Şimdi Ara

Max 11000TL LPG'li araç tercihi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ilk defa almacam ama karar veremiyorum yaa kafam allak bullak.alacağım araba 1,6 olması lazım mtv açısından.birde bana yağı suyu harıcınde masraf minumum sorun çıkaracak bir araç arıyorum klima abs vs.olmasını istiyorum tabi bu devirde lpg de önemli.3 araç arasında gidip geliyorum.

1,6 Nissan Almere HB Milano S.S. LPG li 2001 model 130binde 11000tl istiyo (2parçada kaporta işçilik istiyo toplamda 3parçada boya istiyo)(KIRMIZI)
    1,6 Mitsubishi Carisma GLX Benzinli 1999 model 145binde 10500 istiyo masrafsız.(benzinli olduğu için birz soğuk duruyorum bu araca)(BEYAZ,Otomatik vites)
    1,6 16V Renault Clio SPORT tek kapılı araç gayet güzel Atiker S.S.LPG var 92 binde 2002 model masrafı yok 11000TL istiyo.sadece 2 parça değişmiş.(LACİVERT,Sunroof)

Bu üçünden siz olsanız hangisini alırdınız yardımlarınızı bekliyroum yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar.okuyup emek veren herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akygn -- 13 Mart 2009; 1:23:11 >

• bunların arasından mitsubishi carizma.03 model amcamda var.tavan hariç boyandı araba.4 defa vurdular 1 defa kaza yaptı. o araba hala yolda düz gidip içinden bir tane tıkırtı gelmiyorsa sağlam araçtır.ayrıca ferah ve geniş araçtır.bagajıda büyüktür.
  • CARİSMA
  • marea
  • toyota konusunuda dusunurseniz iyi olur hic masrafsiz binebileceginiz bir arac.Bende carina var lpg li ve otomatik vites cok memnunum.tek olayi 2000cc olmasi tam aradiginiz ozellikleri tasiyor.
  • dostum carina yedek parça fiyatları ne durumda? ben baya pahalı diye duymuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydnlgn

CARİSMA

+1
  • NİSSAN düz vites CARISMA
  • bence carisma ama düz vites. diğer iki araçta lpg var. bence satmak için lpg takılan aracı almamak lazım. en iyisi lpg'yi kendin taktır ve üçe beşe bakma. çünkü sonradan çok kafan ağrır ve paranla rezil olursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.