Şimdi Ara

Max 22000 araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar max 22000 liraya araç arıyorum fakat bir türlü karar veremiyorum.2008 1.4 dizel ford fiesta 60000 kmde sadece çamurluk değişmiş 22000 liraya bir açar var alsam mı diyorum sonra aklım opel astra classic 2 lere gidiyor daha bir gösterişli konforlu gibi geliyor.Bana bir yardımcu olabilir misiniz?Hangisini tercih etsem yada daha baska bir araç.yılda taş çatlasa 7500 km yaparım.oda keyfi gezmek için.

• benim aracı vereyim sana ...ilgilenirsen konusuruz imzamda var linki hocam.
  • küçük ve güvenliği az, yol tutuşu zayıf araç alma. yılda 7500 km için dizel alıp kafanı şişirme. bu paraya ufak dizel alacağına konforlu benzinli al derim.
    Bora, Honda Civic, Honda accord, Megane, astra, 2007 corolla, octavia, golf ... gibi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kazasiz-cok-temiz-sigara-icilmemis-otomatik-1-8-accord-46714967/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmax -- 28 Nisan 2011; 22:39:36 >
  • ben de o fiyat aralığında kararsızım. bakıyorum. dizel cerato seçenekler arasında.arkadaşlar ne der bilemiyorum
  • hocam yaptıgınız km ye göre dizel tercih edersiniz. az km için dizel alıp daha dusuk konforda araca binmek mantıklı degil. dizel fiesta fiyatına benzn golf var mesela.. bunu demek istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    17000-18000 Araç tavsiyesi???
    15 yıl önce açıldı
    400.000tl araç önerisi?
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.