Şimdi Ara

Maximum Aidatsız Kart başvurusu yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maximum Aidatsız Kart başvurusu yaptım. bugün 08507240676 nolu telefondan arandım birkaç soru sordular sonradan içime kurt düştü acaba bu numara işbankasına mı aittir diye 08507240724 diye biliyorum bankanın numarasını.

fakat hala çekincelerim var acaba alsam mı almasam mı diye, bu kartı alıp kullananlar memnunmusunuz,
    ben şöyle bir şey düşünüyorum eğer kartı kullanırsam ve kart borcunu direk atm den karta ödemek istiyorum, öyle sanıyorum ki birde hesap açacaklardır ve bu hesaptanda hesap işletim ücreti almaya kalkacaklardır. hesap işletim ücreti ödememek için ya diğer banka hesabımdan iş bank kredi kartına eft yaparak yada işbank atm.lerinden direk karta ödemek istiyorum bu mümkün mü.?

http://www.maximum.com.tr/TR/maximum-kartlar/maximum-aidatsiz-kart/Sayfalar/maximum-aidatsiz-kart.aspx

• işbankasının sitesinden başvuru yaptıysan numara onlara aittir. normal maximum karttan farkı yok sadece bazı özellikleri kısıtlanmış. işbank atmlerinden kredi kartı ödemesini seçeneğinden borcunu ödeyebilirsiniz. Diğer bankalardan başka banka kredi kartı ödemesi veya karta eft seçerek borcunu ödeyebilirsin.

Hesap işletim ücreti şikayetin varsa sana tavsiyem enpara.com hesabı açmandır. finansbank atm ssayısı gayet fazla borcunu ödeyeceğin zaman en yakın atmye gidersin işini halledersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.