Şimdi Ara

Max 2700 tl sürekli kullanabileceğim iyi bir notebook önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GAFTICI75

Bende Asus X550VX-XX147D almayı düşünüyorum ancak asusun menteşeleri sorunlu diyorlar kullanan varsa bilgi verebilrmi?

Abi 8 aydır 2500 TL'lik i5 5200u xl model sanırım kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok yani menteşelerde plastik kasasında filan. Gayet güzel ürün.
  • Arkadaşlar kaçırmayın X550VX-XX147D 2440 TL'ye düşmüş ayrıca AXES karta 100 TL chip para

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-x550vx-xx147d-i7-6700hq-4gb-1tb-4gb-gtx950m-228411777

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRoZeNBoDy -- 6 Temmuz 2016; 21:51:48 >
  • quote:

Bende Asus X550VX-XX147D almayı düşünüyorum ancak asusun menteşeleri sorunlu diyorlar kullanan varsa bilgi verebilrmi?

Bilmiyorum ama doğru olabilir cunku adamlar sistemi donatmış bu fiyat bandında bir şeylerden kısmaları gerekmiştir o da kasadır belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyl3xz

Arkadaşlar kaçırmayın X550VX-XX147D 2440 TL'ye düşmüş ayrıca AXES karta 100 TL chip para

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-x550vx-xx147d-i7-6700hq-4gb-1tb-4gb-gtx950m-228411777

2440 lira çok iyi 110 liraya da 8gb ram bulup ekletirsem bayagı iyi bir fiyata gelmis olur yalnız chip para nasıl kullanılıyor ben bilmiyorum yardımcı olur musunuZ

• quote:

Orijinalden alıntı: Gothique

quote:

Arkadaşlar kaçırmayın X550VX-XX147D 2440 TL'ye düşmüş ayrıca AXES karta 100 TL chip para

2440 lira çok iyi 110 liraya da 8gb ram bulup ekletirsem bayagı iyi bir fiyata gelmis olur yalnız chip para nasıl kullanılıyor ben bilmiyorum yardımcı olur musunuZ

Chip parayı hemen kullanamıyorsun alışverişten sonra kartına yükleniyor. Ama Axes kartın var ise ve içinde chip para varsa alışveriş esnasında kart bilgilerini girince sanırım puan sorgula diye bir bölüm geliyordu emin değilim. Şu an %5 sepette indirim veriyor yani indirime indirim veriyor. Bu indirimle 2440 TL'ye filan geliyor. Bu arada Chip para ile ilgili detayları BURADAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRoZeNBoDy -- 7 Temmuz 2016; 13:07:34 >

• quote:

quote:

quote:

Chip parayı hemen kullanamıyorsun alışverişten sonra kartına yükleniyor. Ama Axes kartın var ise ve içinde chip para varsa alışveriş esnasında kart bilgilerini girince sanırım puan sorgula diye bir bölüm geliyordu emin değilim. Şu an %5 sepette indirim veriyor yani indirime indirim veriyor. Bu indirimle 2440 TL'ye filan geliyor. Forumda axes kart ile alış veriş yapanlar var 65 TL veya daha üstü ücretli/ücretsiz indirim yapıyor parayı arkadaşa havale ediyorsunuz, gg hesap bilgilerinizi iletiyorsunuz arkadaş hesabınıza giriş yapıyor 2440 - 65 =2375 TL'te ürünü almış oluyorsunuz(dediğiniz indirim bu olsa gerek ) Ama bu arkadaşlar ne kadar güvenilir bilemem. Bu arada chip para arkadaşlara kalıyor bunun da unutmayın. Çok da önemli olmadığını düşünüyorum sonuçta bu ürünü alırken kullanamıyacaksın ama diyorsan 100 TL chip para bana kalsın üstüne eklerim RAM alırım o da senin kararın Bu arada Chip para ile ilgili detayları BURADAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ

