Şimdi Ara

Max Payne 3 Video İnceleme (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
42.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    04.06.2012 10:32:59

new york bölümleri dışında,(ki çok kısa sürdüler maalesef)max payne oynadığımı pek hissetmedim.ha oyun güzeldi aksiyon,gerçekçilik vs harikaydı ama max payne değildi.
  • kesinlikle katılmıyorum bence mükemmel olmuş.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İnceleme Gayet Güzel Olmuş . Ama En Korktuğum Şey Yapay Zekaydı . Bu Sefer Yapay Zekanın Abartılmadığına Sevindim :)

• Oyunun en iyi bölümleri tartışmasız New York'ta geçen bölümler olmuş.

• Biz bu oyunu hikayesi için sevmiştik onunda içine etmişler.
  • arkadaş ne oyundu be verdiğim para kuruşuna kadar helal olsun ROCKSTAR...
  • bo uyuna bayılıyorum ama slotları bulmak için çok uğraşman gerekiyor . Seri oynanabilen bir oyun deil . Bence Prototype bütün eksikleri giderilmiş harika bir oyun.
  • oyun bence eski max payne oyunlarından çok uzaklaşmış he grafik aksiyon olarak 10 numara ama dediğim gibi aradaki özleşmişlikler gitmiş yerine yepyeni bi max gelmiş
  • gelen patch yüzünden single bile oynayamıyoruz rockstar Allah belanı versin
  • ya niye max i bozuyorlar ki ... o zırhlı tugay gibi gezmek, 7 ye 8 e kadar kullandığımız silah seçim tuşları :)

tamam script havasından kurtulmuş ama max payne değil bu. kaliteli bir aksiyon oyunu. nerde o silahlarımız havalı paltomuz. bence karakter oynanmamalıydı. 10 yıla yakın bekleyiş hüsran bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

ya niye max i bozuyorlar ki ... o zırhlı tugay gibi gezmek, 7 ye 8 e kadar kullandığımız silah seçim tuşları :)

tamam script havasından kurtulmuş ama max payne değil bu. kaliteli bir aksiyon oyunu. nerde o silahlarımız havalı paltomuz. bence karakter oynanmamalıydı. 10 yıla yakın bekleyiş hüsran bence...

Aynen arkadaşım. Bu maxpayne degil ki. Kaliteli bir aksiyon oyunu olmuş.
  • Max Payne şu meşhur shoot dodge atlayışını her zaman yapamasa daha mantıklı olurdu sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksfno1 -- 11 Haziran 2012; 4:06:55 >
  • Oyuna bu max payne değil diyenleri anlamıyorum. Ne yani hikaye kaldığı yerden devam edip hala daha karısının intikamı peşinden mi koşsun? Hikayenin o kısmı geçeli çok oluyor. O misyon çok önceden tamamlandı. Gayet güzel düşünüp birkaç yıl sonrasını işlemişler. Hikaye devam niteliğinde olmasa da özgün ve klasik max payne yapısını bozmamış. Bence gayet başarılı olmuş. Ayrıca oyunun yapay zekasını çok beğendim. Çok başarılı olmuş. Silah taşıma olayı da gayet gerçekçi. Onca silahı neresinde taşıyabilir ki bir insan. Mantıklı olmuş.

• Oyunu az önce PS3'te bitirdim. Bir kere çok başarılı bir TPS(hooter) olmuş. Aksiyon dolu. Grafikler ve atmosfer şahane. Brezilya atmosferi çok güzel işlenmiş. Mekan seçimleride original ve başarılı. Müziklerde oldukça iyi. Diyaloglarda oldukça iyi.

Oyun single olarak biraz kısa ve fazla çizgisel. Bir noktadan sonra olay tamamen siper al ateş ete dönüyor.

Oyunda Max Payne sadece baş karakter olarak var. Onun dışında diğer arkadaşların dediği gibi bildiğimiz Max Payne havası yok oyunda.

Max Payne depresif bir oyundu. Karanlık mekanlarda geçerdi. Kilisede underground müziği dinlemekti. Lucid rüyalarda kaybolmaktı...

Yinede Max'in sesini duymak güzel geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 19 Haziran 2012; 22:51:45 >
  • Hikayesi için oynuyordum oyunu hikaye hoşuma gitmedi. Eskiden karanlık yerlerdeydik fareler falan geçerdi önümüzden şimdi her yer cıvıl cıvıl :D. Ürkütücü rüyalar bölümler yok. Kötü bir yapım değil ama hikayesini hiç beğenmedim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Şu ana kadar seyrettiğim en iyi incelemelerden biri olmuş. İlk 2 oyunun fanatiği olarak bu oyuna açıkcası pek kanım ısınmamıştı başlarda ancak bu inceleme sayesinden tüm şüphelerimden kurtuldum. Emeğinize sağlık.

bir rockstar oyunundan şüphe duymak ? saçmalık.

