Arkadaşlar max 18 bin lira param var.Bana hangi aracı önerebilirsiniz.Piyasasının iyi olması benim için önemli.çünkü ilerde hemen satma durumum olabilir.Yani:Az yakacak,vergisi az olacak,piyasası iyi olacak:)
Bu 1.6 ies lere baktım ama hep otomatik vites.Eski araçlarda otomatik vites pek tutulmuyor diyorlar doğru mudur?
Getz derim.
Civic , Bora
peki bu araçlarda boya olayı sıkıntı yaratıyor mu?bazı ilanlara baktım komple boyalı diyor,bazılarına baktım bel altı boyalı diyor.Ya da değişen parça olayına nasıl bakılmalı mesela?Hatta önerdiğiniz araçlardan örnek temiz bir ilan gösterebilir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: iambilisimci
quote:
Orijinalden alıntı: thsncnrymlk
1.6ies
Bu 1.6 ies lere baktım ama hep otomatik vites.Eski araçlarda otomatik vites pek tutulmuyor diyorlar doğru mudur?
Eğer otomatik tercih ediyosan honda nın otomatiğine güvenebilirsin sorunsuzdur.
quote:
Orijinalden alıntı: iambilisimci
peki bu araçlarda boya olayı sıkıntı yaratıyor mu?bazı ilanlara baktım komple boyalı diyor,bazılarına baktım bel altı boyalı diyor.Ya da değişen parça olayına nasıl bakılmalı mesela?Hatta önerdiğiniz araçlardan örnek temiz bir ilan gösterebilir misiniz?
peki buna cevap yok mu?:)
Bu skoda fabia ların piyasası nasıl acaba?Bu fiyat aralığında 2006 modeş az km li fabialar var da..
Arkadaşlar cu citroen c4,c3 piyasası nasıl acaba ?iyi satılıyor mu?
iambilisimciİ
kullanıcısına yanıt
evet citröenlerin piyasası çok iyi her yer citröen c3 dolu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme