Şimdi Ara

Max 15000 TL ye Otomatik Vites 2. El Lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maximum verilebilecek para 15000 TL dir. Otomatik vites alacağım. Forumda otomatik vites önerisi olmadığı için konuyu açtım.

HB veya Sedan kasa olması farketmez. Beni her yönden minimum maddi zarara uğratacak Yokuş destek sistemi olan (Ahhh ahhh sırf eşim yüzünden nelerle uğraşıyorum. İlla ben de kullanacağım diyor)

10 Gündür 2. el ilanlarında beynim döndü.

Değerli önerilerinizi bekliyorum.
    Siz olasanız hangisini alırdınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devos -- 16 Nisan 2011; 12:46:38 >

• fiat panda ya da palio öneririm size palio speadgearler in honda şanzımanı kullandığını ve kullananların vites geçişleri çok başarılı olduğunu okumuştum zaten bu bütçeyle en yüksek model araçlar bunlar olabilir
  • Aslında çok seçenek var. Aracı bayan kullanmayacak, ben kullanacağım. Arada eşim sürecek. Öneriler ona göre gelirse çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arimayaa

fiat panda ya da palio öneririm size palio speadgearler in honda şanzımanı kullandığını ve kullananların vites geçişleri çok başarılı olduğunu okumuştum zaten bu bütçeyle en yüksek model araçlar bunlar olabilir

palio speadgearler ı listeme aldım. Başka önerileri de bekliyorum. Teşekkürler.
  • Volvo s40
    Lancer
    Alfaromeo 156
    bunların otomatik şanzumanı nasıl?
  • honda civic 1.6 ies oto yada
    honda civic 1.4 is oto ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZurnaBey

honda civic 1.6 ies oto yada

Hangi yönlerden olumlu? Hangi yönlerden olumsuz bir araç acaba? Paylaşabilirmisin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 5 Bin TL ye Telefon Önerisi Lütfen
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şanzıman sorunsuz,motor sorunsuz.1.4 is biraz hantal kalabilir.bir de 99-2000 modeli bulabilirsin.biraz eski gelebilir.
    quote:

Orijinalden alıntı: devos

quote:

honda civic 1.6 ies oto yada

Hangi yönlerden olumlu? Hangi yönlerden olumsuz bir araç acaba? Paylaşabilirmisin?
  • quote:

şanzıman sorunsuz,motor sorunsuz.1.4 is biraz hantal kalabilir.bir de 99-2000 modeli bulabilirsin.biraz eski gelebilir.

2001 model alfa romeo mu 2000 civicmi diye düşününce alfa romeo daha üste gibi geliyor bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devos -- 16 Nisan 2011; 16:07:17 >
  • pejo 206 al bence parçasıda ucuz memnun olursun yada polo alabilirsin
  • 206 ciddi düşündüklerim arasında. Ancak boyum 190 o nedenle şüphelerim var :)
  • benim önerim toyota corolla 2002 modellerden olacak.taş gibi araba yolda bırakmaz kolay kolay
  • o paraya 2002 model civarı mondeo olabilir yokuş kalkış desktekli benim hatırladığım...! O paraya alınabilecek en iyi arabadır hatta donanim açısından, ha dersenki parçası ucuz olsun, hemen satayım güvenlik önemli değilse fiat'lara yanaşmalısın...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MADXXL -- 17 Nisan 2011; 8:07:48 >
  • opel corsa fiesta olabilir
  • Güncel.
  • japonlar bu konuda çok sağlam olduğu herkesçe biliniyor.carismaya bi bakın derim
  • dizel mi benzinli mi olacak araç? hangi segmentte bişiler bakıyorsunuz? bunlardan bahsederseniz size daha rahat yardımcı olabilirim
  • mitsubishi 1.3 ve ya 1.5 colt amt, triptronik 6 ileri vitesli 1.5 ler 109 , 1.3ler 95 beygir gücünde ve yakış olarak da gayet az yakıyorlar madem ki japonlar bu konuda çok sağlam (ki öyleler ) o zaman alınabilecek araç olarak hem modeli de yüksek tutarsın 2005 gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.