Bildirim
MAX PAYNE 2 ACİL YARDIM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben oyunu hilesiz bitirdim hile kullanmanı tavsiye etmem. ama illa yapacam diyorsan oyunu çalıştırdığın simgeyi sağ tıkla özelikler de orada hedef yazan yerin sonuna ekle -
Oyun işinde yenisen hile yapma -
ya ben hilesiz bitiremiyorum sen de hile yapma yazmışşsın demek ki ihtiyacım var sanki sınavdan kopya şekme der gibi konuşuyosun hedef yazan yere girdim ama karşıma 50 tane dosya çıktuı ya bilen biri ne olur yardım etsin -
Adamım resimde altını çizdiğim yere ekliceksin onu. Yazının en sonuna ekliceksin. .......'' gibisinden.
-
ben aynı şeyi masaüstündeki maxpayne kısayoulna yaptım painlillerı bilgisayrda bulamadım ama exe de n sonra developer ekledinmi uyarı geliyor önce hedef belşrtin diye birisi ayrıntılı göstersin yaadım adım ben hiç bi sey bilmiyom oyunlar hakkında tesekkurler -
quote:
Orjinalden alıntı: melih25
ben aynı şeyi masaüstündeki maxpayne kısayoulna yaptım painlillerı bilgisayrda bulamadım ama exe de n sonra developer ekledinmi uyarı geliyor önce hedef belşrtin diye birisi ayrıntılı göstersin yaadım adım ben hiç bi sey bilmiyom oyunlar hakkında tesekkurler
PUHAHAHA 1. painliler diil painkiller 2.painkillerı adam öylesine örnek olarak göstermiş sendeki max payne 2
-
tırnak işaretinden sonra bi tane boşluk bıraktınmı
bu şekilde" -developer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 21 Ekim 2007; 17:11:31 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X