Şimdi Ara

Max 45 Bin'e 2.el araç tavsiyesi acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk aracım olacak, bütçem maksimum 45 bin lira, aklımda olan araç 1.5 TDci Ford Fiesta Titanium X paketi haftasonu görmeye gideceğim. Bu süre zarfında sizden de öneriler bekliyorum. Volkswagen, Seat gibi araçlara baktığımda iyice kafam karışıyor sizin önerilerinizi kıyaslamalarınızı bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Not olarak: Görmeyi gideceğim aracın sadece sağ arka kapı sacı değişmiş ve sağ arka çamurlukta lokal bir boya var, kilometresi 67.000'de. Araç sahibinden ve kullanan kişi aracın gayet temiz olduğunu söyledi. Ben almayı kafama koyduğumda ekspertize götüreceğim zaten aracı ama kilometresinden dolayı bu kadar yüksek km'de bu araç alınmaz diyen arkadaşlarımda oluyor bu konuda da yorumlarınızı alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xemrex9797 -- 17 Ekim 2016; 16:19:57 >

• 45 çok kritik bir rakam. Üzerine 3-5 daha koyun şunu alıncılar veya o paraya bravo-cruze alınırcılar gelmeden, eğer B sınıfı araç bakıyorsanız gayet iyi bir tercih diyebilirim. Gidin bakın içinize sinerse alın. Kafanızı karıştırmayın. Hayırlısı ise olsun.
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    45 bine üzerine 3-5 koyarak geldim ciddi anlamda maksimum ayırabileceğim bütçe bu, fiestayı inceledim içime çok sindi ama diğer araçların yorumlarını okuduğum zaman dediğim gibi kafam ciddi manada karışıyor, değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
  • Konu günceldir arkadaşlar.
  • 67k km de arabaya yüksek diyen arkadaşlarınızdan öneri almayın bence.kriterleri yazsanız daha iyi olur. Yılda kaç bin km yapıyorsunuz,Otomatik mi istersiniz manuel mi ,geniş ailemisiniz.Sedan mı hb mı ? Biraz detaylandırın ona göre öneri gelir.
  • 1.5 tdci fiestalara 2014 te ESP , yokuş kalkış desteği gibi özellikler geldi (standart) bunlar araba için gerekli özellikler bence bunlar yoksa fiyat çokta iyi değil gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.