Şimdi Ara

Max. 50.000 TL Benzinli manuel güçlü araç yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar.Vw kesinlikle düşünmüyorum.Haricinde her türlü tavsiyelerinize açığım.Fiyat en fazla 50 bin tl olabilir.(sadece vw markasını düşünmüyorum.Seat skoda vs olabilir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İllidianStormraqe -- 4 Ekim 2015; 19:04:12 >

• Mazda rx-8
  • Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    Hocam yarın bi rx8 test etmeye gidiyorum.aklımdaki araba bu.resmen bağladı beni kendine ama yinede hazırda alternatif de olsun diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: master135

Hocam yarın bi rx8 test etmeye gidiyorum.aklımdaki araba bu.resmen bağladı beni kendine ama yinede hazırda alternatif de olsun diyorum.

Sec serisi bakabilirsin. Benzin sorun değil gördüğüm kadarıyla.

https://youtu.be/Z2wN0nL5zQA

Ama bu otomatik.
    modeli o kadar aşağılara çekmek istemiyorum.2005ten ufak olmasın ortalama.Her ne kadar bmw ci olsam da tam bir garaş arabası sec ler.
  • quote:

modeli o kadar aşağılara çekmek istemiyorum.2005ten ufak olmasın ortalama.Her ne kadar bmw ci olsam da tam bir garaş arabası sec ler.

Bmwci isen e36 m3 derdim ama çoktan düşünmüşsündür.

Onun yerine temiz tüpsüz bir clk öneriyorum. 2000 üstü bulunur.
    o kadar çok bmw araştırdım ki.m3 3.30 3.25 3.28 bu araçların temizlerini bulmak altın bulmak gibi.Yaşım genç olduğu için mercedesin genel olarak araçları bana hitap etmiyor.Bir düşüncem de 2013 üstü leon fr alıp ufak chip egzos vs işlemleriyle 180-200 arası bir beygire çıkarmak.
  • Altına bmw çeken yanlıyor

O son düşünceni yapma bence. O kadar güç arabayı yönlendiren tekerlere binince keyif vermez pek, gerilir. Hem ben modifiyeye karşıyım.

Şöyle bir stock s14 öneririm.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-temiz-s14-stok-224544551/detay

S13 de bakılabilir, ama eski kaçar.
    ikinci eli nasıl bu araçların.çok da eski sayılmaz.motor da iyi.
  • quote:

Hastası çok bunların, ederinde fiyat koyarsan birkaç haftaya satılır bence.

Yine de öncelikli olarak rx-8 derim.

Wankel aşktır.
    planlar yolunda giderse.inşallah alacağım.buraya da konuyu açacağım hayırlısıyla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

quote:

Hastası çok bunların, ederinde fiyat koyarsan birkaç haftaya satılır bence.

Yine de öncelikli olarak rx-8 derim.

Wankel aşktır.

Alıntıları Göster
    en yeninin bi eski kasası olan corollaya bak derim 1.6 124 hp

benim düşüncem o paraya 2015 dizel arabada alırsın ama karar senin tabi ki

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hatasiz-boyasiz-degisensiz-full-222287313/detay
    Senin ilacın böyle bir araç.hem yeni hemde motoruyla istediğin şekilde oynarsın.pazarlıkla biraz daha düşerler sanırım
  • Milletin beyni zehirlenmiş her yerde 1.6 ve altında motor görmekten, az yaksın demekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

Milletin beyni zehirlenmiş her yerde 1.6 ve altında motor görmekten, az yaksın demekten
    seat leon fr 1.4tsi fr öneriyorum...Yüklemeye modlamaya müsait parasının hakkını her şeyiyle verir...
  • ep3 type-r diyorum
  • Peugeot 208 GTi 1.6 THP 200 bg. (55 civarı alınabilir, bütçenizi biraz aşıyor)
    Peugeot 208 1.6 THP Allure 156 bg.
    Citroën DS3 1.6 THP 156 bg.
    Peugeot Yeni 308 1.6 Thp Allure 156 bg ( 55 56bine alınabilieir, bütçenizi biraz aşıyor)
    Opel Insignia 1.6 Turbo 180 bg.
    Opel Astra 1.6 Turbo 180 bg.
    Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 bg (50 bine bulunabilir mi emin değilim)
  • asdfewf A kullanıcısına yanıt
    allah türkiyede dizel araba alacak duruma gelmeyi nasip etmesin.allaha şükür kazancımız yerinde.kendim de ufak ufak birşeyler kazanıyorum.benzin masraflarını karşılayabilecek durumdayım.dizelden tiksindim türkiyede son 4-5 yılda.o yüzden asla almam.1.6 124 beni kesmez ya :)
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    alfa romeoya çok baktım.arkadaşımda dizeli var.iç konsol tasarımı hiç hoş değil.araba tamamen dış tasarımla ayakta duruyor benim düşüncem.ama benzinli motoru iyimiş.bir de 208 çok iyi geldi performans olarak.aynı güç 308 de olsa direk alınabilir.308 thp 170 180 den sonra sanki boğuluyor.siz daha iyi bilirsiniz.

alternatiflerin hepsi güzel.teşekkür ediyorum.ama hala rx 8 e bir rakip çıkaramadım aralarında.
  • Rx8 sizin için biçilmiş kaftan
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.