files/56818314/ahmetbaba_48031_sueruemue_orjinal.rar.html
    not aradaki (-) cizgiyi kaldırın

• ahmetbaba ben büyük saat yamasını yükledim.Costimize dosyasını silmeyi anlamadım.Rarı açtığımda çıkan dosya ile settoldan pack yapacam silinecek öylemi
  • ben teli değişim için servise vercem içindeki flash temalrı faln siliyim mi(005)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.