Şimdi Ara

MAX 1500 TL TELEFON TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi forumlar lafı çok uzatmadan Konuya geçmek istiyorum
    18 yaşında bir bayan için max 1.500 tllik kaliteli telefon tavsiyesi rica ediyorum .

Telefonda aranılan özellikler :

Öncelikle tavsiyeniz TEKNOSADAN olursa çok sevinirim .Ürün teknosadan alınacak.

Kaliteli Yüksek çözünürlüklü kameraya sahip ,
    Garanti ve servis bakımından güvenilir ,
    İşlem ve program performansı yüksek ,
    Bir HANIMEFENDİYE yakışacak
    KALİTELİ
    fiyat ve performans odaklı bir ürün tavsiye ederseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler . iyi forumlar

• 100 tl daha artarsa g2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schi2ophrene kullanıcısına yanıt
    Hocam bayanların performansa vs. pek dikkat edeceğini sanmıyorum. Ve çoğu bayana kendi görüşüm olarak Samsung telefonları yakışıyor. Bir S3 veya S4 alabilirsiniz. Bir bayanın elinde daha şık duruyor düşüncesindeyim. Veya Sony Xperia Z de gayet şık. Bunlardan birisini öneririm sizlere

• quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

100 tl daha artarsa g2

100 tl artar sıkıntı degıl
    link alabılırmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan21

Hocam bayanların performansa vs. pek dikkat edeceğini sanmıyorum. Ve çoğu bayana kendi görüşüm olarak Samsung telefonları yakışıyor. Bir S3 veya S4 alabilirsiniz. Bir bayanın elinde daha şık duruyor düşüncesindeyim. Veya Sony Xperia Z de gayet şık. Bunlardan birisini öneririm sizlere

yani sonuçta oyun oynamayacak ama - kamerası kaliteli olsun istiyorum .

birde bu s3 mini de kasma sorunu ve düşük kamera - s4 minide ise sürekli kasma sorunu varmış ?
    S3 Mini veya S4 Mini demedim. Arkadaş LG G2 demiş. G2 güzel telefon ama 5.2 inç bir bayanın eline büyük gelebilir. S3 gayet tatminkârdır. 8 megapixel kamerası var mesela. XPeria Z de tasarım olarak gayet şık, onun da 13 megapixel kamerası var. Bu iki telefon da olabilir. S4 te olabilir gene aynı şekilde. S3 4.7 inç, S4 ve Z de 5 inç

• quote:

S3 Mini veya S4 Mini demedim. Arkadaş LG G2 demiş. G2 güzel telefon ama 5.2 inç bir bayanın eline büyük gelebilir. S3 gayet tatminkârdır. 8 megapixel kamerası var mesela. XPeria Z de tasarım olarak gayet şık, onun da 13 megapixel kamerası var. Bu iki telefon da olabilir. S4 te olabilir gene aynı şekilde. S3 4.7 inç, S4 ve Z de 5 inç

s3 ve s4 de - kasma sorunu olmuyor dimi ?

sony xperia z de güvenlik zafiyeti varmış bu durum düzeltildimi acaba ?http://www.teknolojioku.com/haber/xperia-z-kullanicilarini-sok-eden-acik-10311.html burada gördüm de

• Lg optimus g pro veya g2

S3 kasar ama S4'ün kasacağını sanmam. XPeria Z de gayet iyi hızlı, stabil bir telefon. Bu önerileri bayan birisi içim söylüyorum. Normalde milyon tane telefon var piyasada ama söylediklerim en mantıklısı

• LG E986 OPTIMUS G PRO WHITE AKILLI TELEFON bu urunde GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA VARMI ?

arkadaşlar - şu anda LG İLE SONY ARASINDA GİDİP gelioz
  • tabiki süphesiz donanim olarak fiyat performans olarak lg g2 neyi tartişiyosunuz anlamiyorum s4 . full hd oyun oynatamiyo şuan full hd en iyi performans vere bilcek telefon lg g2 gerie bi tek fiyat kaliyo ordada lg g2 ve arakdaş 1500 lira bütcem var diyor .http://www.teknosa.com/urunler/125071105/lg-g2-16gb-white-akilli-telefonhttp://www.teknosa.com/urunler/119973230/lg-g2-32gb-white-akilli-telefon-lg-g2-fonksiyonel
  • quote:

arkadasa katılıyorum alabileceğiniz telefonlar bunlar ayrıca iphone 4s'ide ekleyebilirim tasarım açısından hoş,kamera vs. iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KurtB44 -- 25 Eylül 2013; 7:38:38 >
  • s3 s4 yada s4 mini düşünebilirsin yada htc one serisinin modellerinide incelemeni öneririm
  • G2 olabilir veya Xperia Z.S3 önermem kamerası bunlar kadar iyi değil bence.

• arkadas link vermis bence o parayi sonuna kadar hak ediyor g2 f/p urunu

• herkese yorumlar ve öneriler için çok teşekkür ederim .
    sony Xperia Z alsa pişman olmaz değil mi arkadaşlarım ? bayana yakaışır yani bu tarz bir telefon ?
  • hocam 925 alin hatta 720 bile alabilirsiniz . Kızlar pek oyun moyun oynamadiklari için 720 bile yeter neredeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schi2ophrene

herkese yorumlar ve öneriler için çok teşekkür ederim .
    sony Xperia Z alsa pişman olmaz değil mi arkadaşlarım ? bayana yakaışır yani bu tarz bir telefon ?

4 aydır kullanıyorum çok memnunum. masaya koydugumda çok dikkat ceken bir telefon. kızlar için mor rengi ayrı bir güzel
  • +1 Arkadaşa fazlasıyla katılıyorum. XPeria Z'nin mor rengi mükemmel. Aşık oldum doğrusu. Ve kendini belli ediyor tasarımıyla. Tasarımı harbiden çok iyi
  • g2 alabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.