Şimdi Ara

Maximum 30.000 TL - Araç Önerileriniz Arkadaşlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamun aleykum arkadaşlar. Nasipse 2 ay sonra bir araç almayı düşüyoruz babamla maximum 30 bin liralık daha üstü olacağını sanmıyorum :) Şimdi acelemiz olmadığı için bankada kredimiz hazır olduğunda araçlara detaylı başında bakmak istiyoruz fakat bir kaç model arasında kaldım. Bugün Opelin C kasa 2004 modellerine baktım önceden kullanmıştım biraz motor olarak zayıf düşüyordu fakat araçtan araca yakıt ayarından felanda kaynaklanabilir. Benim zaten çok hızla işim yok çok aramıyorum. Uzun ömürlü masrafsız ve kronik hataları olmayan yakıt olarak motorlarla lpg arasında sıkıntı çıkmayan manuel vites araç olarak kafamda şu 3 model var.

1. Opel Vectra C kasa ( Elegance - Comfort olabilir temizliğe ve fiyata göre ) ,
    2. Seat Leon ( style - Stylance olabilir ) ,
    3. 2005 Model üzeri olan kasalardan Golf 5 .

Evet arkadaşlar şimdilik kafamda bu 3 model var. Kullanan arkadaşlar Artıları Eksileriyle belirtir yönlendirirse sevinirim. Sonuçta minimum 4 5 yıl kullanmayı düşünüyoruz biraz araştırmak gerek :) Buyrun Söz sizde.

• O paraya üçünün de temizini bulamazsın. Cruze'a bakmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avia -- 27 Ocak 2016; 18:00:33 >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ozkaymak-opel-yetkili-bayiiden-hyundai-i30-ocak-mtv-si-odendi-262555057/detay
    bu veya blue da olur daha modelli i20 de olur ama 10 yaşına yanasmış arabalara o paraları bağlamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avia

O paraya üçünün de temizini bulamazsın. Cruze'a bakmanı öneririm.

Hocam 29-30 bin lira gibi fiyatlara temizleri var illaki 3 5 parça boya olacak fakat değişen ve ciddi hasar kaydı olmayan araçlar var şuanda üstelik internete millet 2 3 lira fazladan yazdığınıda göz önünde bulundurmak gerek 32 lira dedikleri hyundai erayı enişteye 28.750 ye almıştık :) hatasız bir araç 2012 modeldi. Yani acelem yok para hazır olunca pazarlar internetler illaki bir araç düşer :) Ben ikinci il derken illa 2.sahibi olması gerekmez 3.el olsun ama araç temiz kullanılmış olsun. Cruze'a bakacağım. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs007tr

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ozkaymak-opel-yetkili-bayiiden-hyundai-i30-ocak-mtv-si-odendi-262555057/detay
    bu veya blue da olur daha modelli i20 de olur ama 10 yaşına yanasmış arabalara o paraları bağlamayın.

Hocam bugün dayımda 2000 model elegance 200e var mercedes 60 lirayı görmüş bir araç :) çalışmayan aksamı yok ve taş gibi. Şimdi bir mercedes ve opel illaki bir değil ama sonuçta alman :) hyundai 2012 felan kullandım çok yapmacık gibi bir araç geliyor. Biraz ağır başlı olsun istiyoruz.Çok fazla binen birisi değiliz zaten çok süratlede işimiz yok ama hyundai düşünmüyorum yinede teşekürler.

• Grande punto 1.3mjet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.