Şimdi Ara

max 60000 araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kafamda o kadar araç var ki bi araç beğeniyorum içi boş oluyor bi araç beğeniyorum seneye yeni kasa çıkacak kimisin bagajı küçük kimisinin motoru. aklımda genel olarak dizel araçlar var.Az kullanılmış 2. elde olur.aklıma rapidde geldi c segmentiyle pek bi fark göremedim. Fiyatı daha uygun hemde full ama b segmentine bu kadar para verilirmi bilmiyorum.sizden tavsiyem aklımda jetta focus corolla astra gibi araçlar var hangisini önerirsiniz veya bunlardan farklı hangi aracı önerirsiniz?

• Sıfır için 1.6 dizel Leon style. 2.el için, Astra Sedan 1.3 dizel 95 hp Cosmo veya 1.6 dizel 136 hp edition/business. Karar sizin ağzına kadar dolu donanımmı yoksa güçlü ve performanslı bir motor mu? Corolla tasarım özürlüsü ve motoru güçsüz, 60 bintik jetta trendline olur anca onda da esp yok, bomboş, comfortlinelar kazası olur ayrıca astra sedan jettadan daha iyi bir araç bence jettadaki malzeme kalitesi polo ile aynı. Focus taze makyaj gördü problem değilse 2.el titanium düşünebilirsiniz benim önerim güçsüz motoruna rağmen astra 1.3 Cosmo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetemrah A kullanıcısına yanıt
    Dizelde TDCİ 115hp 270 FOCUS 2012-2013 Titanium bakın Corollayı dizelde önermem rakiplerine göre zayıf motoru Astra ise 1.6 CDTI olma ki değisn onlada pahalı en uygun en donanımlı FORD FOCUS olur.
  • sıfır km dizel manüel leon bence ideal.

• Audi A1 ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetemrah

arkadaşlar kafamda o kadar araç var ki bi araç beğeniyorum içi boş oluyor bi araç beğeniyorum seneye yeni kasa çıkacak kimisin bagajı küçük kimisinin motoru. aklımda genel olarak dizel araçlar var.Az kullanılmış 2. elde olur.aklıma rapidde geldi c segmentiyle pek bi fark göremedim. Fiyatı daha uygun hemde full ama b segmentine bu kadar para verilirmi bilmiyorum.sizden tavsiyem aklımda jetta focus corolla astra gibi araçlar var hangisini önerirsiniz veya bunlardan farklı hangi aracı önerirsiniz?

Cıvıc alınabilir.
  • daha çok sedan bi araç istiyorum az yaksın ama moturu çok iyi olmasa da tatmin eder seviyede olsun.Çünkü ailemle birlikede kullanmam gerekiyor dizel tercihimdir sıfır olmasına gerek yok az kullanılmış 2. el de olur.Bundan önce caddy kullanıyorduk.Bize çok büyük geldiği için sattık alacagımız arabada en azından içi ferah olsun.Bagajı normal seviyelerde olsun.ailemle birlikte bende kullanacagım biraz tipde güzel yakışıklı olursa çok güzel olur.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    MAX 35.000 Jip tavsiyesi.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.