Bugün her zaman alışveriş yapıyorum, ürünlerini internetten, mağazalarından takip ediyorum iyi firmadır diye bir speaker sistemi almaya Mavi bilgisayara gittim, acaip şaşırdım ne müşteri ile ilgileniyorlar ne bir ürünü görmek istediğnizde yardımcı olmayı bırakın kutusunu açmıyoruz resmine bakın diyorlar Yinede ihtiyacım vardı bir speaker seçtim 130 YTL civarı, satan çocukta çok ısrar etti hadi satın alayım burda bırakıp daha sonra arabayla gelip alayım dedim malum kutusu büyük ve öğle vaktiydi... Kasada ödeme yaparken başka bir müşterinin bir sony notebook aldığını gördüm ve kendisine cihazın çok iyi olduğunu güle güle kullanmasını söyledim, birde cihazın yanında bir mouse vardı kablolu vs... Bu kişiye dedimki madem sony aldın bu mouse bu notebook a yakışmaz sen şöyle kablosuz laser bir şey al dedim Meğer mouse hediyeymiş adam yanındakilere ya bakın işte ben ondan istiyorum fiyat farkı neyse veririm dediğini duydum Sanki o andan itibaren ben müşteri değilimde bir düşmanmış gibi oldum bu satıcılara özellikle keçi sakallı biri vardı ki o ben speaker ı aldıktan sonra visa dekontunu imzalamayı unutmuşum hemen sert bir dille beyefendi şu dekontunuzu alın imzlayın dedi yani korktum açıkçası dedimki pardon unutmuşum kusura bakmayın... neyse mağazadan çıktım biraz yürüdüm ve düşündüm ve rencide edildiğim kanaatine vararak geri döndüm alışverişimi iptal ettim...
Uzun lafın kısası firmalar belli bir noktadan sonra (büyüyüp serpildikten sonra) artık müşterilerini insan gibi değil mal satıp para kazanılacak nesne gibi görüyorlar... Resmen kendimi öyle hissettim... Buradan kendilerini kınıyorum... Çok sık alışveriş ettiğim bu firmadan artık soğudum...
sanki başka yerde yokmu bırakıp gitsedin..düzgün bi yer sanmıştım burayı neese ben başka yere bakiim diip gitcektin..
İyi etmişsin iptal etmekle sadece mavibilgisayar satmıyor ya.
çok saygısızca bende hayatta buradan alış veriş etmem walla...
Bu mesajın Dizüstü kısmı ile alakası yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme