Şimdi Ara

MAX PAYNE 2 ACİL YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR OYUN İŞİNDE YENİYİM YANİ BU OYNADIĞIM İLK OYUN DENEBİLİR MAX PAYNE 2 DE HİLE OLARAK KISAYOLA -developer ekleniyormuş bunu bi turlu yapamıyorum lutfen biriniz anlayacacğım sekilde basamak basamak yazarbilirmisin teşekkurler

• ben oyunu hilesiz bitirdim hile kullanmanı tavsiye etmem. ama illa yapacam diyorsan oyunu çalıştırdığın simgeyi sağ tıkla özelikler de orada hedef yazan yerin sonuna ekle
  • Oyun işinde yenisen hile yapma
  • ya ben hilesiz bitiremiyorum sen de hile yapma yazmışşsın demek ki ihtiyacım var sanki sınavdan kopya şekme der gibi konuşuyosun hedef yazan yere girdim ama karşıma 50 tane dosya çıktuı ya bilen biri ne olur yardım etsin
  • Adamım resimde altını çizdiğim yere ekliceksin onu. Yazının en sonuna ekliceksin. .......'' gibisinden.

MAX PAYNE 2 ACİL YARDIM
  • ben aynı şeyi masaüstündeki maxpayne kısayoulna yaptım painlillerı bilgisayrda bulamadım ama exe de n sonra developer ekledinmi uyarı geliyor önce hedef belşrtin diye birisi ayrıntılı göstersin yaadım adım ben hiç bi sey bilmiyom oyunlar hakkında tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: melih25

ben aynı şeyi masaüstündeki maxpayne kısayoulna yaptım painlillerı bilgisayrda bulamadım ama exe de n sonra developer ekledinmi uyarı geliyor önce hedef belşrtin diye birisi ayrıntılı göstersin yaadım adım ben hiç bi sey bilmiyom oyunlar hakkında tesekkurler

PUHAHAHA 1. painliler diil painkiller 2.painkillerı adam öylesine örnek olarak göstermiş sendeki max payne 2

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAWX 2 GÖREV 15 YARDIM...
    13 yıl önce açıldı
    Max payne 1 ve 2 açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tırnak işaretinden sonra bi tane boşluk bıraktınmı

bu şekilde" -developer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 21 Ekim 2007; 17:11:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.