Şimdi Ara

max. 1000tl ye alına bilecek en iyi telefon hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar kullanmakta olduğum telefon arzalandığı için yeni bir telefon almaya karar verdim bütçem max.1000lira bu fiyata hangi telefonları önerirsiniz benim şuana kadar bulduğum favorim sony xperia s 12 taksit kargo dahil 932tl bu telefon nasıldır kullanan bilen varmıdır bu paraya değer mi yardımcı olursanız sevinirim

• O fiyata Xperia S gayet güzel bir seçim olacaktır.
  • Xperia L s den daha iyi bir secım olacaktır. daha ucuz olmasına ragmen. tam bir f/p telefonu
  • Xperia sp yada lumia serisinden birşeyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

Xperia L s den daha iyi bir secım olacaktır. daha ucuz olmasına ragmen. tam bir f/p telefonu

• teşekkürler arkadaşlar dün akşam hepsiburada dan s siparişi verdim sabah içime sinmedi iptal ettirip galaxy S3 aldım yaklaşık 2 saattir kullanıyorum ve beni mest etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky06

teşekkürler arkadaşlar dün akşam hepsiburada dan s siparişi verdim sabah içime sinmedi iptal ettirip galaxy S3 aldım yaklaşık 2 saattir kullanıyorum ve beni mest etti

kaça aldınız?
  • 1200 lira 12 taksit metro dan
  • hocam ya 850 ye xperia l alıcan yada az daha koyup 1200 e falan xperia sp çekicen
  • Hayırlısı olsun ama yanlıs yapmıssın o paraya Sp cok daha ıyı cıhaz hatta forumda Sp uzerındekı konuların sayfalarına bır vakarsan S3 nasıl gectıgının test vıdeoları hemde ıkı cekırdekle ustelık daha yenı nesıl ıslemcı var Sp de ama saglık olsun artık ıyı gunlerde kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky06

1200 lira 12 taksit metro dan

1120 tl ye sp aldık kardeşime. ben daha uygun sandım. 1000 tl ye almıs olsaydınız uzulecektık :) 1120 tl ye sp varken bıraz aceleci kararla hata yapmışsınız sanırım. yinede hayırlı olsun gule gule kullanın. quadrant yukleyıp sonucunu yazabılırmısınız? sp 7900 puan aldı quadranttan.
  • sp benchlerde s3 , one x ve one x+ ı tokatlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.