Şimdi Ara

Max Payne 3 Video İnceleme (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
42.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçmalığa bakın ya ! İncelemenin başında değişen onlarca şeyi anlatan talha bey (Maxpayne,senarist,mekan) Sonra birden N'olduysa "Oyun 10 numara ! " diyor.Neymiş zaman ve mekan dışında birşey değişmemiş.Başka ne değişcektiki ? Mekan değiştiği için saten tüm bu tepki. Değişmeyen ne var Allah aşkına ilk oyundan ? Talha beyin dediği gibi,Max maype- senarist- mekan -atmosfer değişmiş.Bu oyunda yeni nesile kurban gitti beyler.İnceleme ne kadar Rüşvet almışcasına olsada.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedektiv99

Saçmalığa bakın ya ! İncelemenin başında değişen onlarca şeyi anlatan talha bey (Maxpayne,senarist,mekan) Sonra birden N'olduysa "Oyun 10 numara ! " diyor.Neymiş zaman ve mekan dışında birşey değişmemiş.Başka ne değişcektiki ? Mekan değiştiği için saten tüm bu tepki. Değişmeyen ne var Allah aşkına ilk oyundan ? Talha beyin dediği gibi,Max maype- senarist- mekan -atmosfer değişmiş.Bu oyunda yeni nesile kurban gitti beyler.İnceleme ne kadar Rüşvet almışcasına olsada.

Tutmayin kucuk enişteyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence dış detay donuk dediği şey xbox da oynadığı için öyle çünkü oyunun pc versiyonunun asla konsollarla aynı olmicağını belirtmişlerdi.

• Bullettime'lı , üzen GTA.

• quote:

Orijinalden alıntı: dedektiv99

Saçmalığa bakın ya ! İncelemenin başında değişen onlarca şeyi anlatan talha bey (Maxpayne,senarist,mekan) Sonra birden N'olduysa "Oyun 10 numara ! " diyor.Neymiş zaman ve mekan dışında birşey değişmemiş.Başka ne değişcektiki ? Mekan değiştiği için saten tüm bu tepki. Değişmeyen ne var Allah aşkına ilk oyundan ? Talha beyin dediği gibi,Max maype- senarist- mekan -atmosfer değişmiş.Bu oyunda yeni nesile kurban gitti beyler.İnceleme ne kadar Rüşvet almışcasına olsada.

Aldığım eksiler sanırım yorumun sonundaki "rüşvet" meselesi.Gerçekten bir iddiada bulunmadım,sadece inceleme'nin rüşvet alınmış gibi yapıldığını söyledim.Yani lafım sadece incelemeye.Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

• Erdinç İyikul'u ozledik ya genelde bu tip kostum olaylarına o girerdi incelemelerde..
  • şarkıyı söyleyen arkadaşım çok saol ya büyük sevaba girdin :) bayadır arıyodum :)
  • diyarbakır karpuzu dedi ya :D

• oyun 16 ram istior 680 ekran karı bende ağlamak istiyom o pc nerde bizde

• 2. bölümün yarısını oynadım adrenalin tavanlarda.
    Rockstar yine yaptın yapıcağını.
    Oynadığım ilk pc oyunu max payne'dir.
    Bu yüzden bu oyunun bende yeri ayrı.

• Çok güzel inceleme olmuş :)
    izlenebilinirlik : 9.5

• Oyunda gerçekçilik ve aksiyon tavan yapmış cidden ama ilk iki oyunun verdiği tadı veremiyor malesef.
  • İnceleme için teşekkürler, beklentimizi karşılayacak gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filozof6720

diyarbakır karpuzu dedi ya :D

Aynen ya nasıl dedi onu bende çok şaşırdım
  • Yapımcı değişince oyunda değişiyor doğal olarak. Remedy'nin o karanlık atmosferini her oyun yansıtamaz. Rockstar Games'te kendisine özgü olan aydınlık ve ferah mekanları yamamış oyuna. İyi iş çıkarmış ancak keşke bu özellikleri başka oyun adı altında deneseymiş. Güzelim Max Payne'in hikayesine ve atmosferine yazık etmişler.
  • Güzele Benziyor Yakında indiririm :)
  • Oyunu PC'ye beklediğim için spoiler yememek maksadıyla yeni baktım incelemeye. Gerçekten her incelemede farklı bir ruh oluyor, tebrik ederim. Ama bir eleştiri getireceğim.

Sadece teknik detayları var not kısmında. ''Hikaye'' ve ''Sunum/Senaryo'' gibi iki yeni kriter de eklerseniz notlar daha net olur diye düşünüyorum. Zira Max Payne sadece teknik detaylarla açıklanacak bir oyun değil, senaryo müthiş, sunum müthiş. Aynı şekilde içeriğiyle yüksek not alacak tonla oyun var.

• Oyun abartıldığı gibi fazla özellik istemiyor. 6GB ram, 3.2GHz Q6600 ve GTX570'de full ayarlarda (kenar düzeltme olarak FXAA açık) bitirdim oyunu. Frame düşmesi çok nadir yaşadım, o da ara sahnede oldu. Sistem gereksinimleri gözünüzü korkutmasın, optimizasyonu iyi yapılmış oyunun. Bir de hikaye süresi oldukça uzun geldi bana...

• Bütün yorumları üşenmeden okudum biri de çıkıp dememiş elinden içki düşmeyen ve sarhoşluktan ayakta duramaması gereken bir insan nasıl ordu indiriyor diye.varsa yoksa grafik.
  • gerçek bir max payne hayranı olarak söylüyorum, korsan oyuncu olmama rağmen hayatımda ilk kez bir orjinal oyun aldım max payne 3 aldım.ve oyun mükemmel, tuşlara alışma aşaması hariç hiç bir yabancılık çekmedim.evet oynadığım oyun gerçekten max payne'di...harika mükemmel!!! bu arada theme müziğinin yeni iki farklı versiyonunu yapmışlar süper olmuş :)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.