Şimdi Ara

Maximum e-ticaret 10.000/1000 indirim (Pazarama için +1000 Pazarama puan, ekstra+100) + 100 maxipuan (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
52
Favori
71.127
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada televizyon da erteleme yok diyor. Deneyen oldu mu? Yoksa daha uygun yerden bekleyip, kart üzerinden kendim erteleme yapayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt

E-ticaret (2000-100) kampanyası Pazarama işlemlerini görmüyor. Pazarama kampanya kombinasyonlarından dolayı onu geçersiz sayıyor derdim ama normal 2K üzeri alışverişimde de sayaç işlemdi. 1000TL indirim 2-3 gün içinde geliyor olmalı.

• Arkadaşlar 10bin üstü ilk alışveriş olması önemli mi ( Eylül ayında 10bin üstü alışveriş yapmıştım )yoksa 1-30 Kasım arasındaki 10 bin olması yeterli mi ?
    Pazaramayı aradığımda daha önce 10 bin üstü alışveriş yapmışsınız yararlanamazsınız dedi.
    İşbankasını aradığımda 1-30 Kasım arasında 10 bin üstü alışverişiniz yoksa alabilirsiniz dedi

• Cumartesi günü siparişim (2taksit) hala 1000 TL indirim yasımadı arkadaşlar normal mi 4 gün oldu.

• Fatih1455 F kullanıcısına yanıt

Bugün müşteri hizmetlerini arayarak kayıt oluşturdum.

Tüm koşullar sağlanmış dedi görüştüğüm kişi.

3 ay etelemeden bahsetmedim, o da birşey söylemedi.

Bakalım sonuç ne olacak

• Amazon'dan alışveriş yaptım haftasonu, dün 1000 tl.indirm karta tanımlandı
    Yillardir maximum kedi olalı bir fare tuttu

• Federalbiraynasız F kullanıcısına yanıt
    Kasıma özel bu kampanya, Pazarama sallamış..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

İş bankasında yeniyim kredi kartımı yeni aldım,bu pazarama ne oluyor nasıl oluyor,1000 tl indirim ve pazarama 1000 tl puan vs nasıl yararlanabilirm.kısaca özet geçecek arkadaş var mıdır?Kafam karıştı hem 1000 tl indirim hem 1000 tl puandan bahsediliyor ve sanırım altında geçerli değil,ayrıyeten vergi ödemesine de 3 taksit varmış onda katılım butonu yok,direk mi yapsak böler heralde,şimdiden teşekkürler.

• samil422 S kullanıcısına yanıt

Kampanyalara Maximum Mobil kampanyalar veya İşçep kredi kartı kampanyalar bölümünden katılım sağlanacak.

1000TL e-ticaret indirimi ve 1000 pazarama puana ilave olarak ayrı bir e-ticaret kampanyası daha var.

2000TL üzerine 100 maxi puan. Bu da var.

Sonra pazarama üzerinden kampanya şartlarına uygun bir alışverş yapacaksanız.

Yeni kart olduğundan eğer hala devam ediyorsa Pazarama'dan 2023 yılında ilk alışveriş olacağından 500Pazarama puan ayrıca yüklenebilir. Yüklenme zamanı ve diğer kampanyalar ile birlikte geçerli olup olmama durumuna kampanya şartlarından bakarsınız.

Alışveriş sonrası hemen 100 pazarama puan kartınıza yüklenir ve Pazarama'da geçerli olur.

1000TL ekstre indirimi 2-3 gün içinde kredi kartına yansıyacak.

1000TL pazarama puan 14 Aralık'ta yüklenecek ve sadece Pazarama'da geçerli.

Diğer 100tl maxipuan da aynı tarihte yüklenecek. Onu da Pazarama veya maxipuan geçen farklı yerlerde kullanabilirsiniz.

Yeni kart kampanyası geçerli ise %10 (en fazla 500 puan) puan da şartlarına göre yüklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 15 Kasım 2023; 14:14:19 >

• oup59 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Maximum kart başvurus yaptım 0 limitle onaylandı İçine + bakiye yükleyerek kampandayan yararlanabilrimiyim

• kerem0133 K kullanıcısına yanıt
    Evet. Benimde limit düşük öyle yapıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada dan 3 ay ertelemeli taksitli odeme yapıp indirim yansımayan, kayıt actıran arkadaslar vardı. Dönüş yapıldı mı indirim yansıdı mı?. Bilgi verebilirmisiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih1455 F kullanıcısına yanıt

Ertelemeyi iptal olarak kabul edip olumsuz yanıt verilmiş.

Aşağıdaki mesajı göndermişler

1-30 Kasım 2023 tarihleri arasında e-ticaret alışverişinden önce İşCep veya Maximum Mobil’den kampanyaya katılarak, Maximum Kart ile Amazon.com.tr, Çiçeksepeti, Hepsiburada, PttAvm, Pazarama Online Alışveriş veya Trendyol'dan tek seferde yapılacak 10.000 TL ve u¨zeri ilk taksitli alışverişte 1.000 TL indirim kampanyası düzenlenmiştir.

Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir.

İncelemelerimizde 11.11.2023 tarihinde HEPSIBURADA' dan yaptığınız işlemin 15.11.2023 tarihinde iade edildiği görüldü. İade sonrasında alışveriş tutarı kampanya için yapılması gereken harcama tutarına ulaşmadığından kartınıza kampanya koşulları kapsamında indirimin mümkün olamadığını belirtmek isteriz.

• Tesekkur ederim yanıtınız için. Tam da ertelemeli olarak işlemi yapmak üzereydim.fiyat aynı ise iptal edip ertelemesiz taksitli alın bence.indirim yansıyan bir arkadaş vardı ama onun 1 taksit düşüncede 10bin üzeri kalıyordu heralde

• 10317 tllik alışverişi 12 taksitle pazaramadan yaptım cumartesi yansıyan bir indirim yok şimdilik bekliyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar troy karta başvurun 250 TL harcamaya 250 TL maxipuan kampanyası var ya ek koşullar da bankamızdan ilk kez kredi kartına başvuran müşteriler diyor daha önce maximum visa kartım vardı bu yüzden kampanyadan yararlanamaz mıyım yoksa troy karta ilk kez başvuranlar için mi orada anlatılmak istenen bilgisi olan var mı?

• Bugün de iade gelmedi, talep açtık bakalım. Hayır aldığımız ürünler de teslim edildi, iade gelmezse zarardayiz.

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Bekleyen işlemler kısmına baktınız mı? Kampanyaya dahil olmayan ürün var mi?

• serberk S kullanıcısına yanıt
    Nerde oluyor ki o dediğiniz?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.