Şimdi Ara

Maximum Akaryakıt Kampanyası 750/75 (Mayıs)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maximum Akaryakıt Kampanyası 750/75 (Mayıs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangela61 -- 2 Mayıs 2023; 23:31:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Zamanında 4 kere bilmem bu kadar, 5 kere bilmem şu kadar akaryakıt al şu kadar puan kampanyalarını çok kovalardım hocam..
    Artık gram ilgilenmiyorum, ekseriyetle çeyrek depo altına düşünce gidip dolduruyorum..
    O yüzden benim için böyle kampanyalar çok daha anlamlı ve %10 gerçekten güzel bir oran 👍
  • Geçen ay kişiye özeldi, sayaç yoktu. Yarın kampanya yükleme günü, bakalım ne olacak

• Teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana hem size özel hem normal gelmiş her ikisine de katıldım nolacak bakalım

• tm7119 T kullanıcısına yanıt
    Bana da gelmiş.

• Bende hem genel olan Total kampanyası var, hem de toplamda 750 TL'ye 75 ve bu konudaki tek seferde 750 TL'ye 75 var. Yani İş Bankası bir şeyler yapmaya çalışıyor iyi hoş ama taksici değilsek nasıl alacağız bu kadar yakıtı farkındalar mı acaba ?!!

Kampanyanın biri tek seferde 750 TL isterken diğeri sadece 300 olan kısmını baz alıp sayacı ilerletiyor. Yav yapsana 3 kampanyayı da ortak yapılabilecek şekilde. Kampanyanın biri tek seferde 750 TL'ye 75 verirken diğeri 4 farklı gündeki 300'er TL'den 1200 TL'ye 60 veriyor Maximum Akaryakıt Kampanyası 750/75 (Mayıs)  Saçma sapan işler.

Tüm kazancı elde etmek için "farklı günlerde";

750 TL + 300 + 300 + 300 ödenecek. Tabi Total'den alınırsa diye söylüyorum. Toplamda 1650 TL'ye 210 TL gelecek. Mobil ödeme kullanılırsa ekstradan 40 TL daha gelir.

• bay baykuş kullanıcısına yanıt
    Zamanında 4 kere bilmem bu kadar, 5 kere bilmem şu kadar akaryakıt al şu kadar puan kampanyalarını çok kovalardım hocam..
    Artık gram ilgilenmiyorum, ekseriyetle çeyrek depo altına düşünce gidip dolduruyorum..
    O yüzden benim için böyle kampanyalar çok daha anlamlı ve %10 gerçekten güzel bir oran 👍

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bay baykuş kullanıcısına yanıt
    750 lik alınır kalanı kalır muhtemelen ayda 2 bin tllik harcaması olanlar ancak birleştirir yinede güzel kampanya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş Bankasının şu huyuna gıcık oluyorum kampanyaya katıldım, o akşamında gittim 750 TL'lik benzinimi de aldım insan bir sms atar hediye paranız şu tarihte yatar vs vs gibi, aldığım benzin kampanya kapsamına girdi mi girmedi mi bilmiyorum :)

• tm7119 T kullanıcısına yanıt

Kişiye özel kampanyaları nereden görüyoruz? SMS mi geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalci79

Kişiye özel kampanyaları nereden görüyoruz? SMS mi geliyor?

Hayır hocam kampanyalar kısmının en üstüne geliyor

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt
    Sana özel kampanyaları genel kampanyalarla aynı sayfada. Eğer varsa sana özel diye belirtiyor. Yani farklı bir yerden bakmıyorsunuz

• Cevaplarınız için çok teşekkür ederim 🙏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takıp

• Maximum Akaryakıt Kampanyası 750/75 (Mayıs)
    Kampanya yenilenmiş arkadaşlar..

• Geçen ay restoran kampanyasında barem yoktu bu ay koymuşlar eksik olmasınlar.
    Karekod yok hala gelse çok iyi olur, yoksa nadas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 2 Mayıs 2023; 23:38:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.