Şimdi Ara

Max 30.000ytl'ye Sıfır Dizel Araç Tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Max 30.000ytl'ye Sıfır Dizel Araç Tavsiyesi...Ne alınabilir sıfır?bizim aracı satalım dizel bişiy düşünüyoruz ama sıfır alıcaz ne alabiliriz.sedan olarak düşünüyoruz.Saygılarımı sunarım cevaplayan herkese.

• Düşündüğüm markalar Hyundai Accent Era 25000ytl ye ve Fiat Linea 28000 ytl ye.Bunlardan daha iyi araç bulabilir miyim?
  • İki arkadaşım yenilerde Accent era dizel aldılar, gayet memnunlar. Bu fiyatlara sedan dizel tercihi olarak accent era mantıklı bir seçim. 1.5 lt motoru 110 hp ve hem seri, hemde az tüketiyor.Ayrıca hyundainin 5 yıl garanti gibi bir avantajı var.
  • bencede era olabilir
  • pazarlıkla cordoba tdi full stylance bulabilirsin.donanım olarak seni fazlasıyla tatmin eder
  • era iyi bir seçim bencede
  • Era'nın 110hp ve 88hp olarak iki modeli yok mu? 30 milyara 110hp vermezler diye tahmin ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Era'da tek bir tip dizel motor vardır. Buda 1.5 CRDİ VGT 110 HP, 235Nm'dir. Yani 88 HP lik dizel motor seçeneği yoktur.
    quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Era'nın 110hp ve 88hp olarak iki modeli yok mu? 30 milyara 110hp vermezler diye tahmin ediyorum.
  • bence opel corsa 1.3 essantia al era dan çok daha iidir hem vergi avantajı hemde yakıttan büyük tasaruf sağlarsın bide iç mekanı gayet şık yalnız fiyatı 30861000 ytl ama süper araba bence
  • 207 nin dizelleride çok hoş bence 30 milyarın altında kampanyalı fiyatları var bence bir bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: f16erhan

207 nin dizelleride çok hoş bence 30 milyarın altında kampanyalı fiyatları var bence bir bak

adam sedan demiş okumadın sanırım.
  • YAW SEDAN DİYON DA ERA BAGAJ HACMİNİDE SEN GÖRMEDİN HERHALDE
  • quote:

Era'nın 110hp ve 88hp olarak iki modeli yok mu? 30 milyara 110hp vermezler diye tahmin ediyorum.

Dediğiniz seçenekler Getz'de mevcut. Era'da sadece 1.5 CRDi 110 HP motor seçeneği var dizel olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JimBeam

quote:

Dediğiniz seçenekler Getz'de mevcut. Era'da sadece 1.5 CRDi 110 HP motor seçeneği var dizel olarak.

Tamam onunla karıştırdım o zaman
  • kardeş hangini alcan karar verdinmi
  • corsa,fiesta,polo v.s. bilimum b sınıfı dizeller olabilir...
  • O ZAMAN CORSADAN ŞAŞMA BENCE ÇOK SPOR BİR ARABA BİDE MODEL OLRAK EN YENİSİ O YANİ KASASININ DEĞİŞMESİ EN AZ 5 SENEYİ BULUR BENCE SAKIN KAÇIRMA
  • YA KARDEŞ SEN GRİ RENKTE VEYA SİYAH RENKTE BİR ÇELİK JANTLI CORSA AL NEDE OLSA OPEL VE ÇOK ŞIK BİR ARAÇ YANİ CADDEDE YANINDAN GEÇERKEN BAKA KALIYORUM ÖLE Bİ ARAÇ YANİ
  • quote:

Max 30.000ytl'ye Sıfır Dizel Araç Tavsiyesi...Ne alınabilir sıfır?bizim aracı satalım dizel bişiy düşünüyoruz ama sıfır alıcaz ne alabiliriz.sedan olarak düşünüyoruz.Saygılarımı sunarım cevaplayan herkese.

Ciddi ciddi zor soru ama ben olsam Accent Era tercih ederdim ama donanımlı modelini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.