Şimdi Ara

Max 60.000 TL ye hangisi 320i - clk 200 - passat 1.4tsi dsg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar max 60.000 TL bütçem var. Buarada yaşım 25. Şunlar arasında kararsız kaldım. Siz hangisini tavsiye edersiniz ? Teşşekürler

1- 2008 Bmw 320i
    2- 2003-2004 Mercedes Clk 200 komp. avantgarde
    3- 2011 Vw Passat 1.4 tsi dsg

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp2

Merhaba arkadaşlar max 60.000 TL bütçem var. Buarada yaşım 25. Şunlar arasında kararsız kaldım. Siz hangisini tavsiye edersiniz ? Teşşekürler

1- 2008 Bmw 320i
    2- 2003-2004 Mercedes Clk 200 komp. avantgarde
    3- 2011 Vw Passat 1.4 tsi dsg

Ben mercedes i elerdim..Model yılı olarak oldukca eski bir model..
    Eger ailenizle beraber kullanıcaksanız yeni bir passat derim..Ancak yasım 25 diyorsunuz..Eger benzin parası sorun değilse BMW 320i sizi daha mutlu eder..
  • Passatı hem yaşınız hem de DSG-7 nin problemli olması nedeniyle önermiyorum.
    Mercedes CLK da güzel BMW de ama BMW 4 kapı olacak ama sıradan olma ihtimali daha fazla olacak.Farklı bir çizgi istiyorsan CLK yı tavsiye ederim ama 60.000 e km si az temiz CLK bulmak baya zorlayabilir sizi gibi. Ek olarak INSIGNIA'yı da öneririm.
  • passat kasa değiştiricek o yüzden önermiyorum. BMW benim tercihim olurdu.
  • bmw
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafag26

Passatı hem yaşınız hem de DSG-7 nin problemli olması nedeniyle önermiyorum.
    Mercedes CLK da güzel BMW de ama BMW 4 kapı olacak ama sıradan olma ihtimali daha fazla olacak.Farklı bir çizgi istiyorsan CLK yı tavsiye ederim ama 60.000 e km si az temiz CLK bulmak baya zorlayabilir sizi gibi. Ek olarak INSIGNIA'yı da öneririm.

yasına uygun olurmu bilmem ama pasat ı düşünüyorsan insignia ı da düşün
  • CLK'yı bence de eleyin, yüksek kilometre olacak. Passat 1.4 TSI DSG mükemmel bir araç olsa da tam bir dede arabası benim gözümde. Tecihim BMW olurdu, ama 2008 model 320i'ler de 65.000 TL gibi fiyatlardan başlıyor. Sıfır 2010 model 320d'lerin fiyatlarının da 80.000 TL'lere kadar indiğini göz önüne alırsak bütçeyi biraz daha zorlayın zorlayabiliyorsanız.

Sonuçta sıfır, makyajlı kasa ve 184 beygir avantajı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.