Şimdi Ara

Max 1500 TL'ye laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğunlukla internet amaçlı kullanılacak ama zaman zaman oyun da oynanacak.Isınma problemi olmayan , aldığıma pişman etmeyecek bi notebook arıyorum 1200-1500 TL aralığında olabilir.HP ve Acer hariç , önerilerinizi bekliyorum.

Fakat laptopı elden alacağım yani Gold , ElectroWorld, Teknosa , Vatan gibi İstanbul Avrupa Yakasında şubeleri olan teknoloji marketlerinden alacağım.O yüzden bu sitelerden link verirseniz sevinirim.

• http://www.kliksa.com/urun/sony-fit-e-svf1521sstw-ceu-notebook/901851703

Lenovo z500 ve k56cb gibi ürünlere de bakabilirsin, yalnız fiyatları şu an için artırılmış. İndirimleri takip edersen, makul fiyatlardan bulabilirsin. Bu arada yukarıdaki fit15 serisi, k56 ile aynı konfigürasyona sahip.
  • Notebook neredeyse sürekli internet amacıyla kullanılacak ama ara sıra oyun da oynanacak.O yüzden beklentilerim:

Bazı modellerdeki aşırı ısınma problemi olmasın , nette gezerken bile aşırı ısınan laptoplar gibi olmasın istiyorum.

Bakıyorum bakıyorum her laptoptan şikayet eden var , tek istediğim çogunlukla internet amaçlı kullanacak ara sıra oyun oynayacak sıradan bi kullanıcı için ısınma vs. problemleri olmayan bir bilgisayar bulmak.(hp,casper,sony,toshiba hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fermess -- 1 Eylül 2013; 12:41:23 >
  • cok detaya girersen bir sey alamazsın her pcnin kusuru vardir. z500 alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.