Şimdi Ara

Max 60 tl kokusu kalıcı parfüm önerisi. Parfümden anlayan arkadaşlar içeri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 60 tl gibi bütçem var arkadaşlar,gratis,watsons da falan david beckham antonio banderas var bu fiyat bandında sanırım kalıcıgı nasıl?

birde 30 tl bandında caldion ve slazenger var kalıcı mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Slazenger kullanıyorum. Kalıcılığı fena değil. Zaten 20 tl lik parfüm, gün içinde tazeleyerek kullanırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde master parfumer watsonsda olacaktı. Forumdan bi arkadaş övmüştü baya. Yanlıl hatırlamıyorsam 50 ml 35 tl idi. Kalıcılık için idare eder demişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: freezyslot

Slazenger kullanıyorum. Kalıcılığı fena değil. Zaten 20 tl lik parfüm, gün içinde tazeleyerek kullanırsın.

acaba slazenger+caldion mu yapsam

• quote:

Slazenger kullanıyorum. Kalıcılığı fena değil. Zaten 20 tl lik parfüm, gün içinde tazeleyerek kullanırsın.

mavi mi yeşil mi

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Yeşil kullanıyorum. Yaz kış gider. Maviyi de övüyorlar ama ona yaz kokusu diyorlar biraz daha hafif diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Caldion şu mavi kutulu olanı diyorsan çiçek kokusu... Ben çiçekten pek hazzetmiyorum ama senin tercihi bilemeyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yeşil kullanıyorum. Yaz kış gider. Maviyi de övüyorlar ama ona yaz kokusu diyorlar biraz daha hafif diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam

kalıcı mı hocam

• A 101'de slazenger gym- slazenger power 11.95 tl ye dusmus 2 tane aldim( tum magazalarında ve tüm illerde var mi? bilemem gidip sorabilirsin )

-Slazenger gym - nikos sculpture'nin

-Slazenger pwr - Rochas'ın çakmasıdır....

açık parfumculerde ( dp- bargello vs ) satılanlardan daha kalitelidir....bilhassa gym kalıcılıgı pahalı designer parfümler kadar var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 16 Kasım 2016; 13:38:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

Brut Klasik ya da Dunlop Klasik kullan pişman olmazsın :)

Arkadasin bahseddigi Brut klasik veya Brut madalyon olani tavsiye edrim...

Dunlop klasik de iyi secim....( 90 larda kullandigimizin aynisi...yesilide guzel maviside )+ olarak slazenger gym ,dunlop klasik yesilin aynisi sadece bir tik tatlisi yukarida belirttigim gibi onuda tavsiye ederim

Fransiz parfumu olsun denilirse Gratis,watsonslarda satilan urlic de varens night-black de tavsiye listesine girsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 19 Kasım 2016; 17:38:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.