Benim kredi kartım yok annemin kartı var o da world card maalesef :( ama 2440 lira yine de cok iyi en fazla 2600 liraya donatırım istediğim gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Chip parayı hemen kullanamıyorsun alışverişten sonra kartına yükleniyor. Ama Axes kartın var ise ve içinde chip para varsa alışveriş esnasında kart bilgilerini girince sanırım puan sorgula diye bir bölüm geliyordu emin değilim. Şu an %5 sepette indirim veriyor yani indirime indirim veriyor. Bu indirimle 2440 TL'ye filan geliyor. Forumda axes kart ile alış veriş yapanlar var 65 TL veya daha üstü ücretli/ücretsiz indirim yapıyor parayı arkadaşa havale ediyorsunuz, gg hesap bilgilerinizi iletiyorsunuz arkadaş hesabınıza giriş yapıyor 2440 - 65 =2375 TL'te ürünü almış oluyorsunuz(dediğiniz indirim bu olsa gerek ) Ama bu arkadaşlar ne kadar güvenilir bilemem. Bu arada chip para arkadaşlara kalıyor bunun da unutmayın. Çok da önemli olmadığını düşünüyorum sonuçta bu ürünü alırken kullanamıyacaksın ama diyorsan 100 TL chip para bana kalsın üstüne eklerim RAM alırım o da senin kararın Bu arada Chip para ile ilgili detayları BURADAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ

Benim kredi kartım yok annemin kartı var o da world card maalesef :( ama 2440 lira yine de cok iyi en fazla 2600 liraya donatırım istediğim gibi

Zaten bu özelliklerde bir eksik ram o da çok dert değil bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRoZeNBoDy -- 7 Temmuz 2016; 13:12:52 >

• Gothique G kullanıcısına yanıt
    Beyler,bayanlar
    Asus K555UB-XO096T ÖNERİRMİSİNİZ?
  • GAFTICI75 G kullanıcısına yanıt
    Alınabilir belki ama ben kesinlikle almazdım o parayı verip cok daha iyilerini alabilirsin birincisi i5 ikincisi kasası plastik oldugu icin kronik sorunları var diye biliyorum asus yazısının altında acıklık falan üçüncüsü kasma problemleri olabiliyormus bildigim kadarıyla ekran kartı da 2 gb ve hddsi 500gb

• Kararimi verdimde monster alicam ya 2899 tl ye elimde windows 8.1 var lisansli onu kurarim.Bi bilginiz varmi monsterda 8.1 sıkıntı cikarmaz dmi?

• quote:

Kararimi verdimde monster alicam ya 2899 tl ye elimde windows 8.1 var lisansli onu kurarim.Bi bilginiz varmi monsterda 8.1 sıkıntı cikarmaz dmi?

Millette Monster takıntısı var galiba, hangi konuya girsem mutlaka monster öneren bir arkadaş çıkıyor :) Win 10 candır laptop için, w8 kullanıyordum kasma mı dersin programa tıklıyorsun 2,3 dakika sonra açılıyor filan. Win10 ücretsiz yükselttim şimdi canavar gibi. Moster alıyorsan Abra al modelini iyice araştır. Bu cihazların asus'un vk modelinden üstün bir yanı yok kanımca. Özelliklerini araştırabilirsin. Bu arada http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-x550vx-xx147d-i7-6700hq-4gb-1tb-4gb-gtx950m-228411777 linkinden X550VX-XX147D sipariş vermiş bulunmaktayım.

• http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V6-2.html alacağım kararı verdim :D Siparişini ne zaman veririm bilmiyorum.Sizce iyimidir ne diyosunuz?
  • quote:

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V6-2.html alacağım kararı verdim :D Siparişini ne zaman veririm bilmiyorum.Sizce iyimidir ne diyosunuz?

