Şimdi Ara

Maximum 6*200e 100 Maxipuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
5
Favori
2.196
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Teşekkürler hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayaç yine pert

• Cüzdan ödemelerinde sayaç işliyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Trendyoldan yaptım ama sayaç işlemedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayaç islemezse anlami yok

• ty cüzdan sayaç çalışmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    500-100 Money
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maximum trendyol da mobilya olarak geçiyor. Ama verdiği linkte eticaret olarak trendyol var o yüzden sayac islemiyorsa dahi kayit olusturulur, çünkü gectigi yaziyor.
    Normal olarak sipariş verilince de sayac çalışmadığı için. Cuzdan a atip sonra kayıt olusturulursa da vermeyebilir ama normal alisveris yapinca hakli olduğunuzu daha net arkasinda durulur ve itiraz edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 7 Kasım 2021; 12:24:1 >
  • Büyük ihtimalle sayaç bozuk. Yoksa normal alışveriş ile cüzdan farklı değil. İkisi de DSM mağazacılık olarak çekiyor

• Şu Maximum’un sayaç işlememe durumu her daim sıkıntı ve bence bilerek yapıyorlar millete daha fazla harcatmak için.

Arkadaş bir kampanya yapıyorsun, müşterin uyup ödeme yapıyor ama sayacı işlemiyorsun, bu nasıl bir sistem!

Sayaç işlemedikten sonra tek ödeme bile yapmam şahsen.

Böyle muallakta kalan kampanyalardan uzak durmak lazım.

• bu kampanyada sayac yok bende

trendyol her turlu calısır

• Arkadaş Trendyol’dan sipariş verdi,
    hem de cüzdan ödemesi falan değil direkt Maximum kart ile ödedi.

Ama sayaç işlemedi onun da, bilginize.

• OxBlue kullanıcısına yanıt
    Not: Trendyol kampanyada geçerli e-ticaret sitelerine dahil.

• Trendyol yaptım sayaç işlemiyor. Hepsiburada hepsipay ile çekiyor. Oda işlemiyor

• Nedir bu sayaç işlemiyor geyiği. Sanki ilk kez iş bankasında sayaç işlemiyor gibi davranıyorsunuz. Siz yapın işlemlerinizi puan yükleme tarihinde puanlarınız yüklenir.

• sayaç bozuk komple bugün rossman harcaması yaptım fiziki o bile işlememiş ama kazandıran 4'lüde işlemiş abartmayın maximumda klasik şeyler bunlar sayaçlar hep bozuk

• Millet ne kadar alışmış bir şeyin doğru düzgün işlememesine ve tepksizliğe…

Sayaç işlemiyor geyiği lafa bak…

Bir kampanya yapıyorsa ve müşteri de yerine getiriyorsa; adam gibi işleyecek sistemi kampanyası sayacı vs

Herkesi kendiniz gibi her şeyi kabullenen, ses çıkarmayan insanlar olarak görmeyi bırakın rica edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 10 Kasım 2021; 7:30:55 >
  • OxBlue kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım neden geyik dedim önce ona bak bi. Biri sayaç işlemiyor demiş diğeri gelmiş sayaç işlemiyor demiş bir başkası gelmiş evet sayaç işlemiyor demiş. Bu geyik değil de nedir. Ayrıca ses çıkmama olayı ile buranın ne alakası var. Birşeyler yanlışsa ilgili kişi ile iletişime geçersin ve şikayetini dile getirirsin ki ben bunu iş bankasına yazarak dile getirdim buraya yazınca ses çıkarmış olmuyorsun.

• İş Bankası’na zaten durumu iletiyorum ama her daim aynı sıkıntıyı yaşatıyorlar ve kesin bir çözüm getirmediler.

Konu başlığı altında da kampanyayı görüp faydalanmak isteyenler olursa sayaç işlemeyince sayılıp sayılmadığı hususunda ikileme düşen birçok insan olur.

Herkes kampanyaların sürekli müdavimi değil, adam belki ilk kez katılıyor, banka sayaç koymuş takibi yapılsın diye ama çalışmıyor haliyle normal bir durum değil, bunu dile getirmek de anormal hiç değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 12 Kasım 2021; 10:1:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.