Şimdi Ara

MAX 450 TL'ye ANDROİD TELEFON ÖNERİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2.el max 450 TL'ye yurtiçi Android telefon almak istiyorum. Ben ilk etapta G2 veya Z1 düşünmüştüm, fakat bu cihazların kronik sorunları olduğunu ve 3 yıllık oldukları için vazgeçtim. Bende hem yeni, hem de garantili olan birkaç model buldum. Siz bunları tavsiye eder misiniz veya başka tavsiyeleriniz var mı?

Vodafone Smart 6 Ultra, Turkcell T60, Lenovo A7000, Lenovo P70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViperSRT -- 18 Eylül 2016; 16:07:42 >

• Bunların hepsi çöp turkcell t60 nedir uyduruk telefonları temin etmişler üstüne turkcell , vodafone marka basmış kakalıyo millete. Neyse 400 tlye alıp alabilicrğin en iyi telefon sanırım s4 yada note 2. Hatta biraz kasabilirsen 600 e note 3 de alabilirsin. G2 kronik sorunlu olsada emin ol lenovo ve operatör markalı telefonlardan bin kat iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz, operatör telefonları Zte üretimi ve pek kaliteli değiller. Diğer yandan S4 ve Note 2 güzel telefonlar ama artık çok eskidiler, özellikle Note 2 tam 4 yıllık cihaz. 2.elini temiz bulmak imkânsız, keza S4, G2 veya Z1 gibi cihazlarda öyle. S4'lere bakıyorum şarj soketi bozulmuş değişmiş, G2'ye bakıyorum ekran sararmasından ekran değişmiş ki hiç değişmemiş olsa bile insan tereddüt ediyor, acaba ben aldıktan sonra ekran sararır mı acaba diye. Z1'ler güzel pek sorunları yok, sadece şarj kapağı falan kopuk oluyor ama onların da 400'e aksesuarlısı yok. Sadece telefon veriyorlar. Orjinal şarj kablosu + şarj başlığı derken ek masraflar daha çıkıyor.
  • Bütçeyi biraz arttırabilirseniz General Mobile 4G Androidone 450 - 500 sıfır alabilirsiniz.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Turkcell ile sarı kutu puanı kampanyası var. 400 TL ye sıfır alınabiliyor. Listemde oda var aslında. İncelemeler de biraz düşük puan alsa da son ihtimal onu alacağım sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ViperSRT Turkcell ile sarı kutu puanı kampanyasıyla şuan alınamıyor malesef. Stoklar bir hafta önce bitti. Alabiliyorsanız hemen değerlendirin bence.
    Evet stoklara girmesini bekliyorum ama gelecek givi değil.

• Stoklara yakın zaman gelmez bence. Geldiğindede bu 200 tl kampanyası bitmiş olur.
  • 230 TL daha ekleyebilirseniz Lenovo K5 düşünebilirsiniz. GM 4G'yi biraz araştırın, ekran sararması sorunu vardı diye hatırlıyorum.
  • 230 TL ekleyemem malesef. En fazla max-ultra 450 TL yapabilirim. Ekran sararmasını bilmiyorum da wi-fi çekim sorunu çıkmıştı bir aralar.
  • lg g2 alın diğerleri hiçbir işi düzgün yapmaz.g2 en azından 2013 amiral gemisi.
  • TIMERIDER kullanıcısına yanıt
    Peki Z1 mi G2 mi hocam sizce ?

• ViperSRT kullanıcısına yanıt
    g2
  • ViperSRT Kesinlikle G2.
  • Tamirsiz bir G2 buldum bakalım, üyeden mesaj bekliyorum şu an. Yorumlarınız için teşekkürler.
    Hocam G4 Beat nasıldır ? Yukarıdaki operatör telefonlarına nazaran en azından markası belli ama ram 1.5 GB ve dahili hafıza 8 GB
  • İşinizi görecek en mantıklı telefon S4 ve G2'dir birde aldıktan sonra rom attınız mı sizi uzun süre götürür ben S4 kullanıyorum 6.0 yükledim telefon kendine geldi kafam rahat.
  • G2 Olmadımı.
    Üyeye ikidir mesaj atıyorum, okuyup geri dönmüyor. Olmadı yani
  • S4 düşünmüyorum. Hem donanımı düşük hemde 4G desteği yok. Ama temiz bir G2 veya Z1 bulabilsem hemen alacağım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.