Şimdi Ara

Maxell Tank 1 TB Taşınabilir HDD USB 3.0 139 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
17
Favori
21.263
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ps4 500gb dolmak üzere.. harici disk bakıyordum konuya girdim ama sanırım bu işimi görmeyecek.. Yüksek kapasiteli ve 7200rpm lik bir ürün önerir mi kullanan ve memnun olan bir arkadaş ? 2GB dan aşağı olmamalı sanırım.. Malum ps indirim haftasındayız
  • Kodu olan verebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berker243 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler. hdd çok iyi. 116 max görmüş hariciden. buna bol bol sistem kurulur. wd blue ayarında hdd. toshibalara kitlemiş hgst hdd var içinde kesin ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smclk89 -- 8 Ocak 2016; 16:46:24 >
  • Önceden de yazmıştım 75 e 15 ilk kodu olan ve kullanmayacak varsa talibim. Özelden gönderirseniz memnun olurum. Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlknka

15 TL indirim hakkınız 10 Ocak Pazar 23:59'da Bitiyor! Avansas.com'da KDV hariç 150 TL ve üzeri siparişinizde geçerli kodunuz; AV7EB6I

Kullanan arkadaş bir dua etse yeter...

Teşekkürler

• Kampanya duyrulduğu gün sipariş verdim daha bu gün kargoya vermişler!!Bu nasıl bi yavaşlıkk?!

Bu arada hediyemi şerit silici sectim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Kampanya duyrulduğu gün sipariş verdim daha bu gün kargoya vermişler!!Bu nasıl bi yavaşlıkk?!

Hediyeyi nerden seçiyoruz.
  • ben de ilk gün alanlardan biriyim. daha az önce kargoya verildi gibi belirsiz bir ifade girdiler. aradığımda sistemden kaynaklı gecikme için özür dileriz dediler ama ortada ne bir kargo takip kodu var, ne de hangi kargo ile geleceği.

istanbul dışına hangi kargo şirketi ile çalışıyor avansas? bu konuda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osiosborn

quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Kampanya duyrulduğu gün sipariş verdim daha bu gün kargoya vermişler!!Bu nasıl bi yavaşlıkk?!

Hediyeyi nerden seçiyoruz.

Sayfanin üstünde reklamların altında;
    Kartuş toner arama-hediyeni seç-stok fazlası ...bölümler var

• Arkadaşlar kodu olan yardımcı olabilir mi?

• Evet. 30 TL kupon kodu olan varsa hepsiburada 100/25 kullandırabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kofonur -- 8 Ocak 2016; 20:41:10 >
  • arkadaşlar kodu olan varsa çok makbule geçer
  • mytra kullanıcısına yanıt
    bende aynısından. yurtiçi kargo ile gönderiyorlar. yarın müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz adınıza gelen kargoyu. yarım gün olduğu için teslim etmeyebilir dağıtıcı arkadaşlar. büyük ihtimalle verildi bugün dedi banada kaba müşteri temsilcileri. adam heaah dedi bana telefonda ya. hayvansas.com anası satiyim.
  • daha 2 gün önce gg den 190 liraya başka bir markanın modelini aldım şansa bak.
  • hocam o nasıl para o paraya haricimi alınır ne marka model aldınız. 150 160 a dolu harici var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smclk89

bende aynısından. yurtiçi kargo ile gönderiyorlar. yarın müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz adınıza gelen kargoyu. yarım gün olduğu için teslim etmeyebilir dağıtıcı arkadaşlar. büyük ihtimalle verildi bugün dedi banada kaba müşteri temsilcileri. adam heaah dedi bana telefonda ya. hayvansas.com anası satiyim.

teşekkürler bilgi için hocam. zaten o tür "heahh"layan müşteri temsilcileri yüzünden ne uzuyorlar, ne kısalıyorlar bu tür firmalar.

hayvansas iyiymiş bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smclk89
    kaba müşteri temsilcileri. adam heaah dedi bana telefonda ya. hayvansas.com anası satiyim.

Hay Allah iyiligini versin emi gece gece hunharca güldüm..
  • 75e 15 yada 150ye 30 indirim kodu varsa pm atabilirmi lutfen 😊

• Kod için yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim.... Konuyu açan arkadaşa da teşekkürler.

Edit: Kod için hakkan058'e teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richter -- 8 Ocak 2016; 23:31:22 >
  • Forumdan bi abimiz 15 tl kod yolladi saolsun. 122.20 tlye aldim. Bakalim nasil birsey gelicek

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.