Hiç iyi oyun değil. İki adımda bir araya video giriyor. Bir rahat bırakmıyor ki oynayalım. İlk iki max payne bu yüzden tutuldu. Serbest takılabiliyordun. Bu iyi bir oyun ama max payne değil. Film mi izliyoruz yoksa oyun mu oynuyoruz beli değil. Zaten bir kaç saatlik bir oyun bunun yarısı video izlemekle geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

Oyuna bu max payne değil diyenleri anlamıyorum. Ne yani hikaye kaldığı yerden devam edip hala daha karısının intikamı peşinden mi koşsun? Hikayenin o kısmı geçeli çok oluyor. O misyon çok önceden tamamlandı. Gayet güzel düşünüp birkaç yıl sonrasını işlemişler. Hikaye devam niteliğinde olmasa da özgün ve klasik max payne yapısını bozmamış. Bence gayet başarılı olmuş. Ayrıca oyunun yapay zekasını çok beğendim. Çok başarılı olmuş. Silah taşıma olayı da gayet gerçekçi. Onca silahı neresinde taşıyabilir ki bir insan. Mantıklı olmuş.

O zaman bu oyuna niye max payne 3 dediler. Laf olsun diye demiş olabilirler. İyi oyun olabilir ama çıkıp da max payne 3 diye tanıtmaları saçma. Para verip satın alacaktım vazgeçtim. En azından oynanış ilk max payne oyunlarına benzese idi neyse derdim. Sinirim bozuldu iki adımda bir araya video girmesinden. Adı oyun ama yarısını film gibi izledik.

• Ayrıca oyundaki grafik motorda GTA'ya ait. Neden Max payne'nin kendine ait bir motor geliştirilmedi. Araya kaynak yapılmış bir oyun. Yani yaz boşa geçmesin iş olsun diye yapılmış bir oyun. GTA tabanı üzerine bir senaryo uydurmuşlar,yedirmişler max payne diye. Oyun çok kaliteli ve gerçekten başarılı ama Adının oyunla hiç alakası yok. Gerçek Max payne oyuncuları bana hak verecektir.

Gerçekten oynanış sinirlerimi alt üst etti. Sildim, eski oyunu yükledim onunla avunuyorum. Bu saatten sonra da Max payne 4 çıkaracaklarını sanmam. Benim beklentim Max Payne ruhuna sadık kalarak daha gelişmiş grafiklerle yeni bir oyun yapmalarıydı. Aslında eski oyunu yeni grafiklerle yapıp piyasaya sürseler 1 milyon satmazsa şerefsizim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

Ayrıca oyundaki grafik motorda GTA'ya ait. Neden Max payne'nin kendine ait bir motor geliştirilmedi. Araya kaynak yapılmış bir oyun. Yani yaz boşa geçmesin iş olsun diye yapılmış bir oyun. GTA tabanı üzerine bir senaryo uydurmuşlar,yedirmişler max payne diye. Oyun çok kaliteli ve gerçekten başarılı ama Adının oyunla hiç alakası yok. Gerçek Max payne oyuncuları bana hak verecektir.

Gerçekten oynanış sinirlerimi alt üst etti. Sildim, eski oyunu yükledim onunla avunuyorum. Bu saatten sonra da Max payne 4 çıkaracaklarını sanmam. Benim beklentim Max Payne ruhuna sadık kalarak daha gelişmiş grafiklerle yeni bir oyun yapmalarıydı. Aslında eski oyunu yeni grafiklerle yapıp piyasaya sürseler 1 milyon satmazsa şerefsizim.

Daha iyisini bulamazsın. İkinci oyunun üstüne çok şey kattılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

Ayrıca oyundaki grafik motorda GTA'ya ait. Neden Max payne'nin kendine ait bir motor geliştirilmedi. Araya kaynak yapılmış bir oyun. Yani yaz boşa geçmesin iş olsun diye yapılmış bir oyun. GTA tabanı üzerine bir senaryo uydurmuşlar,yedirmişler max payne diye. Oyun çok kaliteli ve gerçekten başarılı ama Adının oyunla hiç alakası yok. Gerçek Max payne oyuncuları bana hak verecektir.

Daha iyisini bulamazsın. İkinci oyunun üstüne çok şey kattılar.

Ben max payne'i sadece bir oyun olarak değerlendirmem. O ruh kaybolmuş. Sadık kalmaları gereken şey buydu. Oyuna teknik anlamda bir sürü şey katıp iyi bir oyun yapmışlar ona kimse laf edemez ama hayalkırıklığı yaratan bir oyun çıkmış. Bu oyunun adı başka bir şey olsaydı ve karakterde herhangi başka biri olsaydı fazla takılmazdım. İyi oyun der oynar geçerdim. Max payne 2 bundan iyi. Nasıl ki Half Life serisi hiç bozmadan aynı renkte ve ruhla devam etti bunun da aynı olacağını sandık. Herşeyi geçtim tamam oynayayım dedim ama oynanış sinirlerimi bozdu. Nedir o ikide bir araya video girmeler. Oynamadım resmen izledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthkn -- 26 Haziran 2012; 18:30:40 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.