Şimdi Ara

Max 1000 TL Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır piyasayı takip etmiyorum (2013 den beri) Piyasaya baktığımda bir sürü model çıkmış....

Bu yüzden aklım çok karışık.

İstediklerim kamerası kaliteli olsun, program, oyunlarda sıkıntı yaşatmasın, geçişleri hızlı olsun. (Bunun için 2 gb ram gerekiyor sanırım) Çözünürlüğü iyi olsun

Bazı modeller oyunlarda çok iyiyken kamera konusunda çok kötü olabiliyor bunu istemiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akanor -- 3 Ekim 2015; 16:56:10 >

• Sony Xperia z1
  • Önerin için çok teşekkür ederim... Başka modeller var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akanor

Önerin için çok teşekkür ederim... Başka modeller var mı acaba ?
    lg g2 ile xperia c4'de bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freeze MF

cevap için sağol :D bir şey dikkat ettim bu konuda sürekli sen ve soul cevap veriyor ve ikiniz sürekli aynı modelleri yazıyorsunuz.... :D neden xperia c4, soul z1 dedi farklar nedir ? bir telefon alacam düzgün olsun. açıklarsan sevinirim :D
  • quote:

quote:

cevap için sağol :D bir şey dikkat ettim bu konuda sürekli sen ve soul cevap veriyor ve ikiniz sürekli aynı modelleri yazıyorsunuz.... :D neden xperia c4, soul z1 dedi farklar nedir ? bir telefon alacam düzgün olsun. açıklarsan sevinirim :D

Önerdiğimiz modeller kaliteli ve uzun yıllar kullanım vaad eden telefonlar. Bizim buradan özellik yazmamıza gerek yok. İnternette özellikleri var. Biz model öneririz. Hangisi kafana yatarsa onu alırsın.
  • akanor kullanıcısına yanıt
    g2 alın
  • quote:

quote:

c4'ün fiyatına göre sunduğu özellikler güzel bu cihaz android 6.0'ı da alıcak ön kamerada da çok başarılı ekranı da z2'den iyi
  • G2 veya S4 alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: byfrm1943

G2 veya S4 alabilirsin
    4g geliyor 4g'li alın
  • Hocam kesinmi c4 ün 6.0alacağı nerden öğrendiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhandere5858

Hocam kesinmi c4 ün 6.0alacağı nerden öğrendiniz

http://www.teknolojioku.com/haber/sonynin-android-60-marshmallow-yol-haritasi-sizdirildi-29953.html
  • 2.el iPhone 5c,Xperia Z1,Xperia m4 aqua,2.el galaxy note 3
  • quote:

G2 almaya karar vermiştim.. üretimi kaldırılmış :( çok sevmiştim :D g3 alsam mı diyecem ama fiyat farkı
  • quote:

quote:

G2 almaya karar vermiştim.. üretimi kaldırılmış :( çok sevmiştim :D g3 alsam mı diyecem ama fiyat farkı

C4 ya da c5 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Ten

quote:

quote:

C4 ya da c5 al

Alıntıları Göster
    ben 1000 liraya 6 ay önce Huawei Ascend G-7 aldım, gold bilgisayardan ekran kırılmasına karşı 150 liraya 1 senelik kasko yaptırdım. istersen bir sene boyunca her gün ekranı kır, ücretsiz tamir edilecek dediler. daha kırmadım hiç ama çok memnunum telefondan. öncelikle kullanımı basit, kısayolları fazla, birçok ek uygulamayla yapılabilen özellikler telefonun kendisinde zaten mavcut.

ben telefonda yüksek grafik özelliklerde oyun oynamıyorum ama telefon her türlü oyunu kaldırdı şu ana kadar. ısınma hiç yapmıyor. kamera özellikleri çok iyi fakat gece çekimi biraz daha iyi olabilirdi. 3000mAh bataryası ile şarjı yoğun kullansam bile en az 2 gün dayanıyor.

şu ana kadar tek farkettiğim eksiği 3g ile görüntülü konuşma olmaması, fakat çeşitli uygulamalarla internet ten görüntülü konuşma gayet rahat yapılabiliyor.

büyüklük olarak biraz büyük fakat kutusundan çıkan kapak ile birlikte telefon şık görünüyor, ayrıca tek elle de kullanım gayet rahat geldi bana.

telefonu almadan önce Asus zenfone6, LG G2, GM Discovery-2 gibi telefonları da inceledim, onları beğenmedim, samsung s4mini veya s3 alacaktım ama bu telefonu son anda farkederek çok beğendim ve aldım.

Bence bu telefonu ciddi düşünebilirsin.

• akanor kullanıcısına yanıt
    temiz g3 bulursun 2.el 1000 tl ye
  • N11 ve GG'de Samsung Galaxy alpha...
  • Şok marketlerine gelen bu samsung cep telefonuna mutlaka bakmalısınız derim.Çok şık gözüküyor

http://bilelimmi.com/?p=5815
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent314

Şok marketlerine gelen bu samsung cep telefonuna mutlaka bakmalısınız derim.Çok şık gözüküyor

http://bilelimmi.com/?p=5815
    G2 eğer marshmallow'u da alacaksa almak mantıklı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.