Şimdi Ara

max. 850- tl. yüksek ekran çözünürlüğü olan tlf tavsiyesi...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar w810i kullanıyorum hal-i hazırda... dokunmatik tecrübem olsada işletim sistemi tecrübem yok...dokunmatik teknolojisine geçme vakti geldi ... en son incelediğim model galaxy ace fakat onun da ekran çözünürlüğü pek tatmin edici gelmedi.... wildfire tasarım olarak çok hoş fakat ekran facia bana göre. kardeşimde c6-01 var, onu baz alarak konuşuyorum.....değerli önerileriniz bekliyorum... şimdiden teşekkürler

*dokunmatik

*kibar ,ele avuca gelen 4 inç ten büyük olmayan
    sağı solu çabucak soyulmayan (samsungun nikelaj boyaları gibi, ace in de kenarları böyleydi, ne kadar gider meçhul)

*kamerasıyla pek işim olmaz flaşı olsun (el feneri niyetine :) )

*işletim sistemi kullanmadığım için ne derseniz o :)

• Hocam wave 2 yi tavsiye edeyim. Kısaca telefon.

SuperClearLCD ekrana sahip,5mp kamerası var flaşı var fenersiz kalmazsın yani ,3.7 inç ekranı var,Çözünürlüğüde gayet güzel ace gibi değil yani Fiyat olarakta en son electro worldde 849 liraya görmüştüm
  • galaxy s öneririm.El feneri yok ama olsunsüper amoled 4 inç ekran ve android ile harika bir telefon(bu arada 850 tlye nerden bulayım demeyin araştırılınca bulunuyor)
  • işletim sistemi olarak android, bada , symbian, vs... giriş seviyesinde ki ben için sizce ne kadar önemli, tercihim hangisinden yana olmalı ?
  • wave 2 , x10 ,galax s, htc desire gibi modellerin ekran çözünürlükleri gayet iyidir
    symbian hantal yavaş bir işletim sistemi oldugu için tavsiye etmem
    android oldukca iyidir oyun program konusunda fazlasıyla mamnun kalırsın
    bada yeni bir işletim sistemi ama her gecen gün biraz daha gelişiyo ve oyun program destegi artıyo
    karar senin
  • motorola milestone 50tl ucuz 799 TL
  • aslında kafamda ki model desire , fakat fiyat korrkutuyo, en uygun ne kadara bulunabilir desire arkadaşlar.... htc tasarım olarak da malzeme olarak da önde duruyor....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • androidtelefonlari.com diye bir web site var.paralel ithalat yapıyorlar.ama kendileri 2 yıl garanti veriyor.zaten adamlar android'in türkiyedeki temsilcileri gibi bir şey.200 tl daha ucuz oluyor orası neredeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohaybetion

androidtelefonlari.com diye bir web site var.paralel ithalat yapıyorlar.ama kendileri 2 yıl garanti veriyor.zaten adamlar android'in türkiyedeki temsilcileri gibi bir şey.200 tl daha ucuz oluyor orası neredeyse.

valla oraya da baktım arkadaşım ama pek tekin gelmedi bana,....
  • sahibinden com a bak birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyhnzlm

quote:

androidtelefonlari.com diye bir web site var.paralel ithalat yapıyorlar.ama kendileri 2 yıl garanti veriyor.zaten adamlar android'in türkiyedeki temsilcileri gibi bir şey.200 tl daha ucuz oluyor orası neredeyse.

o sitede bi iş var gibi
  • 2.el X10 - HD2 - Desire bunlardan birini almalısın sana yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

quote:

quote:

o sitede bi iş var gibi

güvenilir bir site.3-4 yakınım sgs ve dhd aldılar ve günü gününe teslimatı tuttu.
  • İmzamdaki konuya göz atabilirsin yararı olur arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkant1

İmzamdaki konuya göz atabilirsin yararı olur arkadaşım

teşekkürler dostum bakıyorum...
  • 50 tl daha koy vodafondan kontratsiz wave2 al
  • Acer S100 liquid E yi önerir misiniz arkadaşlar.... bana full bi ürün gibi geldi.... eksi yönlerini söyleyebilecek birileri var mı_?

http://www.hepsiburada.com/Liste/acer-s100-liquid-e-2-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepacers100&categoryId=371946#Gorseller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyhnzlm -- 13 Nisan 2011; 20:50:00 >
  • quote:

Acer S100 liquid E yi önerir misiniz arkadaşlar.... bana full bi ürün gibi geldi.... eksi yönlerini söyleyebilecek birileri var mı_?

http://www.hepsiburada.com/Liste/acer-s100-liquid-e-2-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepacers100&categoryId=371946#Gorseller

flash player desteği şuan için yok onun dışında iyi bir cihaz

• Wave
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

galaxy s öneririm.El feneri yok ama olsunsüper amoled 4 inç ekran ve android ile harika bir telefon(bu arada 850 tlye nerden bulayım demeyin araştırılınca bulunuyor)

galaxy s alınmıştır... ama telefon bana ben telefona bakıyorum ne android ne smartphone tecrübem var :D

türkcell romlu 2.2 froyo sürümüyle açıldı, androidmarket açılmıyor... ne yapmak lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.