Bildirim
MAX 400 TLYE NOKİA TELEFON
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
11 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
interneti iyi telefon istiyorsan nokya lardan uzak dur ,bol uygulama istiyorsan s40 telefonlara değil android işletim sistemli cihazlardan al
p503 , x8 , gio , galaxy mini , galax y , t20 ,ideos x5 gibi cihazlardan bbirini alabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.
interneti iyi telefon istiyorsan nokya lardan uzak dur ,bol uygulama istiyorsan s40 telefonlara değil android işletim sistemli cihazlardan al
p503 , x8 , gio , galaxy mini , galax y , t20 ,ideos x5 gibi cihazlardan bbirini alabilirsin.
iyi demişsin de burdakilerin hepsi 450-500 tl arası telefonlar
bir tek alınabilecek galaxy mini var bu yüzden belki onu alabilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: ardaheroman55
ben de telefon almaya karar verdim
istediğim özellikler interneti hızlı uygulamaları iyi olsun
bir de Nokia c3 nasıl bi telefon
Satın almayı planladığın ürüne firmaların en iyi fiyatı vermelerini istiyosan bir site var. Google'da urun_iste diye yaz. En üstte çıkan siteye gir. Firmalar sana en iyi fiyatı, en hızlı şekilde versinler. -
quote:
Orijinalden alıntı: ****com02
quote:
Orijinalden alıntı: ardaheroman55
ben de telefon almaya karar verdim
istediğim özellikler interneti hızlı uygulamaları iyi olsun
bir de Nokia c3 nasıl bi telefon
Satın almayı planladığın ürüne firmaların en iyi fiyatı vermelerini istiyosan bir site var. Google'da urun_iste diye yaz. En üstte çıkan siteye gir. Firmalar sana en iyi fiyatı, en hızlı şekilde versinler.
senin dediğini deniyorum hemen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X