Şimdi Ara

Max Payne 3 Video İnceleme (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
42.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecte olsa güzel bir inceleme..gerci boyle bir oyunu yarım yamalak incelemekte hoş olmazdı.adasim güzel bir inceleme yapmış gercekten cok beğendim.93 puanı fazlasıyla hak ediyor max payne 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece rüyamda Erdinç İyikul'u gördüm ,beraber oyun inceliyoduk walla. Erdinç ne olur geri döööön !!

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Diyarbakır karpuzu. Çıksada oynasak..
  • Guzel oyun siparisimi vermistim gelsede oynasak artik.

Birde su kusuratli puanlamalara tav oluyorum ha...
  • YA ARKADAŞLAR YENİ ÜYE OLDUM BURAYA BİRŞEY SORACAKTIM SİZLERE BELKİ KIZACAKSINIZ AMA :)

İ3 3,20 (4CPU)
    AMD RADEON HD 6790 (2GB)
    4 GB RAM

OYUNU 1360 HİGH OYNAYABİLİRMİYİM ? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM :)

• max'in yeni hali bizim survivordaki hasana benzemiş :D bu arada talha abi inceleme 10 numara olmuş

• nerde eski max payne ne konu vardı sımdı konu yok grafik cok millet haklı oyundan sogumak böle birşey maxte para için heba edilen karakterler listesine girdi

• quote:

Orijinalden alıntı: scaletta

Bu gece rüyamda Erdinç İyikul'u gördüm ,beraber oyun inceliyoduk walla. Erdinç ne olur geri döööön !!

Bende Mesut abiyi gördüm DH ofisine gidiyordum Çok güzeldi Rüyam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Endou

nerde eski max payne ne konu vardı sımdı konu yok grafik cok millet haklı oyundan sogumak böle birşey maxte para için heba edilen karakterler listesine girdi

Biraz konu dışı olacak ama avatar resmini nereden buldun? Ben birkaç yıl kullanmıştım aynısını sıkı bir SpongeBob hayranı olarak da merak ettim =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talha, inceleme süper olmuş.
    Tebrik ediyorum. Çok zevk alarak izledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endou

nerde eski max payne ne konu vardı sımdı konu yok grafik cok millet haklı oyundan sogumak böle birşey maxte para için heba edilen karakterler listesine girdi

yakışıklı squidward seni...
  • abi o hawai tişörtünü cumartesi pazarında görmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker127

YA ARKADAŞLAR YENİ ÜYE OLDUM BURAYA BİRŞEY SORACAKTIM SİZLERE BELKİ KIZACAKSINIZ AMA :)

İ3 3,20 (4CPU)
    AMD RADEON HD 6790 (2GB)
    4 GB RAM

OYUNU 1360 HİGH OYNAYABİLİRMİYİM ? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM :)

Oynarsın dostum.En en yüksekte değil belki ama yüksek ayarlarda oynarsın .
  • Yine başarılı bir inceleme,bu arkadaşın inceleme üslubu çok başarılı,benzetmeleri harika...

• İnceleme çok iyi olmuş Talha bey.Şu ana kadar izlediğim en iyi incelemeyi yaptınız.Puanlar da gayet adil olmuş.

Oyuna gelirsek o atmosferi görünce sudan çıkmış akkaşığa döndüm resmen.Max Payne 1 ve 2'nin atmosferi pek yok.3 daha hareketli olmuş.
  • Çok güzel bir inceleme olmuş Talha Abi, video da pek spoiler'de yok. Rahatlıkla izleyebilirsiniz.
  • incelemede iç mekanların doku kalitesi düşük dendi bunun nedeni konsolun gücünün ancak o kadar yettiği için olduğunu zannediyorum (grafik belleği düşük olduğu için 256-512mb) pcde en çok bu fark göze çarpar.
  • Eski karanlık harika havasını kaybetmiş gibi gözüksede genede efsaneye yakışır bir oyun olmuş.
  • videonun sonuna konulan oyunlar ilgili komik bir video niye yok artık :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

videonun sonuna konulan oyunlar ilgili komik bir video niye yok artık :(

Bu oyunda öyle şeyler yok çünkü ? Bu oyun biraz daha ağırbaşlı işte oyunu anlatmaya kelimeler yetmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.