Şimdi Ara

Max 2500TL tv tavsiyesi rica ediyorum-Normal Yayın Önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mümkünse 49" ve üzeri max 2500tlye tv arıyorum. en önemli özellik normal tv kanalları iyi göstersin yeterli. Salona koyacağız ve diğer özellikleri pek kullanılmayacak.
    Önemli olan güvenilir sorunsuz bir tv. Bol bol normal kanallar izlenecek.(yaşlı insanlar kullanacak) Belki çok beğenirsem ben kullanacağım.
    Aklımdan geçen markalar LG-Samsung-Vestel
    Yardımlarınızı rica ediyorum.

Not:
    Bende şuan lg42la660s var ve bilgisayara bağlı olarak kullanıyorum yıllardır ve diğer özelliklerini 1-2 kez kullandıktan sonra zorda kalmadıkça hiç kullanmadım diyebilirim.
    Zaten netten bişi izlerken bellek dolu hatası gibi saçma bi hata veriyodu o gün bugündür soğudum smartından.

• Merhaba hocam max. 2500 tl bir bütçe ayirdiysaniz Samsung 49j5200 lg 49lj594 giriş segment modellerini almaktansa fiyat perfornmas olarak vestel 49UD9300 49Ud9400 modelleri tavsiye ederim. Görüntü ve tasarım olarak çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ikisinin tek farkı dahili 4k uydu alıcısı diye gördüm tek fark bu mudur?

Bir de 50ud olanların bundan eksiği nedir de o kadar ucuzlar? Smart olmadığı için mi?

Şimdiden teşekkürler.

• 9300 ve 9400 ayak tasrım farkı ve 9400 yazılım ile birlikte HDR desteği ve görüntü bi tık daha iyi 50UD8800 Biraz daha kalın cerceveye sahip benim tavsiyem 9 serileri olur mağazalara göre internet satışları dah uygundur vestel sonuçtu yerli üretim garanti mağaza ile internet üzerinden de alınsa aynı

• UB ve UD 8300 serilerinde internet özelliği yok sadece

• Üstteki arkadaşın dediği gibi sadece tv izlenecek ve ekstra özelliklere gerek yok. En ucuzunu mu alalım yoksa 2500 tl bandında olanları mı? Kısacası bozulmaması bizim için yeterli.

Mesela 50ud6300 4-5 yıl götürecek kapasitede ise direk almayı düşünüyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 14 Mayıs 2018; 20:34:26 >
  • Dostum smart tv artık ucuz yüksek tüm model tvlerde var istisna olarak vestel full hd 5050 uhd 6300 serilerinde yok tamamen bütçe ile alaki benim tercihim 9300 9400 serileri olur. Bütçe olarak olarak zorlamak istemiyorsanız 6300 serileri ne yakın 48 fd7300 49 fd7300 50 fd7300 inç farkı haricinde bir farkları yok ses çıkış güçlü 2X8 watt tvlerde 110.000 120.000 kullanıma bağlı ortalama çalışma durumuna göre 8 10 sene kullanılma durumu var elektronik tamanem şans işi bu arada. Bütçeyi 2000 tl civarında tutuyorsaniz olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv tavsiye ve bilgi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.