Kötü bilgisayar değil hd ekran var ama ben takılmıyorum hd ekrana kalitesi nasıldır bilem çok oyun yükleyeceksen 250 GB SSD ile geliyor oyunlarda yeterli olmayabilir. Senin yerinde ben olsam yukarıda aktardığım asus'u alırdım. Servis olsun malzeme kalitesi olsun iyidir. İstersen yorumları bir araştır ona göre

• quote:

quote:

Kararimi verdimde monster alicam ya 2899 tl ye elimde windows 8.1 var lisansli onu kurarim.Bi bilginiz varmi monsterda 8.1 sıkıntı cikarmaz dmi?

Millette Monster takıntısı var galiba, hangi konuya girsem mutlaka monster öneren bir arkadaş çıkıyor :) Win 10 candır laptop için, w8 kullanıyordum kasma mı dersin programa tıklıyorsun 2,3 dakika sonra açılıyor filan. Win10 ücretsiz yükselttim şimdi canavar gibi. Moster alıyorsan Abra al modelini iyice araştır. Bu cihazların asus'un vk modelinden üstün bir yanı yok kanımca. Özelliklerini araştırabilirsin. Bu arada http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-x550vx-xx147d-i7-6700hq-4gb-1tb-4gb-gtx950m-228411777 linkinden X550VX-XX147D sipariş vermiş bulunmaktayım.

Hayırlı uğurlu olsun Burdan paylasım yaparsın bize de :)

• Hocam asusa nedense malzeme kalitesi yüzünden filan hiç güvenmiyorum ısınma az ama sorun çok forumda aratırsan bariz menteşe ekran hatalarını sikca karşılaşan olmuş k555ub 12gb ram versiyonunu alacaktim baktım menteşe hatası çoğu kişide varmış vazgeçtim en son işte msı cx62'ye baktım pek olumsuz gormedim sadece kasa kalitesi o da benim için sorun değil nedense cooler booster özelliği beni cezbetti

• Chat54 kullanıcısına yanıt
    O fiyata doğru bir seçim olur hocam

• Arkadaşlar 2600 tl civarı param var ne alabilirim?Yazılım ve oyun amaçlı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RawShed kullanıcısına yanıt
    Hocam bende cx62ye döndüm bence de güzel bi karar

• quote:

Hayırlı uğurlu olsun Burdan paylasım yaparsın bize de :)

Teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: RawShed

Hocam asusa nedense malzeme kalitesi yüzünden filan hiç güvenmiyorum ısınma az ama sorun çok forumda aratırsan bariz menteşe ekran hatalarını sikca karşılaşan olmuş k555ub 12gb ram versiyonunu alacaktim baktım menteşe hatası çoğu kişide varmış vazgeçtim en son işte msı cx62'ye baktım pek olumsuz gormedim sadece kasa kalitesi o da benim için sorun değil nedense cooler booster özelliği beni cezbetti

Hocam o arkadaşlar kafayı yemiş http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-x550vx-xx147d-i7-6700hq-4gb-1tb-4gb-gtx950m-228411777 aldım geçen cumartesi elime ulaştı win10 kurdum 4 gb ram olmasına rağmen çok akıcı lol'de deneme şansım oldu sıkıntı yok. gta 5 yükleyebilirsem deneyeceğim. Taş gibi laptop soğutması da çok iyi, el yakmıyor. Çok sessiz bir ortamda az da olsa fan sesi duyuluyor. Şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Ekran kalitesi de güzel, tek hoşuma gitmeyen yanı klavye yazılarının kırmızı olması, forumda bir arkadaş demişti loş ortamda yazılar gözükmüyor diye doğru diyor. Ancak yazarken vs klavyeye bakmadığım için sorun olmuyor Alacak arkadaşlara şiddetle öneririm. dd4 ram çok farkediyor 4 GB'ram'e rağmen açılış kapanış çok hızlı. NOT: civataları iyi sıkmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRoZeNBoDy -- 11 Temmuz 2016; 15:25:33 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.