Şimdi Ara

Max Payne 3 Video İnceleme (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
42.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu max payne 1 ve 2 deki şarkıyı biri yazabilirmi.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • sfgsfgsfg
    01.06.2012 00:17:30

şarkı değil theme o.youtube'a yaz çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

videonun sonuna konulan oyunlar ilgili komik bir video niye yok artık :(

1 e 1 haber sandın galiba :)

• Sırf o roketi vurduğu için oynamaktan vazgeçtim. İlk iki oyun efsane olarak kalsın bende.
  • İŞTE ELİNİZE SAĞLIK SÜPER İNCELEME

• oyunu kurdum crack beklemektense sabah alayım derken oyunu incelemeyi seyrettikten sonra mal gibi kaldım defalarca oynadığım nadir oyunlardan biridir seri ama bu defa berbat etmişler ne oynayasım kaldı nede zerre heyecan inceleme iyi olmuş gayet açıklayıcı oynamıyorum puanlar yüksek tutan hangi oyunu rezil etmemişlerki bu olmasın ..
  • İki bölüm oynayıp bıraktım böyle sıkıcılık olmaz.max payne 1 ve 2nin hatrına oynadım zaten yoksa yüzüne bile bakmazdım.çocuklar heyecanlansın diye yapılmış aksiyon sahnelerinden
    başka vadettiği hiçbir şey yok.ne kotayı ne de vaktinizi boşa harcamayın bence.pcde hiç çekilmez zaten kontrolleri de zor.
  • gencler max payne 35 gb ise gta V heralde bi 40-50 GB olacak heralde :D
  • Bu kadar beklemeye deyecek bi oyun

• Oyunda kimse birbirine ''benzemiyor.'' Seneler öncesinde GTA IV ' de böyle bir artı var diye Erdinç Bey oyunu öve öve bitirememişti. Hani nerede ben öyle bir şey duyamadım Talha Bey'den ? Sanki Talha Bey çok acımasız davranıyor gibi . Gta IV herşeyiyle 10 puan alıyorsa Max Payne 3 hayli hayli 10 puan almayı hak eden bir yapım . Bir de Max Payne ' e Max amca diyenleri de kınıyorum . Max Payne saçlarını kesmiş imaj gitmiş bu oyun oynanmaz gibi şeyler söyleyenlere de verecek güzel bir cevabım var : MAX PAYNE 'İ SAÇI İÇİN Mİ OYNUYORDUNUZ ?

Teşekkürler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Sayın BSC oyunun gafiklerine verilen puanı PC için güncelleyecek misiniz ?

Neden öyle birşey yapsınlar ?
  • İnceleme çok harika olmuş, oyun da öyle gözüküyor
  • güzel inceleme olmuş eliinize sağlık ayrıca talha'nın anlatısı bayağı güzeldi...

• güzel inceleme olmuş eliinize sağlık ayrıca talha'nın anlatısı bayağı güzeldi...

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Oyunda kimse birbirine ''benzemiyor.'' Seneler öncesinde GTA IV ' de böyle bir artı var diye Erdinç Bey oyunu öve öve bitirememişti. Hani nerede ben öyle bir şey duyamadım Talha Bey'den ? Sanki Talha Bey çok acımasız davranıyor gibi . Gta IV herşeyiyle 10 puan alıyorsa Max Payne 3 hayli hayli 10 puan almayı hak eden bir yapım . Bir de Max Payne ' e Max amca diyenleri de kınıyorum . Max Payne saçlarını kesmiş imaj gitmiş bu oyun oynanmaz gibi şeyler söyleyenlere de verecek güzel bir cevabım var : MAX PAYNE 'İ SAÇI İÇİN Mİ OYNUYORDUNUZ ?

Teşekkürler .

Merhaba;

Öncelikle, GTA ve Max Payne ayrı dünyaların oyunları. Her ne kadar yapımcıları aynı olsa da... Max Payne 3'ün 10 puan alması gerektiği sizin takdirinize kalmış. Ama oyunda düşman karakter tipleri kimi zaman birbirine benzeyebiliyor, ki GTA IV gibi sandbox türü oyunda bu ayrıntı önemliyken, Max Payne gibi hikaye bazlı bir oyunda daha çok önem arz ediyor. Özellikle Max Payne'in geçmişine döndüğü zamanlarda turuncu ceketli ve aynı tipli adamlara dikkat edin ;)
    )

• Videonun başında çalan şarkı Poets of the Fall-late goodbye yıllardır dinlerim hala dinliyorum ve yine etkiliyor beni muhteşem bir şarkı üstelik Poets of the Fall,Alan Wake oyununun da soundtracklarında yer almıştır :)

• AKK :@

• arkadaşlar birisi 5.27 den sonra çalan şarkıyı söyleye bilirmi bulamıyorum sean paulun sesine benzio lütfen bi bakın :) bu arada oyun mükemmel
  • Gözlük komik olmuş talha bey:))

• şarkıyı soran arkadaş ;

Sany Pitbull ft. Emicida - Sorriso Favela
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.