Şimdi Ara

MAX-PAYNE 3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkesin merakla beklediği max payne serisinin 3. oyunu hakkında gelişmeler var...
    şuan için oyun hakkındaki tek gelişme aslında oyunun yapımında take-two interactive'nin rol üstleneceği başka hiçbir bilgi yok oyun şuan için working title aşamasında gelişmeler olursa burdan bilgilendireceğim aynı şekilde diğer arkadaşlarda bilgilerini yazarsa seviniriz..

• bilgiler için saol
  • max payne 3 çıkıyo mu yaaa?!

heyt beee....
  • maxpayne ilk çıkış tarihi açıkladıktan bi kaç sene sonra çıkmıştı
    3 için gelen haberlerin gönülsüz gibi durması da aynı şeyi işaret ediyor bence
  • Kaynak neresi acaba sorabilir miyim?
  • gamespot ağzının şekli değişti heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atacans -- 24 Eylül 2007; 22:02:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ulan max payne
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler.inşallah cıkar 4 gözle bekliorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: atacans

gamespot ağzının şekli değişti heralde

Düzgün konuş niye ağzımın şekli değişsin adam akıllı soruyoz nasıl cevap alıyoz

Bu arada oyun ps2 ye çıkıyor daha pc ye çıkıp çıkmıyacağı belli değil

http://www.gamespot.com/ps2/action/maxpayne3workingtitle/index.html?tag=result;title;9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 24 Eylül 2007; 22:16:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

Kaynak neresi acaba sorabilir miyim?

bak burda gülen sendin dimi kardeş? bende buna istinaden cevabını alınca gülmen gitmiştir manasında bir espri yaptım tabi bayağı ince bir espri anlamakta mesele özür diliyorum senden
  • Vay be ilk oyunu geldi aklıma seneler önce ne oynardım
  • Ign'nin,Gamespot'un,Gamespy'ın çıkış tarihleri listelerine,oyun listelerine bakıp ne ütopik fantezik oyunlar working titlelar çıkartırım Unreal 3'ler,Undying 2'ler vs havada uçuşur o listelerdetakılmayın onlara.Zaten oyun iptal olmuş kocaman canceled yazıyor.Zaten çıkarsada bu saatten sonra yeni nesil konsollara ve pc'ye çıkar.
  • EA oyunun haklarını satın alsa bomba gibi çıkar ama nedense almadı şimdiye kadar.
  • nedir bu çıkmaz ısrarı ? çıkar diyelimde çıkmasın hemde ii okusaydın rockstar vazgeçmiş ve oyunun yapımını take-two üstlenmiş devam ettirecek elbet çıkar max payne 3 bu konuda güncelleriz durumları işte
  • ilk ikisini oynarken tüylerim diken diken olurdu Max'in suratı görünce.. Neydi öyle yaw, limon yemiş gibi
     MAX-PAYNE 3
     MAX-PAYNE 3

• senesine göre ii oyundu. 3 çıkarsa ii olur özledik seni max payne
  • zuauahha arsenik hakkaten görünce anılarım depreşti limon yemişdende beter bir ifadesi var
  • Sinema filmide yapılıyor diye duydum oyuncu kadrosu iyi olursa güzel bir film olacaktır..
  • buyrun arkadaşlar MAX PAYNE 3'ün kapağı, bana pek inandırıcı gelmedi ama
    http://tn3-1.deviantart.com/fs11/300W/i/2006/211/2/a/MAX_PAYNE_3___Mona_s_Death_by_SouthernDesigner.jpg
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.