Şimdi Ara

Max. 50.000 TL Benzinli manuel güçlü araç yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    B planı olarak hazırda 1-2 araç ayırdım favorilere.leon şuan 2.sırada duruyor.piyasası iyi parçası kolay her şeyi kolay.şuan beklemedeyiz ....
  • İ20

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaptan Ross kullanıcısına yanıt
    o kadar çok araştırdım ki.oynanmamış stok araba yok neredeyse.hepsi stage 2-3-4 basılmış.ben aracı stok almak istiyorum.birşey yapılacak ise ben yapayım istiyorum.en azından bir problemle karşılaşırsam içim rahat olur.ben yapmıştım derim.diğer türlü hep bir soru işareti.
  • Dh de önerilen araçları listeden çıkararak başlayabilirsin. Çünkü burada millet en son alacağı araçları önermeye bayılıyor.
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle görünüyor.bakalım bir arkadaş güzel bir tavsiye ile çıkarsa belki düşünebilirim ama şuanlık ihtimal yüzde 80
  • memocan2468 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur.dizel düz veya otomatik 50 60k araç tavsiyeli konulara baktığımızda herkes mazda 3 mazda 5 leri öve öve bitiremiyor ama kimsenin aldığı yok :) hayırlısı.fikir fikirdir.saygı duyalım
  • Midesizz kullanıcısına yanıt
    hocam hangi motor seçeneği acaba çok merak ettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: master135

hocam hangi motor seçeneği acaba çok merak ettim :)

1.2 veya 1.4 benzinli
    Bütçenize göre değişir hocam.

• quote:

allah türkiyede dizel araba alacak duruma gelmeyi nasip etmesin.allaha şükür kazancımız yerinde.kendim de ufak ufak birşeyler kazanıyorum.benzin masraflarını karşılayabilecek durumdayım.dizelden tiksindim türkiyede son 4-5 yılda.o yüzden asla almam.1.6 124 beni kesmez ya :)

hocam 1.6 124 tatmin etmezse seni

scirocco 1.4 160 HP yi tavsiye ediyorum..
    100 beygir görünüyor en güçlü seçeneği.beni kesmez malesef.önceki aracımız bmw 3.20 benzinliydi.ondan sonra bu araba çok ağır kalır bana.
  • Alfa konusunda aynı fikirdeyiz o zaman onu eleyin. 208i ya da 308i ciddi olarak düşünün bence chiple motorun önü çok açık, aynı motorun 270 bglik versiyonu var RCZ Rda. 156 bglik 308in hızlanması felan F10 520d ile kafa kafaya. 208 dahada hafif, 200 bgliği ise ayrı bir boyut Üstelik bu motor hayvan gibide yakmıyor sakin sürüşle 7.5 ortalamayla gezilir. RX8in wankel motoru belli bir süre sonra bitiyordu sanırım ve masrafı yüksek olur diye düşünüyorum, daha önceden anasını ağlatıyorlar çünkü bu araçların. O yüzden pek önermem.

• asdfewf A kullanıcısına yanıt
    ilk mesajda belirttiğim gibi.kesinlikle hiçbir vw aracı düşünmüyorum.keşke fiyatları yüz 15-20 daha düşük olsa alsak.gayet güzel araçları olmasına rağmen benim düşüncem o fiyatları haketmiyor.o yüzden uzak durmaya çalışıyorum.yoksa kuzen yeni aldı sıfır R line özel 18 jantlar falan 90 liraya yakın verdi.tamam iç donanım yeni turbo göstergeler kasa vs herşey güzel ama 90 lira etmez...
  • quote:

100 beygir görünüyor en güçlü seçeneği.beni kesmez malesef.önceki aracımız bmw 3.20 benzinliydi.ondan sonra bu araba çok ağır kalır bana.

O arabadan sonra bu paraya sizi "kesen" araç zor bulunur

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    Rx 8 ile ilgili yaklaşık 2 yıldır aralıksız bir araştırma yapıyorum.herşeyini her sorununu okudum.o yüzden oluşabilecek masrafların bilincindeyim.aynı zamanda ortak görüş de bu araca bakarsan masraf falan hikaye gül gibi gidersin diyorlar.sadece yakıt işte.diğer konuya dönersek yaklaşık 1700kg 5.20d ile 1160kg 308 i karşılaştırmak doğru olmaz.ama tabiki sınıfının araçlarına göre iyi görünüyor.birkaç videosunu izledim.ara hızlanmalar geçişler iyi ama klasik orta sınıf araç modu bunda da var.180+ hızda boğuluyor.tabi sürekli 200lerde gezecek değiliz ama bunu da değerlendirmek lazım.
    donanım yenilik vs benim için çok önemli olmadığından biraz daha umutluyum bu konuda.benim tek kriterim motor.hayırlısı artık.yorumlarınız için teşekkürler.
  • O zaman 208 GTi'a detaylı olarak bakın, birde chip oldu mu önünüzde anca cupralar felan olur

Size bir site önereyim buradan kafanızdaki araçların performans verilerini kıyaslayın.

http://www.zeperfs.com/en/perfs.php?Action=Duel

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    Dostum site çok güzel çok teşekkür ediyorum.bayağı bi aydınlattın beni.listeye 208i de ekliyorum :) cupra ibiza tabi leona bulaşmayalım
  • quote:

ilk mesajda belirttiğim gibi.kesinlikle hiçbir vw aracı düşünmüyorum.keşke fiyatları yüz 15-20 daha düşük olsa alsak.gayet güzel araçları olmasına rağmen benim düşüncem o fiyatları haketmiyor.o yüzden uzak durmaya çalışıyorum.yoksa kuzen yeni aldı sıfır R line özel 18 jantlar falan 90 liraya yakın verdi.tamam iç donanım yeni turbo göstergeler kasa vs herşey güzel ama 90 lira etmez...

o olmazsa

2013 MONDEO 1.6 TİTANIUM 160 Beygir ECOBOOST

Citroën
    DS4
    1.6 THP D-Sport 156 Beygir

Alfa Romeo
    Giulietta
    1.4 TB MultiAir Progression Pluse 170 Beygir

bunlara bak bir de aslında bu kadar güçlü arabalara bence gerek yok. Bende seneye Allah izin verirse doğan SLX almayı planlıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfewf -- 4 Ekim 2015; 23:46:36 >

• Yazdıktan sonra aklıma geldi, ibiza selam dursun 208 GTi'a, leona bulaşmaya gerek yok zaten

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.