Şimdi Ara

Max. 50.000 TL Benzinli manuel güçlü araç yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: master135

hocam düzgün kullanılmışı yok e 46 bmwlerin ya :) ben ne yapılacaksa kendim yapma taraftarıyım.15 senedir hırpalanmış arabayla 5 senedir hırpalanmış bir olmaz.bakalım hayırlısı.seçenek çok :)

1976 model ve 4.6 milyon km (5 yaşındaki mazda 15 yaşındaki bmw rx8 e sandık motor alacağına bmwye sıfır kapak ve silindir al ve hangi rx8 hırpalanmamış ki? 5 yaşındada olsa biri mazda birisi bmw)

http://forum.donanimhaber.com/m_15947960/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: master135

alfa romeoya çok baktım.arkadaşımda dizeli var.iç konsol tasarımı hiç hoş değil.araba tamamen dış tasarımla ayakta duruyor benim düşüncem.ama benzinli motoru iyimiş.bir de 208 çok iyi geldi performans olarak.aynı güç 308 de olsa direk alınabilir.308 thp 170 180 den sonra sanki boğuluyor.siz daha iyi bilirsiniz.

alternatiflerin hepsi güzel.teşekkür ediyorum.ama hala rx 8 e bir rakip çıkaramadım aralarında.

Amaciniz ne 200+ ustu hizlarda gezip tozmak mi ? Allah korusun sonra haberlere cikmayasiniz.

Yuruyen ego haline getirme alacagin araci. Babanin ailenin gozunu arkada birakma. Sonra pisman olurlar keske almasaydik diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama;

Seat Ibiza Cupra DSG 1.4 TSI 180 PS
    ya da Seat Ibiza ACT FR 1.4 TSI 150 PS olabilir.

Edit: Bütçe yeterli olursa 1.6 Renault Clio R.S. 200 PS de alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 6 Ekim 2015; 7:57:12 >
  • metallurgy kullanıcısına yanıt
    ben arabaya sahip olmak için istiyorum.yani kapımın önünde dursun.hız arka planda.yukarı da yazmıştım okursanız eğer tabiki 200 + hızlarda gezecek değilim.ama boş yol güvenli biyer bulduğumda da veririm hakkını.işte bunu yaparken boğulmasın istiyorum.yoksa her yerde uçmanın mantığı yok.ailevi taraflarını ben de düşünüyorum merak etmeyin.tavsiye için teşekkürler.
  • ibiza cupraya baktım ama çok ufak bir araba.iç konsolu da çok sade.spor araç gibi durmuyor.208 gti aynı paralara daha iyi iç donanım daha iyi performans.
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    farkedersen senin böyle bi bmw ye çekme amacın var.işte bu ilgi kardeşim.insan ilgi duyduğu zaman birşeye karşısındaki herşeye mantıklı açıklamalar buluyor.benim de şuan rx 8 e biraz ilgim var.o sebepten aynı senin e46 için ürettiğin çözümleri Rx 8 için üretmeye çalışıyorum.yinede kesin konuşmamak lazım.belki birşey olur soğurum her seçenek var aklımda :) adama da maşallah 4.6m km yapmış.
  • Typer-R ları incelediniz mi?

• APPY038 kullanıcısına yanıt
    temiz stok type-R yok malesef.
  • O fiyata temiz rx8 bulabilirsiniz ama clio ve megane rs bakmayi da unutmayin. Alfa romeo gtde bakabilirsiniz

• guiletta 1.4 170.
  • clioya da baktım ama beğenmedim ya açıkcası.o segmente düşersem şuan 208 gti hala 1.sırada.daha iyi iç dış görünüm ve motor bir arada araç bulamadım henüz.bir tane buldum temiz.aracımı satmayı bekliyorum.sattığımda gidip bakacağım.
  • Antalya kullanıcısına yanıt
    teşekkürler tavsiye için.yukarda konuşmuştuk iç tasarımı çok köyü olduğundan eledik.
  • Pardon kaçırmışım o kısmı, performans deyince ilk aklıma gelen modellerden biriydi. O zaman polo gti. Ama onada yağ yakar, dsg patlar yorumları gelir şimdi.
  • Antalya kullanıcısına yanıt
    ilk mesajımı okursanız.vw kesinlikle almayacağım.fiyatı haketmeyen bir marka olduğunu düşünüyorum.teşekkürler cevap için.
  • Tamam o zaman.Bu arada imzan güzelmiş.,konuyla ilişkilendirilebilinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hatasiz-boyasiz-degisensiz-full-222287313/detay
    Senin ilacın böyle bir araç.hem yeni hemde motoruyla istediğin şekilde oynarsın.pazarlıkla biraz daha düşerler sanırım

2.5 aydır satılmamış kimbilir kaç ay daha ilanda kalır yazık pecoya

• quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hatasiz-boyasiz-degisensiz-full-222287313/detay
    Senin ilacın böyle bir araç.hem yeni hemde motoruyla istediğin şekilde oynarsın.pazarlıkla biraz daha düşerler sanırım

Üzülme.Kafanı böyle boş şeylerle meşgul etme.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

quote:

Üzülme.Kafanı böyle boş şeylerle meşgul etme.

üzüldüğümde kafamı meşgul ettiğimde yok canını sıkma, 2.5 aydır satılmayan arabayı tavsiye etmişsin alıpta ilerde satmaya çalışırsa küfür sana gelir

• Bak mesajda ne diyor.vw harici her araç olabilir diyor.Sen yinede istersen tavsiye et sizin gruptan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 6 Ekim 2015; 12:03:02 >
  • MKVll kullanıcısına yanıt
    satmak için değil kullanmak için araç alıyorum.her şeyini düşüneceğim tabiki.ona bakarsanız Rx 8 ikinci elde tam bir kumar ama bazı şeyler paradan ve beklemekten önemlidir.o arabanın piyasasını o hale getiren saolsun doğuş.yeni bir tartışma yaratmayalım kardeş.tavsiye dinlemek için açtım konuyu pecoyu beklemiş golfu almamış gibi yorumlar için değil.saol geldiğin için.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.