Şimdi Ara

Max. 50.000 TL Benzinli manuel güçlü araç yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.75 giuletta bulunsa piyasada sizlik araç, astra opc-gtc falan da bakabilirsiniz. Ya da corsa opc falan olabilir d segmenti araçları falan da yazmışlar ama size uygun araçlar b, c segmenti olmalı ki o motorun hakkını versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu araci kullandiniz mi bilmiyorum ama insan o motoru duyunca araba ucacak falan bekliyor.

http://youtu.be/bL1vBK-bGUI Sunun ara hizlanmarina bi bakin.devir ne kadar yavas yukseliyor 200+ beygir bi arac icin.guzel ama gucu normal bi alfa ya da act motorlu golf gibi geldi.

• Adieu kullanıcısına yanıt
    Corsaci bi arkadasim var gruplari var.opc corsaya binme sansim olmustu.yurt disindan hks turbo intercooler falan getirip takmislar araba 250 beygir olmus.bir gidiyor.terledim korkudan.bmwler falan oldu bitti yaninda arabanin ama o kasaya o guc cok.buyuk tehlike.dediginiz gibi segment en asagi golf segmenti olmali ki biraz da guvenli olsun.

• asdfewf A kullanıcısına yanıt
    Allah gonlunuze gore versin hocam.insallah daha iyilerini alirsiniz.ford citroen falan genc insanlara hitap etmiyor ya.benim gorusum bu.alfa biraz daha iyi ama onun da ic konsol rezalet.keske disi kadar ici de iyi olsa da alsak.

• Kullanma şansım maalesef olmadı üzülerek çok istedim ama test aracı olmadığı için içimde ukte kaldı...

Bu aracı alırsan yapacağın işlem pedalchip ve chip tuning bunları yaparsan 6-6.3 sn gibi olur kanımca 7 snin altına %100 iner

• quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Kullanma şansım maalesef olmadı üzülerek çok istedim ama test aracı olmadığı için içimde ukte kaldı...

Bu aracı alırsan yapacağın işlem pedalchip ve chip tuning bunları yaparsan 6-6.3 sn gibi olur kanımca 7 snin altına %100 iner

208 gti aklımı çok kurcalıyor.küçük araç sınıfında ama içi neredeyse gördüğüm en donanımlı ve güzel küçük araç.denkleri clio polo ibiza gibi araçlara baktığımızda hiçbiri iç donanımda daha iyi değil üstelik 200 beygirlik stok motor da cabası.şuan ikinci sırada 208 gti var..
  • ilan temsilidir turbosuz 231 hp 300 nm tork, benzin ortalama yakıt 13-14 lt 100 km de, lpg olursa prins mutlaka olsun benzinden pek farkı yoktur performans olarak oda 15-17 lt yakar 40-45 kuruşa denk gelir. istediğin kadar oynayabilirsin atmosferik motor sonuçta ve parçası kolay bulunabilecek araba e46 candır 3.16i var bende ve birde 50 bine almayı düşünüyorsan bmw yi 2001 e kadar vergi diliminden yırtmak için birde şunu unutma ikinci el araç alırken mutlaka masraflar olacaktır e46 için söyleyeyim sahibi istediği kadar temiz desin varsın 5-6 bin masraf + fiyat hesapla bu böyledir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-galeri-evren-den-2001-model-bmw-330-i-lpg-li-224745513/detay

• mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    lpg ile falan kesinlikle işim yok.20 litre bile yaksa alacağım.yakıt en son düşündüğüm şey.zevk için alıyoruz bir süre alıyoruz bir de yakıtını mı düşüneyim.bu araçlara çok baktım çok düşündüm ama km çok.model çok eski.e90 dan aşağısı alınmaz onlar da 100bin tl civarlarında seyrediyor.arabalr güzel ama e 90 ile e 46 farklı masraflar çıkartır.ayrıca tabiki bakım için upgrade için ufak tefek sorunlar için gideceğiz sanayiye ama bunlar da çok uğraştırır ya.15 yaşında araba ile 5 yaşındaki bir olmuyor.
  • 1.2 tsi polo diyerek eksi manyagi olurdum ama:) dogru arac bence 208 gti

• alperdgal A kullanıcısına yanıt
    bmw den önce 1.4tdi dsg polo kullandık.2 hava yastıklı arabaya 58 milyar nasıl verdi babam hala düşünüyorum.polo altın kaplansa alınmaz :D gti beni düşündürdü iki gündür.
  • şimdi 5 ile 15 yaşındaki araba elbet bir olmaz neden olmazına gelirsek nasıl bakıldığı ve nasıl kullanıldığı ile ilgili bir durumdur. yoksa arabanın yaşı veya km si çokda birşey ifade etmez, takıntılılar dışında birşey ifade etmez. aynı performans aynı güç her şeyi aynı kalkıp da benzinde kullanmak :D yok sübap eritirdi öle olurdu da böyle olurdu da onlar eskidendi lpg artık 93 oktan.
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    hocam düzgün kullanılmışı yok e 46 bmwlerin ya :) ben ne yapılacaksa kendim yapma taraftarıyım.15 senedir hırpalanmış arabayla 5 senedir hırpalanmış bir olmaz.bakalım hayırlısı.seçenek çok :)
  • 208 GTİ 6.8 0-100 ü var dediğim chip tuning pedalchip fln 6 sn altına banko iner gibime geliyor ve buda senin tatmin eder umarım :)
  • Mini Cooper
    Peugeot 208
    Insignia(Beygir ve tork gücü kağıt üstüne ne kadar yeterli gibi dursa da 1.5 tonluk bir araç olduğu için performans hissini fazla yaşatmayabilir)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hatasiz-270-hp-231206086/detay muhtemelen bu işlemleri hali hazırda yapmış.270hp bu hafif kasa ile performansı düşünemiyorum.
  • bloodletting. kullanıcısına yanıt
    yaşım 23 opel bana gelmez.minileri de sevmiyorum.genel olarak.insignia gidiyor bayağı da kasa işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: master135

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hatasiz-270-hp-231206086/detay muhtemelen bu işlemleri hali hazırda yapmış.270hp bu hafif kasa ile performansı düşünemiyorum.

Aynen bende öle. Bu hali ile bir çok araca kafa tutar.

İstersen ara pazarlık et 52 ye alabilirsin gibime geliyor.Alırsanda nasıl olsa ankaraya gidiyorsun pedalchip taktırıp dene bakalım....

öncelik hala Rx 8.. bir araba buldum bakalım önümüzdeki hafta kontrol ettireceğim.şuanki aracı da satarsak kısa sürede.alacağım.ama herhangi bir sebepten rx 8 olmazsa radarımda 208 gti ardından leon fr var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: master135

öncelik hala Rx 8.. bir araba buldum bakalım önümüzdeki hafta kontrol ettireceğim.şuanki aracı da satarsak kısa sürede.alacağım.ama herhangi bir sebepten rx 8 olmazsa radarımda 208 gti ardından leon fr var.

Kardeşim istediğin gibi olsun ama Rx-8 in araştırmıssındır minarelli yağı var o kullanılmamış ise vay haline o Rx-8 in inş sağlam çıkar.
    genelde motoru değişmiş oluyor bu araçların ama bulduğum araç henüz 40binde ve ilk motoru var üzerinde.en fazla sandık motor atarım sorunsuz kullanırım kaporta da sağlam.bütçemi aşmıyor ama bakalım ya hayırlısı.belki bir sorun çıkar vazgeçerim.süreci buraya yazacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.