Şimdi Ara

MAX 450 TL'ye ANDROİD TELEFON ÖNERİSİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    4g destekli versiyonuda var hocam I9505

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktım evet varmış, malum sitede o modelden bulamadım. Birde snap 600 işlemcili ve ram hızlarının 600 MHz olması G2 ve Z1'i 1 adım öne geçiriyor. Temiz G2 veya Z1 bulamazsam düşünebilirim.
  • Z1'de çok iyidir
  • G2 AL.

• Nexus 5.

• G2 al z1 e bulasma bence
    Carrefour sa eskisehir neoplus magazasinda s4 kapali kutu 660 civariydi
    Ama bu saatten sonra alinmaz gibi
    Yok alirim rom atarim diyosan orasi ayri

• crywolf34 kullanıcısına yanıt
    Harry Morgan kullanıcısına yanıt
    Prometheus-25 kullanıcısına yanıt
    @crywolf34

Mesaj attım bekliyorum hocam. Teşekkürler bilgilendirme için.

@Prometheus-25

Temiz, sorunsuz bulabilsem hemen alacağım. Ama pert telefonlara bile 400-500 istiyorlar.

@Harry Morgan

Hocam bu fiyat aralığında Nexus 5'e hiç rastlamadım. Bulursam değerlendiririm tabi. Bilgilendirme için teşekkürler.

@mobiluzman26

S4'ün muhtemelen 4G olmayan versiyonudur hocam. Hem 660 TL'ye çıkamam. Yine de teşekkürler bilgilendirme için.
  • Arkadaşlar peki Lenovo Vibe X2, Sony M4 Aqua, Huawei P8 Lite arasından hangisini tavsiye edersiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViperSRT

Arkadaşlar peki Lenovo Vibe X2, Sony M4 Aqua, Huawei P8 Lite arasından hangisini tavsiye edersiniz ?

ben olsam huawei alırdım daha yeni işlemci ve chipset, android 6.0 da almış. m4 aqua çok şikayet edilen bir telefon, vibe x2 ise p8 lite dan neredeyse her açıdan kötü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HünkarBeğendi kullanıcısına yanıt
    Evet hocam işlemci Snap 615 ve MT6752 gibi işlemcilere göre daha güçlü. Yalnız grafik kartı Mali450-MP4. Yani eski bir kart. OpenGL 3 desteği bile yok. Birde Lenovo P70 var. Size P70 nasıl ? P8 Lite'dan iyi midir ?
  • ViperSRT kullanıcısına yanıt
    p70 i geçen sene bir süre araştırdım, konusunu takip ettim. açıkçası birçok kişi memnundu çok satmıştı fiyatına göre işlemci performansı çok iyiydi vs. ancak milleti asıl cezbeden şey devasa bataryasıydı. yalnız iyi hatırladığım şey kamerasının kötü olmasıydı. p8 i çok araştırmadım ancak şimdi gsmarena dan inceledğim kadarıyla işlemci olarak biraz ekran kartı olarak ise p70 in bayağı bir gerisinde. ancak bu benim pek dikkat edeceğim bir husus değil. ben gördüklerimi fikirlerimi toplayayım en iyisi:

lenovo p70
    - 4000 mah batarya (9-12 saat ekran süresi)
    - çok iyi işlemci ve ekran kartı
    - kötü kamera
    - kasa kalitesi vasat

huawei p8 lite
    - iyi kasa kalitesi gorilla glass
    - iyi işlemci vasat ekran kartı
    - oldukça iyi kamera
    - marshmallow
    - hassas dokunmatik (eldiven modu)

bu da gsmarena karşılaştırması:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7063&idPhone2=7201

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende askere telefon sokacagım kasımda gıdıyorum g2 mini alıcam
  • Benim içinde grafik kartı pek önemli değil, çünkü telefonuma 1 kere bile oyun yükleyip oynamadım. Oyun için masaüstü veya dizüstünü tercih edenlerdenim. Ama eski donanım, eski teknoloji olduğundan daha çok güç çekiyor demektir bence. P8 Lite'ın da bataryası 2200 mAh olduğu için şarj sıkıntısı olur mu diye düşünüyorum. Kamera konusu benim için önemlidir. Şu ana kadar kullandığım telefonların doğru dürüst kameraları olmadığı için, artık iyi bir kameraya sahip telefon almak istiyorum. M4 Aqua'yı da eledim bu arada 8 GB hafızası olduğu için.

@Zeen

G2 Mini de güzel telefon ama bütçeniz ne kadar ? Belki daha iyi bir telefon önerebiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViperSRT

Benim içinde grafik kartı pek önemli değil, çünkü telefonuma 1 kere bile oyun yükleyip oynamadım. Oyun için masaüstü veya dizüstünü tercih edenlerdenim. Ama eski donanım, eski teknoloji olduğundan daha çok güç çekiyor demektir bence. P8 Lite'ın da bataryası 2200 mAh olduğu için şarj sıkıntısı olur mu diye düşünüyorum. Kamera konusu benim için önemlidir. Şu ana kadar kullandığım telefonların doğru dürüst kameraları olmadığı için, artık iyi bir kameraya sahip telefon almak istiyorum. M4 Aqua'yı da eledim bu arada 8 GB hafızası olduğu için.

@Zeen

G2 Mini de güzel telefon ama bütçeniz ne kadar ? Belki daha iyi bir telefon önerebiliriz ?

samsung s6 mı satıcam askerde 6 ay kullanmalık alıyorum yanı cok koymucak bir şey o yüzden minisini alıcam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.