1)Bu sistem sizce iyimi yoksa daha ucuza buna yakın bir sistem toplanabilirmi? 2)Power Supply'ım bu yeni sistemi sorunsuz kaldırırmı,çalıştırırmı? 3)Ekran kartım şu andada iyi sayılır,yeni sistemdeki ekran kartı için 400tl değermi yani performans artışı gözle görülür derecede olurmu? 4)Şimdiki anakartımın soketi LGA-775 olduğundan takılı harddisklerim yeni anakartta (soket 1150) çalışırmı?
1)Bu sistem sizce iyimi yoksa daha ucuza buna yakın bir sistem toplanabilirmi? 2)Power Supply'ım bu yeni sistemi sorunsuz kaldırırmı,çalıştırırmı? 3)Ekran kartım şu andada iyi sayılır,yeni sistemdeki ekran kartı için 400tl değermi yani performans artışı gözle görülür derecede olurmu? 4)Şimdiki anakartımın soketi LGA-775 olduğundan takılı harddisklerim yeni anakartta (soket 1150) çalışırmı?
Hard Disk: WD Blue 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB 7200 Rpm
Kasa+PSU: Corsair Carbide 200R 550 Watt MidT ATX Siyah
TOPLAM: 1655 lira.. %30 indirimli mağaza fiyatları ile.. Vatan'dan toplandı.. Bir şey sorma, direk git en yakın Vatan mağazasına, bu sistemi aynen topla kardeşim..
bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Hocam şuna bir bak istersen fiyat düştü acil son fiyat çok iyi bir sistem..