Bildirim
max 35000 dizel
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
C sınıfında Megane II veya III, Mitsubishi Lancer, VW Jetta, en geniş iç hacme sahip araçlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: tyu
masraf çıkarmayacak, max 6-6,5 lt/100 km yakacak, sedan ya da hatchback, biraz geniş bir araba arıyorum. Megane 3 hb beğeniyorum, başka tavsiyeniz var mıdır ? 80bini geçmezse iyi olur, uzun yolda kullanacağım günlük en az 100 km
Merhaba ben 1 ay önce 2008 C4 Picasso aldım, inanılmaz memnunum. Daha önce Fiat Bravo 2004/ Seat İbiza 2007/ Opel Corsa 2012 model arabalarım vardı. Ama Picassodan sonra araba budur dedim. Hem yakıt hem konfor olarak bence mükemmel. 2007/2008 model 70.000/ 80.000 km'de temiz araştırabilirsin -
Punto alinabilir . Hicbir konuda uzmez . Ama eskiden bu fiyata c sinifi arac alinirken simdi b sinifi alabiliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EmreFB1907
Punto alinabilir . Hicbir konuda uzmez . Ama eskiden bu fiyata c sinifi arac alinirken simdi b sinifi alabiliyoruz
aynen yahu orta sınıf geniş bir araba bu kadar da lüks olmamalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: tyu
quote:
Orijinalden alıntı: EmreFB1907
aynen yahu orta sınıf geniş bir araba bu kadar da lüks olmamalı.
Bir golfun mazotlu otomatigi tır fiyatına satiliyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X